Zoeken naar donker

Uw zoekactie voor donker leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Alex 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Oraal plezier gezocht of ander spannend voorstel
Hallo, bij wie kan ik terecht voor oraal plezier te beleven en/of te geven. Ander voorstel ook welkom. Penetratie is geen vereiste als er maar sexueel plezier is en spanning. Ik kan ontvangen en verplaatsen maar enkel midden West Vlaanderen. Ik ben 1m85, 78 kg, donker haar en blauwe ogen. Ook respectvol, discreet en hygiënisch. Niet twijfelen als een geil voorstel voor mij bent. Maar geen loze belovers en verkenners maar vooral doeners die durven en willen.  

Oraal plezier gezocht of ander spannend voorstel
16 dagen
Tim 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wie zoekt er een leuke date op maa'dag
Hallo Ben een verzorgde Vlaamse man van 1m82, blauwe ogen, 75kg en donker haar. Ik zoek langs deze weg een leuke dame die ook houd van wat spanning en eens ondeugend te zijn. Dit natuurlijk met alle respect voor elkaar en in alle discretie. Sta voor veel open. Ook voorzie ik een leuk extraatje voor je moeite zodat we beiden happy afscheid kunnen nemen. Bij goede klik kunnen we zeker regelmatig afspreken. Zou jij het zien zitten om eens lekker verwend te worden? Laat me dan zeker iets weten. Graag enkel Roeselare. Ik kan ontvangen of verplaatsen .  
28 dagen
Didier 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zakenman zkt donker getint meisje/dame
Ik ben op zoek naar een donker getint meisje/dame of iemand van vreemde origine. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Ik krijg een enorme kick van dergelijke dames. Leeftijd niet belangrijk, mag ook een studente zijn. Het zou voor een 4 tal dates per maand zijn. Ervaring is niet noodzakelijk. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.