Zoeken naar erotische

Uw zoekactie voor erotische leverde 7 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Simon 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sportieve man zoekt vanavond authetieke dame
Hoi hoi. Zoals de titel al aangeeft had ik vanavond graag afgesproken met een toffe, jonge dame (18-40) die occasioneel erotische (ont)spanning opzoekt. Zelf ben ik uiterst verzorgd, intiem gladgeschoren, relaxt in de omgang en warm qua persoonlijkheid. De date die ik zoek is soft of full. Je krijgt in ruil een flinke zakcent. Kernwoorden zijn: wederzijds respect, vrouwvriendelijkheid en safe seks. Interesse? Stuur een mailtje en wie weet tot straks ;)  
gisteren
Arne 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond (18/05): Spontane date met Gentse schone
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vanavond een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren) of op hotel. Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Specifiek ben ik op zoek naar een dame die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot straks?  
Jan 51 jaar Limburg - Beringen
Dit weekend of door de week in de avond
Welke leuke en oprechte geile meid heeft ook zin om zalig en relaxt te genieten, zalig een paar uurtjes of drie, tweehonderd, leuke kennismaking, alles op zijn tijd, gezellig wat tetteren, muziekje erbij, leuke sfeer hier, elkaar ja wat teasen, houden van een erotische avond, je volledig laten gaan, hapje tussendoor, wat lachen, ja gewoon hoe het moet zijn, en nog veel meer, leuke xl is er ook natuurlijk bij, ben benieuwd, geen escorte of klokkijkster, oprecht en gaan voor de avond  

Dit weekend of door de week in de avond
Just me 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Paydate
Via deze weg ben ik op zoek naar een jongedame voor een discrete erotische paydate. Bij voorkeur een studente of non pro jongedame die bereid is zich te verplaatsen voor een afspraak in Vlaams-Brabant, of kan ontvangen (Vlaams-Brabant of Limburg) andere regio's bespreekbaar. Interesse, benieuwd en zin om op deze manier iets bij te verdienen? Contacteer me dan met de nodige info, een korte beschrijving + foto.  
Claudia 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0470985208
Sexy claudia helpt u een handje
Hey heren, ik ben een lieve sociale erotische dame die je zeker een ontspannende en leuke tijd kan bezorgen. Ik geniet graag samen met jou van een intiem samenzijn. Verwennen en verwend worden worden, daar sta ik voor ! Echte GFE. kom langs en ervaar mijn heerlijke troeven. ik ontvang bij Dreamgirls Kortrijk , hippodroomstraat 4. Tot snel, kusjes  

Sexy claudia helpt u een handje
26 dagen
Fantasy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
Zoek: jonge vrouw of koppel voor soft fantasy date, geen intiem
Ik zoek een jonge vrouw of vrouw van koppel die zin heeft in en tijd heeft voor een erotische fantasy date. Een dergelijk date houdt in dat ik je bekijk, dat je me teast, dat ik je betast, onder je rokje mag voelen, je je uitkleedt,... en dat ik je mag strelen, vingeren,... Wil je verder gaan - bijvoorbeeld beffen, insertion, onderdanig zijn,... - dan kan dat en spreken we duidelijk af wat voor jou nog kan of niet kan. Kan eenmalig maar kan zeker ook voor regelmatig. Dates kunnen bij jou, bij mij, cardate, kantoor (rollenspel),... Vergoeding in overleg te bepalen afhankelijk van je voorstel. Wil je een voorstel doen of heb je meer informatie nodig dan stuur je een berichtje met je gegevens en je voorstel en/of vragen.  
27 dagen
ForFun 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: jonge vrouw (koppel) voor soft... zonder intiem
Welke jonge vrouw heeft zin in een erotische date/rollenspel zonder intiem? Ik mag je betasten onder je t-shirt/bloesje en onder je rokje of kleedje. Mij handen verdwijnen onder je t-shirt en je rokje en ik mag uitgebreid met je borsten en tepels spelen en met je kutje en klitje. Geen intiem en ik blijf gekleed. Koppel die zijn vriendin voor dergelijke date wil aanbieden is ook welkom. Dit in ruil voor een vergoeding.