Zoeken naar extreme

Uw zoekactie voor extreme leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Genieten 35 jaar Antwerpen - Berchem
Laten we genieten
Hallo daar. Ik zoek een leuk lief Dame voor een leuk en gezellig dagje/nachtje tebeleven. Alles met respect voor elkaar. Gewoon samen genieten van elkaars lusten. Geen extreme of onveilige zaken. Afspreken kan in de dag, ‘s avonds en in het weekend. Graag uit de korte buurt: Wommelgem, lier, mortsel, deurne borsbeek, boechout.. spreekt jullie dit aan of heb je ander voorstel reageer dan snel. Stel je wel even voor een foto zou leuk zijn.  

Laten we genieten
25 dagen
Extra lover 49 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
FWB of ONS
Hallo, 49j, kort bruin haar, blauwe ogen geen baard of snor, geen piercing of tatoeages, 92 kg. Hou van lekker eten, wijntje en Britse humor. Ben in een goede relatie, maar mijn partner heeft geen zin meer in sex. Maar zelf heb ik nog veel goesting 😉 Wie zoekt langs deze weg ook opnieuw plezier tussen de lakens (of andere plaatsjes)? Na een etentje of drankje? Vind een lang voorspel super met veel focus op de dame. Geen extreme dingen, wel een gezonde zin in elkaar te verwennen. Met lekker lang voorspel om je te laten genieten. Sta open om je fantasieën te bespreken en helpen uit te komen. Interesse? Tot gauw.....  
Bart 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 33jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
  1   2   3