Zoeken naar fake*

Uw zoekactie voor fake* leverde 38 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dennis 30 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Kan nu ontvangen!
Hey geilerds is hier een trav/sissy/femboy Die zin heeft Ben 30 jaar gespierd gebouws supergeil Geen fakers!! Kan nu ontvangen!!!  
tvsletje 42 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
TV slavin zoekt full opleiding door TV Mrs
Hoi, ben absoluut newbie bislaafje die zich wil laten opleiden tot een TV slavinnetje met alles erop en eraan door een liefst TV Mrs. Ik ben 41j/185/79/17, onbesneden, volledig geschoren lichaam, geen bbs of tattoo, jonger ogend, heel lange slanke benen... Bedoeling is om mij altijd met een bdsm masker te laten dragen zodat u mij altijd kan gebruiken door uzelf, vrienden, camvrienden, feestjes enz... Dus latex bdsm masker met peniskooitje, visnetkousjes, highheels. Voor alles in ook kinky en pervers zolang het veilig is. Ik kan verplaatsen binnen Wvl. Geen fake en graag uitgebreide reactie met voorstel.  
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vanavond of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
11 dagen
kim 43 jaar Oost-Vlaanderen - Oostakker
eerste date
Hallo iedereen, ik ben 44 182 77 gbbs niet roker en sportief. ik zoek via deze weg een discrete date, verplaats en kan niet ontvangen. indien interesse laat me iets weten aub, ben openminded en heel discreet. geen fake aub  
Shemale 29 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Geen veeldaters of fakerds.
Shemale met echte borstjes zoekt een man om af en toe mee af te spreken. Ik ben een vriendelijke en kan ontvangen.  

Geen veeldaters of fakerds.
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vandaag beperkte tijd vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
16 dagen
Frank 52 jaar West-Vlaanderen - Menen
Zoek dominante tv
Hallo, bij deze op zoek naar dominante tv die wil komen om mij als likslaaf lustslaaf speelslaaf te gebruiken! Veel bespreekbaar. Wel zeeeer discreet aub en zeker no fake. Ik hou van gedwongen rimmen pijpen ballen likken overal waar je wilt, facesitting, footloving, plas, ....  
18 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ECHTE VROUWELIJKE FEMBOY VOOR RELATIE
Zoek een echte vrouwelijke femboy 20j-50j voor een soort relatie! Samen wandelen,iets gaan drinken, over alles praten, erotiek! Jij altijd als vrouw! Mijn sex slavin gaat zijn en onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Fakers moeten NIET mijn advertentie gaan beantwoorden! Ik wil GEEN FAKERS!  
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
19 dagen
Mike 60 jaar Antwerpen - Herentals
Veel fakers hier….wel spijtig.
Ik wou gewoon even vermelden dat het heel spijtig is dat ik al op verschillende advertenties heb gereageerd en nooit een antwoord krijg. Echt zielig. Ze (Fem boys en Travjes) staan volgens hun advertentie bloedgeil en willen ASAP sex. Maar het enige dat de meeste vragen is:”Graag een foto aub, anders niets”. Volgens mij is deze foto dan om in hun fotoboek te kleven. Hopelijk vind ik alsnog een eerlijke leuke femboy of zeer vrouwelijk travje. Dit gezegd.  
  1   2   3   4