Zoeken naar even

Uw zoekactie voor even leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

27 dagen
Gespierde bouwva 31 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Studente of dame die wel druft
Gespierde bouwvakker zoekt studente of dame die mij wil even komen plezieren. Dit op mij werk ,gesloten & discrete huis. Corrected voorstel welkom en enkel als je kan langs komen. Laat horen wie je bent en voor opensta,plus recent discrete foto.  
27 dagen
gamin 55 jaar Vlaams-Brabant - Wolvertem
sensueel
ergens een dame in zomerjurkje, heden best met warme regenjas... een dame die durft te ontsnappen aan het dagelijkse ritme, huisje thuisje, even verstand op minimum, wegdromen van een huisvrouw tot een aanbeden minnares.... zachtjes sensueel opbouwend,... indien klik regelmaat... wie durft een poging?  
27 dagen
Ikke 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Maandag 8 april
Dag dames, deze man (36, sportief, niet onknap) zoekt een date voor de namiddag van 8 april. We spreken af in een privésauna of andere discrete locatie zodat we even de tijd kunnen nemen. Bij voorkeur weet je van aanpakken, verwen je me met een massage en pijpbeurt tot het einde, maar alternatieve voorstellen of ideeën zijn ook welkom. Net zoals mij heb je niveau, ben je discreet en hygiënisch en heb je iets te vertellen. Omgeving Zuid-Antwerpen, Vlaams-Brabant of West-Limburg. Mooie financiële vergoeding voorzien en antwoord verzekerd!  
28 dagen
Hands 30 jaar Antwerpen - Geel
Vrouw gezocht die wilt genieten
Welke dame heeft zin in een heerlijke massage? Laten we het slechte weer even vergeten en afspreken op hotel, waar jij in een leuk lingerie setje op bed ligt. Ik zal u een deugddoende massage geven, van kop tot teen. Jij die u overgeeft aan mijn handen, mijn handen die uw gevoelige plekjes opzoeken en langdurig zullen teasen. Ik denk niet dat je nog aan het weer zal denken :) zelf ben ik een normaal gebouwde jonge dertiger, niet roker, niet drinker :) ohja, ik betaal u 200 euro voor uw tijd en hotelkosten neem ik ook op mij.  
30 dagen
Ikke 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Maandag 8 april namiddag
Dag dames, Deze man zoekt een date voor de namiddag van 8 april. We spreken af in een privésauna of andere discrete locatie zodat we even de tijd kunnen nemen. Bij voorkeur weet je van aanpakken, verwen je me met een massage en pijpbeurt tot het einde, maar alternatieve voorstellen of ideeën zijn ook welkom. Net zoals mij heb je niveau, ben je discreet en hygiënisch en heb je iets te vertellen. Omgeving Zuid-Antwerpen, Vlaams-Brabant of West-Limburg. Mooie financiële vergoeding voorzien en antwoord verzekerd!  
30 dagen
Business 59 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Zoek openminded koppel met jonge vrouw
Zoek een (onderdanig) koppel met een jonge vrouw om af te spreken voor een erotische date onder de vorm van een rollenspel. Man die extra onderdanig of cuckold is is een pluspunt. Welk koppel heeft zin in een kinky date van een klein uurtje in ruil voor een passende vergoeding? Stel jezelf even voor - eventueel met een gewone foto die onherkenbaar mag - en vermeld ook hoe kinky jullie zijn. Zeer mooie beloning voor een taboeloos ruimdenkend koppel.  
  1   2   3   4