Zoeken naar erg

Uw zoekactie voor erg leverde 41 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Personal Trainer 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie wil een personal training met een hoekje eraf?
Hoi iedereen! Ik ben een heel erg nieuwsgierige en creatieve hetero, geen aantrekking tot mannen maar wel into fun en ik hou van experimenteren. In mijn private fitness studio ontvang ik deze avond mannen, bij voorkeur met een hoekje eraf, net zoals ik :-) Niet in kwalijke zin natuurlijk maar mannen die het ook wel fijn vinden om een erotische spanning op te bouwen. Wil je langskomen vanaf 19 uur? Reageer dan even met je stats en wat je graag wil doen, ik reageer op ieder bericht. Misschien tot straks?  

Wie wil een personal training met een hoekje eraf?
Jojo 57 jaar Limburg - Zonhoven
diverse sex scenario's
ervaar ik als erg opwindend. Ben eerder sub / bottom en hou van wat fantasie. Eentje ervan is om te filmen ( onherkenbaar ) terwijl jou pijp of als je me neukt maar is geen must. Ik zoek niet voor vandaag. Graag kennis maken via mail en bij klik spreken we af.  
oraal bischierig 62 jaar Zeeland - Terneuzen
Nieuwe cockring
Graag zou ik me eens laten pijpen terwijl ik deze cockring draag om te ervaren of ik heftiger klaar zal komen als m`n lul harder en dikker staat. Ik lig naakt met deze ring voor u klaar, als u ook naakt gaat en een kale frisse lul heeft dan is een hand of mond van mijn kant zeker niet uitgesloten. Ik vind het ook erg geil als u mij eerst leegzuigt en dan mijn zaad op m`n lul of buik laat lopen en u zich dan nog eens aftrekt en uw zaad erbij spuit. Let op, ik wil helemaal niets van u weten, enkel vermelden vanwaar u bent  

Nieuwe cockring
loper 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Loper gaat lopen
Ik ga straks lopen...wie voelt tijdens het lopen eens in mijn zeer korte broekje en betast mijn door het lopen erg slap geworden klein piemeltje? Of betast mijn kontgaatje en bilspleet? Mail met je stats en wat uitleg...  

Loper gaat lopen
diet 51 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
ik zoek vaste speelvried
Goedemorgend Ik benals meester opzoek naar een erg ondedanig iemand VOOR MAANDAGMORGEND 10.30 U .IK ONTVANG JOU OP KAMER TEBEGIJNENDIJK.ALS MEESTER is het de bedoeling om jou uitgebreid TE GEBRUIKEN en zien wat je allemaaal aankan.JIJ ZAL JOU MEESTER AAN AL ZIJN WENSN VOLDOEN.Van zoenen hem uitgebreid pijpen ballen likken en hem natuurlijk ook rimmen.Ik zal jou als slet regelmatig ook aan de poppers laten zitten zodat jij lekker geil zal staan.Ik bewek jou ook met dildo zodat je lekker open komt te staan.EN ZAL JOU NATUURLIJK OOK SAFE NEUKEN.JIJ ZORGD ERVOOR DAT JE GRONDIG GESPOELD BENT ALS JE OM KAMER BENT.JE BIED JE NAAKT AAN .HALSBAND ROND EN HET SPEL KAN VAN START KAN.GEEN GEZEVER OG GEFAKE JOU GEWOON LATEN GAAN EN DEZE MEESTER ZIJN DING LATEN DOEN .wIE IS VRIJ STRAKS OM 10.30 TE BEGIJNENDIJK,? IK KIES ER 1 UIT VOOR STRAKS,? EN JOU TEL VERMELDEN AUB  
Glenn42 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rijpere man gezocht om oraal te verwennen.
Hoi welke rijpere man 55+ heeft zin om zich heerlijk voluit oraal te laten verwennen.Haastwerk is niet aan mij besteed.Ik kan heel makkelijk ontvangen na 18u30 deze avond d.Ik sta erg op hygiëne en discretie gevraagd en geboden.  
Pijper 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden?
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
softseksdate 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
onervaren man zoekt softseksdate
ik ben 30, woon in leuven, ben groot, slank en redelijk knap denk ik. ik ben hetero, maar ben de laatste tijd wel erg nieuwsgierig naar het mannelijk geslachtsdeel. ik ben totaal onervaren met een man, maar ik zou graag eens wat experimenteren (niet te ver: aanraken, masturberen, misschien pijpen) met iemand die ook (betrekkelijk) onervaren is, maar even nieuwsgierig. hygiëne is erg belangrijk. indien interesse, let me know.  

onervaren man zoekt softseksdate
Sven 56 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
Zoek zaadslet voor nu
Erg opgewonden na het spelen met mijn fleshlight. Zoek een warm mondje of strak gaatje om mijn opgezwollen ballen in leeg te spuiten. Niet te lang wachten, sta op het punt om te exploderen. hygiene en privacy gevraagd en gegeven.  
11 dagen
Geil slipje 46 jaar Limburg - Diepenbeek
Geile opa voor geil afspraakje
Wif wil langzaam in /- aan mijn damesslipje komen voelen wrijven reuken likken kussen en geile dingen met mijn piemel doen . Mijn laatste date was erg geil hihi. Welke stoute geil Opa wil eens softy met mij . Ik licht bi in rel . Hou van hygiëne . Licht getrimt . Geile grtjs mmmmm  
  1   2   3   4   5