Zoeken naar eerlijke

Uw zoekactie voor eerlijke leverde 34 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Just me 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Softplay met drie - geil met stijl
Bij welk (bij voorkeur volslank en onervaren) koppel met niveau mag verzorgde biman eens mee komen spelen? Dat mag in jullie vakantiehuisje zijn, op hotel, op de camping of gewoon thuis? Alles kan. Ontspannende softplay met drie, geil met stijl, kijken en bekeken worden. Orale verwennerij. Verloren handje en mondje tussen de mannen is zeker een must. Nadien kijk ik graag toe hoe de vrouw genomen wordt door de man des huize. Leeftijd niet belangrijk, wel hygiëne! Ik sta voor veel open, jullie bepalen de wensen en de grenzen. Foto bij interesse. Vooraf kennismaken per telefoon is mogelijk. Afstand geen probleem voor een eerlijke date. Enkel vandaag en morgen!  

Softplay met drie - geil met stijl
Voyeur 45 jaar Antwerpen - Mol
Toekijken bij koppel of betrappen
Discrete voyeur met niveau kickt erop om te komen gluren bij een koppel (M/V, V/V, M/M, BI) of om hen te betrappen. Afstand geen probleem voor een eerlijke date. Dit kan waar jullie het wensen. Op hotel, op de camping, outdoor aan het raampje van de auto, bij jullie thuis in de tuin of net naast het bed. Alles volgens jullie wensen en grenzen. Uiterste discretie geboden! Veel is bespreekbaar. Voor meer info, stuur gerust een mailtje.  

Toekijken bij koppel of betrappen
28 dagen
Bart 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Koppel 55+
Hebben jullie zin in een trio (bi), eerst vrouw centraal verwennen, ben eerlijke, slanke en verzorgde man, met stevige fluit. Zeker antwoord en info geef ik graag.  
30 dagen
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
  1   2   3   4