Zoeken naar eventueel

Uw zoekactie voor eventueel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kinky 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Kinky
Hey opzoek naar een fwb Liefst iemand ruimdenkend en kinky ingesteld Hou van spannende seks en niet het gewone die vele mensen hebben Dus zeker geen saaie sex Wel is zo dat dit met mede weten van partner is En dat ze zelf graag toekijkt of eventueel mee doet Uiteraard worden je grenzen gerespecteerd Veel kan en mag , hebben ook vele speeltjes in huis om alles nog Geiler en leuker te maken zelfs een neuk schommel Ontvangen doe ik zeer discreet thuis in doodlopende straat Eerlijkheid ,hygiëne, en kinky ingesteld Wie weet tot binnenkort Geile grts  

Kinky
Dirk 66 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen?
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen? De ballen bekijken, betasten, heen en weer bewegen, kneden terwijl ik voor je sta? Of terwijl ik voorover buig en jij van achter kijkt? Je wil rustig voelen hoe mijn lul in de balzak vastzit? Hoe de zwelling binnenin verder loopt onder de balzak en tussen de benen tot aan de aars? Slap? Wat stijver? Helemaal stijf? Je verkent hoe het velletje boven aan rond de eikel spant? Of te trekt het velletje wat weg en betast de eikel? Je wil mijn lul heviger opwinden? edgen? Laten spuiten? Of je wil heel mijn lichaam zonder gêne bekijken en verkennen? Kijken hoe alles zwiert terwijl ik beweeg? Bij mij kan je goed werkend geslachtorgaan en lichaam verkennen van man, 60+. ¨Bij klik kan eventueel ook likken en zuigen of pijpen of penetratie (niet anaal) Of je wil dat ik sommige dingen hiervan bij jou of jullie doe? Ik kom bi jou of jullie, vooral driehoek Brussel, Mechelen, Leuven, maar ook verder.  
Jonger 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar ouder
Goede morgen dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Dag dames, iemand hier reeds ervaring met droog neuken...? Lees verder...;-).
Dag dames, wie heeft er ervaring met droog neuken, ik heb het 's ervaren jaren geleden en het was zalig... We zitten naast elkaar, je draagt een rokje of kleedje, ik een makkelijke broek. Eerst strelen we elkaar sensueel, eventueel ook zoenen/tongzoenen, mijn hand gaat onder rokje/kleedje en ik streel over je slipje om jou poesje nat te krijgen en op te winden terwijl jij in mijn broek over mijn slip wrijf en mijn penis hard voelt komen. Eens beide goed opgewonden komt jij bovenop mij zitten en beweeg je heen en weer bovenop mijn penis, let op ! we houden beide onze slip aan en er is GEEN penetratie, alleen het gewrijf van de intieme delen. Als alles gaat zoals het moet, kunnen we zo beide tot een heerlijk orgasme komen..., heerlijk. Heb je hiervoor interesse, vragen of heb je zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel;-).  
sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuke dame die wel eens verwend zou willen worden met een massage. Dit kan een gewone massage zijn of een massage die een beetje verder gaat... of all the way. Het maakt niet uit of je hier al ervaring mee hebt of niet, je geeft zelf maar aan wat je graag zou hebben. Respect, discretie en hygiëne staan centraal hierbij. Mocht je interesse hebben en eventueel wat meer info willen mag je gerust een berichtje sturen met wat meer informatie over jezelf en je eventuele vragen. Grts  

welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
Peter 56 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Samen heerlijk genieten
Welke slank tot normaal gebouwde dame (leeftijd onbelangrijk) komt net als ik erotisch genot tekort. Ben viriele 50er (182-81-16 altijd intiem kaal) die jou graag tot een heerlijk hoogtepunt wil brengen. Massage, strelen, vingeren, beffen, anaal verwennen, rollenspel, 50 tinten grijs ... kies maar uit wat je verkiest. Alles kan als jij het leuk vindt. Ik kan spijtig genoeg niet zelf ontvangen maar eventueel bij of op locatie afspreken op mijn kosten. Respect, hygiëne, safe en discretie geboden. Ik kan ook (soms) overdag afspreken. Liefst in de buurt van Aarschot-Mechelen-Leuven. Wie wil heerlijk genieten. Hopelijk tot snel en voor regelmatige ontmoetingen. Eerste afspraak kan ook ergens op een terrasje bij een drankje. Tot ...? Warme Groetjes.  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving.  
Gescheiden man 60 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zoek lief vrwtje tot 60 jr die houdt van massage, gelikt worden enz. Heel discr bij mij thuis
Dag, ik ben een gescheiden hygiënische man van 60 jr en zoek een lief single of gehuwd vrwtje tot 60 jr om samen regelmatig overdag of 's avonds mooi uurtjes te beleven. Graag een vrwtje die houdt van massage, graag lang gelikt te worden enz., eventueel een trio ofzo te beleven. Dit kan heel discreet bij mij thuis, dus niet op een kamer ofzo. Je mag gerust mollig zijn. Welk vrouwtje heeft hier wel eens nood aan.  
Mas 51 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Heerlijk verwennen
Welke spontane vrouw wil eens heerlijk verwend worden door sympathieke man. Uw eerst lekker laten genieten van een heerlijke massage om dan erna een stapje verder tegaan en u gewoon laten gaan. Meschien heb jij nog andere fantasie in gedachten. Laat gewoon weten. Stel u gerust even voor foto mag altijd. Geen platvoetse toestanden. Vrijgezel of gehuwd geen probleem. Spreek u dat aan graag mailtje met eventueel foto's. Wie weet op een mooi avontuur.  
Bart 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Leuke dame gezocht
Goeimorgen dames, ben op zoek naar een leuke dame voor wederzijdse verwenning aan de Oostkust. Absolute discretie is een must. Kunt u zich hierin vinden stuur dan gerust uw reactie eventueel met foto.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10