Zoeken naar dom*

Uw zoekactie voor dom* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Enso 57 jaar Limburg - Tessenderlo
Not for once. Not for always.
Verzorgd, respectvol, nieuwsgierig, uitdagend, en ontdek graag nieuwe dingen. Dominant kantje, maar desondanks op en top een gever. Je laten en zien genieten is zelf genieten. Geen fan van snelle bevrediging, noch van vanilla, wel van uitgebreide dates met extra topping. Al meerdere jaren single en niet echt nood aan iets vast. Daarom kijk ik uit naar iemand om samen leuke momenten door te brengen waarbij seks de rode draad is. Etentje, sauna,... behoren ook tot de mogelijkheden. Open om te experimenteren. Al veel afgevinkt op mijn bucketlist, maar er staan wel nog wat zaken open. Ik ben groot en slank, geschoren hoofd, niet-roker, empathisch, respectvol, intiem netjes geschoren, besneden en gesteriliseerd. Jij bent 35+, niet roker, juiste mindset primeert boven looks  
Urbain 43 jaar Antwerpen - Berchem
Ik hou niet van madammen met nen bontjas...
... madammen met nen bontjas zijn gemeen. Ik hou dan weer wel van een madam waar een hoekje af is, letterlijk en figuurlijk. Dom, sub, nymf, fetisj, of een combinatie van? Dat maakt het leven zoveel aangenamer. Krijg je thuis niet waar je naar verlangt? Heb je nood aan fwb? Of wil je de sleur van je huwelijk doorbreken? Dan kunnen we voor mekaar iets betekenen. Ik zoek een extra maatje om iets op lange termijn op te bouwen. We komen maandelijks of wekelijks samen om alle beslommeringen van het dagdagelijkse leven achter ons te laten. Enkel genieten van strelende handen, knuffelende armen, kussende lippen en ... Een vast relaxatiemomentje om met ons tweetjes helemaal van de wereld te verdwijnen. Een geheimpje alleen van ons. Jouw leeftijd of lichaamsbouw doen er voor mij niet toe. Droge humor en een losse vijs scoren dan weer wel. Tot binnenkort?  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
Mike 41 jaar Antwerpen - Geel
Vaste friend with benefits gezocht
Dag dames, gebonden man van 42 uit de kempen, 1m83, 78kg, blauw ogen en donker haar is op zoek naar een vaste "friend with benefits" in de driehoek Gent-Antwerpen-hasselt voor regelmatig contact. Ik ben respectvol en zachtaardig, maar kan vrij wild en dominant zijn in bed. Ik wil het echt bij 1 partner houden (mag gebonden zijn) metwie we in alle vertrouwen onze grenzen kunnen verkennen. Ik kijk uit naar uw reactie!  
subje 26 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
dominate vrouw
hey ik ben een jongen meer submissie van 26j. ik wil graag een goed een dominanter vrouw verwennen. en alles doen dat zij wilt. ik sta open voor veel te proberen. ik ben 182cm 72kg slank gebout en hygiënisch.  

dominate vrouw
Robin 25 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Dominante vrouw gezocht
Hallo ik ben 25 jaar slank en sportief gebouwd 1m80 met een pik van 18cm x 5. Ik heb een vriendin, maar zoek een dominante dame om regelmatig en discretie seks te hebben. Ik fantaseer al eventjes naar een dominante dame die ik moet beffen. Vertel me je regio, wat info over jou en wat jij verlangt.  
Steven 48 jaar Antwerpen - Boom
Daddy Dom zoekt slutty date voor de dirty sluis GB deze namiddag
100% serieuze, oprechte, integere Pleasure Dom zoekt slut voor de GB deze namiddag in Boom. Desgevallend haal ik je op, en breng je terug. FL-nick en telnr op vraag.  
Lexor 44 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen??
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
sim 59 jaar Antwerpen - Bornem
Zoek vaste sex minares
Deze goeduitziende man wel geh zoekt discreet een toffe sexy dame die ook nog van veel sex houdt als het klikt voor regelmatig te ontmoeten ben je onderdanig of dominant wordt je graag hard verwend hou je van veel laat een bericht achter mag met foto krijg je altijd eentje terug discreet en hygiëne aub tot hoors  
Mike 41 jaar Antwerpen - Geel
Op zoek naar een vaste friend with benefits
Dag dames, gebonden man van 42 uit de kempen, 1m83, 78kg, blauw ogen en donker haar is op zoek naar een vaste "friend with benefits" in de driehoek Gent-Antwerpen-hasselt voor regelmatig contact. Ik ben respectvol en zachtaardig, maar kan vrij wild en dominant zijn in bed. Ik wil het echt bij 1 partner houden (mag gebonden zijn) metwie we in alle vertrouwen onze grenzen kunnen verkennen. Ik kijk uit naar uw reactie!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10