Zoeken naar domin*

Uw zoekactie voor domin* leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Marleen 54 jaar Limburg - Tessenderlo
Dominante man gezocht
Dag. Ik zoek een dominante top die net als mij in discretie wil afspreken. Heb een villa met zwembad en sauna waar ik je kan ontvangen. Mijn vrouw is weinig thuis waardoor ik veel kan ontvangen. Zij weet hier niets van. Ik kan rode lippenstift en wat concealer op doen en alles erop en eraan. Zal je ook ontvangen als vrouw.  

Dominante man gezocht
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 79kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
Dominant 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
Transvrouw voor totale opleiding
Ik ben een zeer strenge Mr en zoek een JONGE transvrouw om op te leiden tot mijn slavin.Je draagt enkel vrouwenkleren,je wil borsten, je wil dienen en ook gestraft worden...Je voelt je zo goed als je Mr met je kan pronken.Je wil hem genot geven zoals hij het wil.Mijn voorkeur gaat naar slank en ev al wat borsten of vorming.Enkel reageren indien je echt je leven wil aanpassen voor je Mr. Alleen provincie Antwerpen graag.  
Dominant 61 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Zoek een sletje
Sletje gezocht, die mij op mijn bevel verwent naar mijn wensen , klaarkomen in mondje en slikken is een vereiste. Reageer met foto.  
Maitre 60 jaar Antwerpen - Brasschaat
Jonge transvrouw voor opleiding slavin
Ik ben een goodlooking ervaren dominant en zoek een jonge transvrouw om op te leiden tot mijn persoonlijk slavinnetje.Jij hebt al borstjes en mooi onbehaard.Ik ga je kneden en vormen tot mn speeltje.Alleen provincie Antwerpen! Enkel antwoorden indien jij er echt voor wil gaan !! No fake !!  
Top 49 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
De dag geil afsluiten
Heteroflexibele man verzorgd en een tikkeltje dominant. Ben jij een travje , sissy of femboy vrouwelijk opgemaakte om deze avond geil af te sluiten.  

De dag geil afsluiten
Luna 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
lekker travje ontvangt
Hoi. Ik ben Luna, een sexy onderdanig travje, en ik wil weer wat lekker geil plezier. Ik ben een lieve meid met gevoel voor humor en ik hou van een babbel bij een glaasje. Maar ik ben ook een hete mama met stoute fantasietjes, een gulzig pijpmondje en een gewillig bol kontje dat graag lekker stevig gepakt wordt. Ik wil graag 1 of 2 vaste lovers hebben om te genieten, apart maar af en toe ook eens tesamen, ik droom daar al lang van. Ik ben overal lekker glad, vrouwelijk verzorgd en heb echte donkere krullen, zuiderse looks. Ik hoop nette leukgeschapen mannen te ontmoeten, een tikkeltje dominante types met een beetje niveau. Hygiëne, respect en discretie gevraagd en geboden. Reageren met wat uitleg over jezelf en je stats aub, en reacties met foto hebben voorrang (mag van je speelgoed hoor). Ik ontvang s'avonds en af en toe ook eens in de namiddag, en ik laat me eventueel ook oppikken voor feestje of cinemabezoekje. Na 21 u ook outdoor. Groetjes xxx  

lekker travje ontvangt
Bottom 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dominante Trav gezeocht
Denk dat de foto's duidelijk zijn. Kan alleen verplaatsen Mvg  

Dominante Trav gezeocht
sissysletje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke strenge dominante perverse meester neemt bezit van dit sissyhoertje?
slank zeer ervaren sissysletje(1m82, 81kg, 51) is langs deze weg op zoek naar een nieuwe meester. deze sissy is volledig onthaard, nagenoeg taboeloos en verlangt ernaar behandeld te worden als slaaf, slet, hond en hoer. Wie neemt deze taak op zich en mag zich straks eigenaar noemen van de grootste sissyslet van het land?  

welke strenge dominante perverse meester neemt bezit van dit sissyhoertje?
12 dagen
bigastje 43 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
zoek sexueel dominant persoon (geen sm)
ik houd er van om sexueel gedomineerd te worden zonder sm of andere pijntoestanden. mijn voorkeur gaat uit naar een gay man/ bot of versa en oh ja er moet ook aandacht zijn voor mijn orgasme. wie in de streek zottegem- aalst - ninove kan zich hierin vinden? ik draag graag stay up's en string maar meer heb ik ook niet  
  1   2   3   4   5   6