Zoeken naar fa*

Uw zoekactie voor fa* leverde 81 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gast 36 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Gast zoekt shemale /tv
Hallo ik ben een man van 36 jaar en zou graag via deze weg in contact willen komen met een shemale of tv . Dit is beetje een fantasie van mij om eens te doen wel waar alles mag maar niet moet en altijd met respect . Zie jij jou daar in stuur mij dan zeker een berichtje . Als er een klik kan er zeker meer afgesproken worden .mss tot snel  
Dennis 30 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Kan nu ontvangen!
Hey geilerds is hier een trav/sissy/femboy Die zin heeft Ben 30 jaar gespierd gebouws supergeil Geen fakers!! Kan nu ontvangen!!!  
Maitre 60 jaar Antwerpen - Brasschaat
Jonge transvrouw voor opleiding slavin
Ik ben een goodlooking ervaren dominant en zoek een jonge transvrouw om op te leiden tot mijn persoonlijk slavinnetje.Jij hebt al borstjes en mooi onbehaard.Ik ga je kneden en vormen tot mn speeltje.Alleen provincie Antwerpen! Enkel antwoorden indien jij er echt voor wil gaan !! No fake !!  
tvsletje 42 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
TV slavin zoekt full opleiding door TV Mrs
Hoi, ben absoluut newbie bislaafje die zich wil laten opleiden tot een TV slavinnetje met alles erop en eraan door een liefst TV Mrs. Ik ben 41j/185/79/17, onbesneden, volledig geschoren lichaam, geen bbs of tattoo, jonger ogend, heel lange slanke benen... Bedoeling is om mij altijd met een bdsm masker te laten dragen zodat u mij altijd kan gebruiken door uzelf, vrienden, camvrienden, feestjes enz... Dus latex bdsm masker met peniskooitje, visnetkousjes, highheels. Voor alles in ook kinky en pervers zolang het veilig is. Ik kan verplaatsen binnen Wvl. Geen fake en graag uitgebreide reactie met voorstel.  
Luna 43 jaar West-Vlaanderen - Brugge
lekker travje ontvangt
Hoi. Ik ben Luna, een sexy onderdanig travje, en ik wil weer wat lekker geil plezier. Ik ben een lieve meid met gevoel voor humor en ik hou van een babbel bij een glaasje. Maar ik ben ook een hete mama met stoute fantasietjes, een gulzig pijpmondje en een gewillig bol kontje dat graag lekker stevig gepakt wordt. Ik wil graag 1 of 2 vaste lovers hebben om te genieten, apart maar af en toe ook eens tesamen, ik droom daar al lang van. Ik ben overal lekker glad, vrouwelijk verzorgd en heb echte donkere krullen, zuiderse looks. Ik hoop nette leukgeschapen mannen te ontmoeten, een tikkeltje dominante types met een beetje niveau. Hygiëne, respect en discretie gevraagd en geboden. Reageren met wat uitleg over jezelf en je stats aub, en reacties met foto hebben voorrang (mag van je speelgoed hoor). Ik ontvang s'avonds en af en toe ook eens in de namiddag, en ik laat me eventueel ook oppikken voor feestje of cinemabezoekje. Na 21 u ook outdoor. Groetjes xxx  

lekker travje ontvangt
Cross dress 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Cross dress in nylons string bodystocking
Geil geworden van de zon? Ik ook en wil graag daten met een man tussen 20 en 30 die slank is of een man tussen 20 en 54 die gespierd is. Ik ben cross dress sletje, in sexy zwart setje , goed lijf , ik ontvang. Fantasie is een trio te doen , dus twee vrienden samen ook welkom . Reageer met wie jij bent , leeftijd en looks !  

Cross dress in nylons string bodystocking
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vanavond of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
kim 43 jaar Oost-Vlaanderen - Oostakker
eerste date
Hallo iedereen, ik ben 44 182 77 gbbs niet roker en sportief. ik zoek via deze weg een discrete date, verplaats en kan niet ontvangen. indien interesse laat me iets weten aub, ben openminded en heel discreet. geen fake aub  
Steven 47 jaar Antwerpen - Zandhoven
Pijpen , rimmen en slikken in campervan deze avond na 23u
Deze avond op het traject zandhoven-tessenderlo. Parking..je stapt in de campervan. Zet je in de ldder zetel. Ik duw men paal in je mond en je zuigt afwisselend met rimmen..tot ik in je mondnspuit terwijl je men kont maseert. Verward en met je mond vol zaad zet ik je buiten en vertrek. Deze avond!! Geen dromers en fantasten aub! Doeners Ben stoer beertype..witte baard, tatoos. 1.83cm en 85kg. 15x3cm intiem getrimd  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9