Zoeken naar ervaren

Uw zoekactie voor ervaren leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar BBW pigslut
Potente, dominanten en ervaren man, 48 zoekt een BBW pigslut. Leeftijd speelt geen rol, mag (veel) ouder of jonger zijn. Kan verplaatsen of op RDV hotel. Bezoek van een club kan ook. Elke ernstige reactie krijgt antwoord.  
Daniel 43 jaar Brussel (gewest) - Sint-Agatha-Berchem
Knappe veertiger zoekt mooie skinny 50+ dame
Hallo, Knappe veertiger, zeer verzorgd, ervaren, charmant en vrouwvriendelijk zoekt een date met een mooie 50+ dame. Ik zoek een dame die zeer slank of skinny is, zeer vrouwelijk, charmant, stijlvol, verzorgd en tijd heeft voor een leuke date. Ik kan zonder probleem ontvangen. Graag reactie, mag met foto, hoeft niet naakt. Groetjes D.  
Tom 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Mijn ultieme fantasie
Dag dames, al enkele jaren is mijn ultieme fantasie om eens een erotisch avontuur te hebben met een rijpere ervaren dame, hoe ouder hoe liever. Sta jij ervoor open om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden? Je zal het je zeker niet beklagen. Ikzelf ben een alledaagse blanke man met bruin kort haar, 1m80 en +- 70kg. Hopelijk tot snel, groetjes tom  
Peter 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke jonge vrouw herkent zich hierin
Je bent een jonge vrouw ergens tussen de 20 en 30 jaar. Je bent niet tevreden over je sex leven. Vanwege te jonge minnaars. Of jonge man. Die alleen maar aan hun eigen genot denken. Of die na tien minuten klaar komen. Welke jonge vrouw wilt dan eens het genot mee maken van een oudere ervaren Man. Die er is voor haar genot. Die haar heel lang voorspel geeft. Dat ze tijdens voorspel paar orgasmes beleeft. En dan trillenend van Opwindend verlangt naar langdurige passionele sex. Welke jonge meid wilt dat beleven met een 53j man. 190 lang. Sportief uiterlijk. Ziet er jaren jonger uit. Reageer dan. En ik maak je wensen waar. Ik zorg ervoor je helemaal Voldaan weer weg gaat. Dat je sex beleeft met een man die niet alleen aan zijn eigen genot denkt. Bestaat deze meid. Ja dat denk ik. Durft ze reageren. Ik betwijfel het. Maar ik geef de zoektocht niet op. De afstand maakt niet uit. Ik verplaats me wel. Ik hoop die ene serieuze meid te treffen tussen alle fakers in hier  
Nick 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM ontdekkingstocht voor beginners (v)
Welke avontuurlijke meid heeft al lang het verlangen met BDSM kennis te maken? Deze rustige, heel ervaren Meester helpt je op weg. We nemen ruim de tijd om kennis te maken, kunnen mailen of elkaar ontmoeten bij een drankje om te praten. Ik kan je veel vertellen, je kan al je vragen stellen of over je intiemste fantasieen praten die je nog nooit aan iemand hebt durven vertellen. Als het klikt en je er zin in hebt, kunnen we ook de eerste stapjes zetten, maar dat hoeft zeker niet. Alles op z'n tijd, het gaat sowieso op jouw ritme en met respect voor jouw grenzen! Ik heb ervaring met beginners, dus weet dat de stap zetten niet makkelijk is en weet heel goed dat er ook veel twijfel en onzekerheid komt bij kijken, als het eenmaal concreet wordt. Maar laten we het vooral gezellig maken, je doet dit voor jezelf! Voor vrouwen tot 35j zonder ervaring, locatie: Nederland en Vlaanderen. Interesse? Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt!  
Robbe 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: Zeer Mollige Dame die wil verwend worden met respect
Ik zoek een zeer mollige dame die graag eens sexueel verwend en intiem gemasseerd zou worden door een ervaren en rustige man. Ik kan verplaatsen. Stuur nu een bericht terug voor verdere kennismaking.  
Magic-Touch 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Magische Handen zoeken Gevoelige Vrouwelijke Tepels
Mijn magische en ervaren handen zoeken een een dame met gevoeilige borsten die zin heeft om eens lekker verwend te worden met een borsten- en tepel massage. Ik kan verplaatsen in Vlaanderen. Geen koppels of mannen aub. Schrijf me nu een kort bericht om verder af te spreken. Magic-Touch  
Patrick 60 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Dame die anaal bevredigd wil worden
Hallo, ben jij een warmbloedige vrouw met een zacht kontje die er van droomt om anaal bevredigd te worden door een ervaren man? Dan wil ik je graag hierbij helpen. Volslank is OK en discretie erzekerd. Meld je nu snel via e-mail.  
Robert 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouwelijke Studente die Ontspanning Zoekt
Ervaren en zachthandige man geeft een gratis intieme body massage aan een vrouwelijke studente die graag eens wil ontspannen tijdens het drukke studeren. Discretie en hygiëne. Stuur een bericht met je beschikbaarheid als je interesse hebt.  
Tom 62 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke Jonge Dame wil SEX met een Mature Man?
Verzorgde en ervaren man zoekt contact met een jonge dame die graag intiem verwend wil worden door een respektvolle en mature Belgische Man. Stuur me nu een bericht terug voor verdere kennismaking. Geen fakers aub  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10