Zoeken naar echtwaar

Uw zoekactie voor echtwaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr.G 34 jaar Limburg - Bilzen
Man 34 zkt volslanke vrouw
Hey dames, Ik ben een man van 34. Ik ben altijd erg geil en zoek iemand waar dat herkenbaar bij is. Ik zoek een volslanke vrouw om mee te sturen en elkaar te teasen en geil te maken. We kunnen erna nog zien, als het goed klikt. Om af te spreken. Maar voor nu zoek ik dus iemand om elkaar gek en geil te maken via Whatsapp. Heel belangrijk is, dat je volslank bent. Iedere lichaamstype is mooi. Maar iemand met een maatje meer of wat meer maten meer is toch echt wel meer iets voor mij. Leeftijd maakt ook niet uit. Als we elkaar maar kunnen plagen 😜 Hopelijk tot snel  

Man 34 zkt volslanke vrouw
gisteren
Borstenman 55 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Zijn er hier dames met zware hangborsten met zin in een lekkere sensuele massage?
Hey, ik ben echt verzot op heel zware hangborsten en zou heel graag eens een dergelijke dame willen masseren. Blijkbaar ben ik hier zeer goed in..beweert men.. Ik bef ook zeer graag behaarde dames.. Als jij ook hygiëne, discretie, respect en vertrouwen belangrijk vindt, kunnen we samen zeker leuke momenten beleven. Alles bespreekbaar volgens jouw wensen en grenzen. Reageer volledig vrijblijvend en dan zien we wel..  
gisteren
Harde werker 51 jaar Antwerpen - Herentals
Teasen en laten kijken, of misschien meer.....
Je geniet ervan je te laten zien, uit te dagen door kleding, gedrag,.... De gedachte iemand mee te laten kijken terwijl je met jezelf begint te spelen, windt je op. Je wil de stap wel eens zetten om dit echt te doen. Hoe ver ga je? Enkel laten kijken, of verlang je ook naar aanraken, betasten, likken, nog meer.... ? jij geeft aan wat je wil, jij hebt de controle. Discreet, maar toch gedurfd. In de auto, natuur,... of bij je thuis? M, 52j, 184, 85 komt graag kijken en ,indien gewenst, een handje helpen. Uiteraard respectvol, discreet en hygienisch. 100% echt met respect voor afspraken. Soortgelijke voorstellen welkom. Regio turnhout, herentals, geel  
gisteren
Jonger 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar ouder
Goede morgen dames. Ik, een man van 30 ben opzoek naar een vrouw met net wat meer lentes dan mij achter de rug om samen het bed te delen. Nu hoeft er niet enkel spanning in het bed te zijn maar kan ik ook genieten van je gezelschap waar we samen verhalen kunnen delen onder een glaasje wijn. Ben er ook van hoogte dat de meeste dames niet echt vallen voor mannen die jonger zijn dan hen en heb ik daar ook het begrip voor. Maar moest je toch interesse hebben zou ik graag wat van je horen. Verdere informatie en eventueel een foto wil ik gerust met je delen bij interesse. Bij deze wil ik u alvast bedanken de tijd te nemen mijn advertentie te lezen, en hopelijk word ik verrast door een mailtje in mijn inbox van u.  
gisteren
Dr x 62 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Dr onderzoek
Mevrouw,tijd voor uw jaarlijks volledig onderzoek,dr komt langs op afspraak,schrijf mij uw klacht echt alles bespreekbaar ook per mail .Laat uw geilste fantasie waarheid worden.  
peter 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
ondeugende dames
zijn er nog ondeugende sletjes die met een knappe verzorgde man van60 geile smsjes of whappjes willen versturen.we gaan elkaar op een leuke manier beetje voor beetje leren kennen door onze fantasien te delen.dit kan echt geil zijn.Als we elkaar leuk vinden kunnen we misschien ook onherkenbare fotos sturen en wie weet meer?dat zal de tijd leren lekker sletje?ik geef eerst mijn gsmnr van gewone telefoon voor de eerste kennismaking per sms en dan kunnen we altijd overstappen op appen?grts Peter  
Master G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Extra slavin/slet gezocht
Ik weet dat veel vrouwen zich graag onderdanig opstellen. Die zich willen over geven aan een dominante man. Of die er toch over fantaseren maar de stap niet durven te zetten. Wel dames, wees niet verlegen of bang hiervoor. Ik ben een sportieve man van 39 en zit al meer dan 10 jaar in dit wereldje. Ik werk ook samen met een bi meesteres en beschik al over een bi slavin. Bi zijn is geen must maar mooi meegenomen. Ik leid u stapsgewijs op tot een echt lustsletje en beloof je veel kinky genot en sessies. Veel is mogelijk. Zweepjes, speeltjes, neukmachine, Andrea kruis. Gynaecologenstoel, gb, opdrachten, vernedering, etc... no fake, hygiëne en discretie gegarandeerd. Durf je?  
Verwenner 57 jaar Antwerpen - Schilde
Oudere dames
Ik nette verzorgde man wil oudere dame verwennen die echt wilt genieten x mail me aub  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Sportieve knappe zuiderse jm met lekkere paal zkt geile discrete date.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Sportieve knappe zuiderse jm met lekkere paal zkt geile discrete date.
Geert 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Niet onknappe sportieve man zoekt dame.
Voor nu nu vrijdag 17 mei zoek ik dame die een sensuele massage wil ervaren.Dit is niet leeftijds gebonden en voller echt geen probleem.Het is de bedoeling om de dagelijkse sleur eens achterwege te laten ,te genieten en de nodige aandacht/ respect te krijgen.(Regio west Vlaanderen )  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10