Zoeken naar een erotisch

Uw zoekactie voor een erotisch leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

fijn koppeltje 50 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Graag maken wij kennis met een vrouw voor ........
Hallo wij zijn een verzorgd koppeltje, waarvan zij een normaal gebouwd bi-vrouwtje is van 50/158/56, en hij een vrouwvriendelijke man is van 58/172/88, wij zouden graag kennis maken met een vrouw die wil meegenieten van onze leuke intieme momentjes, bi zijn mag maar is geen vereiste, ons motto is genieten en laten genieten van elkaar en door elkaar, misschien ontstaat er wel een mooie vriendschap waardoor wij regelmatig kunnen afspreken, dan zouden wij samen ook eens naar een sauna kunnen gaan enz.,en dit steeds overgoten met een erotisch sausje, uiteraard gebeurt alles met wederzijds overleg en met respect voor elkaar, wij zijn zeker geen koppel die van dame naar dame lopen, maar hopen eerder op een mooie vriendschap (FWB). wil jij ons beter leren kennen, stuur ons dan een mailtje, en als het klikt bellen de vrouwtjes met elkaar om nader kennis te maken .We sturen jou nog een dikke zoen en onze warme groetjes fijn koppeltje XXX  
15 dagen
Dirk 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jonge dame gezocht om toe te kijken
Wij zijn op zoek naar een studente en of jonge dame die graag wil toekijken tijdens een erotisch moment. De dame mag zichzelf bevredigen terwijl ze toekijkt indien ze dit wil. Duur 1 uur.  
sexy koppeltje 65 jaar Antwerpen - Schelle
Kennismaking op een terrasje ? donderdag of vrijdagavond ?
Welke dame heeft zin om met ons eens een terrasje te doen met het oog op een kennismaking en een regelmatig erotisch contact. Wij zoeken een vlotte dame om regelmatig eens mee af te spreken. zij 65j 1m62 52kg blond en bi. hij 57j 1m73 68kg. wij zijn verzorgde normale mensen. graag reactie met woordje uitleg. voorkeur voor uit onze streek.  

Kennismaking op een terrasje ? donderdag of vrijdagavond ?