Zoeken naar dominant

Uw zoekactie voor dominant leverde 87 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Genieter 53 jaar Antwerpen - Berchem
Iemand zin in een vuile werkman om te verwennen?
Ik sta op punt om te vertrekken op een werf en heb zin om mij ergens te laten verwennen. Iemand die het betere pijp en rukwerk onder de knie heeft en niet vies is van een werkman. 53/188/95/13×5 Ik ben licht dominant en wil zeker geen geneuk. Geen fake. Nu.  

Iemand zin in een vuile werkman om te verwennen?
bttm ventje45 45 jaar Antwerpen - Mechelen
bttm voor top
bttm ventje voor top, ben zelf eerder en graag onderdanig bij de sex. ik hou van een mannelijke gast met een mooie lul beetje dominant is een plus. ik kan ontvangen in centrum mechelen maar bij mooi weer durf ik ook sex in de natuur.zie ook graag een foto en zeker van je lul en je wensen. 45j 178m 74kg  

bttm voor top
23 dagen
Thomas 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
ruk/pijp date
ik zoek voor morgen overdag (9.00 - 15.00) een jonge man (18 - 35) voor ruk of pijp date. ik kan ontvangen. Graag een foto. Ben redelijk dominant.  
24 dagen
kuranater 32 jaar West-Vlaanderen - Izegem 0484633984
ik ontvang nu , regio izegem
ik sta voor alles open , stuur mij wat je wilt doen en overtuig mij. plus punten zijn : jij bent dominant, en ik wil heel graag eens hard misbruikt worden door mij vast te binden, harde facefuck te krijgen , doorgaan ook al kan ik niet meer . mijn kontje heel veel doen afzien .  
Koen 50 jaar Limburg - Lanaken
Btm ontvangt tops discreet mag dominant
Ben 52 gbbs 75 m77 pijp graag en ben btm. Heb alles in huis hi zoek voorkeur top tot 55 jaar. Voor pijp en of neuken. Ben clean en aan prep. Kan discreet ontvangen. Ben clean en netjes verwacht ik ook voor jou. Stuur duidelijke stats of foto ben vandaag vrij en heb tijd.  

Btm ontvangt tops discreet mag dominant
27 dagen
Toon 21 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie wilt me vanavond gebruiken?
Wie kan me vanavond ontvangen regio Sint-Niklaas - Lokeren? Ik ben je sletje, je mag bijna alles doen met me. Ik zoek iemand dominant die me wilt vastbinden en wie zijn slaafje ik mag zijn. Leeftijd 30+. Discreet en safe  
27 dagen
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
28 dagen
bibottom 60 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Ik ontvang nu
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
29 dagen
Bibot 34 jaar Limburg - Lommel
Bibot zoekt dominante top!
Hey, Ik ben een 34 jarige bibot en zoek een dominante top voor zaterdag of zondag in de late avond. Mijn stats zijn 34/180/88/15. Ik sta voor veel open. Zo kan volgende dingen: spanking, pijpen, laten neuken, trekken, tepelspel, toys, voeten, plas. Ik kan niet ontvangen maar wel makkelijk verplaatsen. Dus jij kan ontvangen of buiten of hotel. Leeftijd speelt geen rol wel dat je dominant bent. Bij interesse? Stuur een mail met u stats en wat er voor u allemaal kan. Geile groeten, bibot  
29 dagen
Thomas 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Dominante (sadistische ) man gezocht
Hoi, mijn naam is Thomas. Een 42 jarige bi gebonden man en ik ben op zoek naar een sadistisch dominant man. Als u geïnteresseerd bent in de donkerere kanten van seksualiteit en lust en ervan houdt om grenzen te overschrijden, dan ben jij wie ik zoek. Ik wil graag dat je mij dwingt tot steeds hardere spellen, vernedering en sissification. Iemand die me wil leren kennen maar zacht maar zonder aarzelen meeneemt naar steeds hardere momenten waarbij ik gedwongen wordt om mijn en jouwe fantasieeen waar te maken.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9