Zoeken naar eerlijke

Uw zoekactie voor eerlijke leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Robin 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Speels en correct.
Dag dame,ik ben een eerlijke,slanke,grote(1m90),goedogende, heel verzorgde vijftiger uit Oost Vlaanderen. Ik ben recentelijk op zoek naar een dominante speelse dame . Wat kan je van mij verwachten,ben heel openhartig,warm,niet veeleisend,loyaal,maar vooral ik ben een gever. Mooie financiële vergoeding is steeds v toepassing. Ik spreek graag af op regelmatige tijdstippen. Discretie en privacy zijn voor mij belangrijk.  
17 dagen
Man 29 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pijpdate / voetjesdate / befdate zondag 14 april
Hallo, ik ben een vriendelijke, eerlijke jongeman van 29 jaar. Je krijgt een eerlijk mailtje steeds terug eventueel met gewone foto. Ik zelf ben 1m93, slank gebouwd, verzorgd uiterlijk, intiem geschoren. Ik ben op zoek naar een leuke dame tussen 25 en 45 voor 1 van bovenstaande voor zondag 14 april. Heb jij interesse laat me dan iets weten? Ik kan verplaatsen, financiële vergoeding voorzien. Zie je meerdere zitten mag je ook reageren. Qua uiterlijk hou ik van zeer uiteenlopende dames. Heb je een uniek uiterlijk zal ik dit zeker kunnen appreciëren. Heb je een tongpiercing, bonuspunten!  
20 dagen
Nick 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extra dame gezocht voor gangbang
We organiseren maandelijks een amateur gangbang en zouden graag uitbreiden met een extra dame. Geen club, maar op privé locatie. Alles wordt geregeld, goede verdienste, enkel respectvolle mannen nemen deel. Het gaat altijd in de week tijdens de kantooruren door, centrum Gent. Alles is bespreekbaar, je stelt je eigen grenzen enz... Welke knappe slanke dame tussen 25 en 45 heeft zin met ons mee te spelen. We zoeken iemand die geniet van alle mannelijke aandacht. Ervaring is zeker niet vereist. Eerlijke goede verdienste. Volgende editie is eind april. We zoeken momenteel geen mannen, onnodig te reageren. Bij interesse reageren met uitgebreide omschrijving, leeftijd, eventuele wensen en foto.  
20 dagen
Kris 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Gezocht dame die het moeilijk heeft of gewoon wat extra wil
Beste dames hierbij zoek ik een eerlijke serieuze vrouw die het graag wat beter heeft ben jij die vrouw stuur een foto en je gsm nr dan contacteer ik je snel grts  
22 dagen
Tommy 48 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Rond driehoek Wetteren/Oosterzele/Zottegem geile meid wanted
Welke geile meid zin in leuke date met tof babbeltje voor 400-500. Graag een eerlijke dame met inhoud. Wie durft? Graag antwoordje met (on)herkenbaar fotoke en gsm voor whatsapp en snel contact. Kan vanavond of morgen al. X-X  
23 dagen
Carl 44 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Goodlooking zakenman op zoek naar single slank meisje - jonge dame ....
die zeer discreet mijn persoonlijk hoertje wil worden voor onbeperkte tijd. Je bent minstens 18 jaar slank en single, weinig seksuele ervaring geen probleem. Ben internationaal zelfstandig zakenman die samen met jou liefdevolle eerlijke intieme dates wekelijks wil beleven ook overnachten en evt zakenreizen internationaal als secretaresse. Financieel kom je niets te kort, je bent zeer discreet, lief, zacht karakter eerlijk en betrouwbaar. 2500 euro per maand om te beginnen cash. Woonplaats niet relevant. Mocht dit een uitdaging voor je zijn ook als studente reageer met recente foto waar je volledig opstaat niet naakt, wel spontaan en je krijgt zeker antwoord terug.  
pateke 62 jaar Antwerpen - Brecht
pijpen in de auto
hallo ben eerlijke man van 62 jaar uit de noorderkempen en vind het spannend sex in de auto of natuur.en zoek daar bij een leuke vrouw meisje leeftijd speelt geen rol.voor sex in de auto liefst zonder condoom  

pijpen in de auto
26 dagen
bram 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke singel jonge vrouw zit in de problemen
knappe man zoekt wekelijks contact met toffe vrouw met niveau die wil mij gezelschap houden en mij haar borsten wil laten zien. graag eerlijke reactie met foto. vergoeding voorzien.  
27 dagen
Man 29 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pijpdate / voetjesdate / befdate
Hallo, ik ben een vriendelijke, eerlijke jongeman van 29 jaar. Je krijgt een eerlijk mailtje steeds terug eventueel met gewone foto. Ik zelf ben 1m93, slank gebouwd, verzorgd uiterlijk, intiem geschoren. Ik ben op zoek naar een leuke dame tussen 25 en 45 voor 1 van bovenstaande voor vanavond. Heb jij interesse laat me dan iets weten? Ik kan verplaatsen, financiële vergoeding voorzien. Zie je meerdere zitten mag je ook reageren. Qua uiterlijk hou ik van zeer uiteenlopende dames. Heb je een uniek uiterlijk zal ik dit zeker kunnen appreciëren. Heb je een tongpiercing, bonuspunten!  
28 dagen
Stef 37 jaar Antwerpen - Lier
Jonge zakenman zoekt discrete vrouw/studente
Hoi, Ben je op zoek naar een leuke en avontuurlijke aanvulling van je inkomen? Ik ben een verzorgde jongeman met niveau en goede opleiding, die op zoek is naar één vast meisje voor regelmatig discreet betalend contact. Ik ben een vrijgevige minnaar met een gezond libido, dus ook jouw genot is voor mij belangrijk. Ik kom steeds mijn afspraken na, discretie is gevraagd en geboden, en we maken goede afspraken vanaf het begin. Wat ik zoek is een ongecompliceerde regeling met respect voor elkaar, en vooral veel (bed)plezier. Soms kan je ook mee op reis als je wil/kan. Ik ben drugsvrij, ziektevrij, geen tattoos of piercing, niet roker en drink enkel op toffe feestjes. Wat ik zoek is een eerlijke gezonde vrouw of studente met levenslust (zwanger is ook ok). Je mag een relatie hebben, maar wat ik niet zoek zijn doorwinterde professionals. Interesse? Stuur me dan een berichtje en vertel me wat over jezelf (foto is zeker welkom), dan contacteer ik je discreet. Durf de stap te zetten. X  
  1   2   3