Zoeken naar discretiegevraagd

Uw zoekactie voor discretiegevraagd leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
nemesis 27 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zuigen en slikken
Welke man regio Kortrijk kan nu ontvangen en wil nu heerlijk verwend worden? Ben jonge gast. Hou van sloppy deepthroat en slik flink AL jou sapjes. Jij mag passief blijven. Hygiene en discretie gevraagd en geboden. Graag leeftijd vermelden.  
17 dagen
Jean 47 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Mondje met goesting
Ik heb zin om een lekkere piemel te pijpen tot het einde. Niet teveel blabla, ik kom binnen en pijp jou en dan weer weg. Jij moet niets doen enkel genieten. In en rond Asse. Ik kan niet ontvangen. Als je een veilige plek weet, zie ik een buiten of car date ook wel zitten. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet belangrijk, hygiëne wel. Discretie gevraagd en geboden. Fakers of fotojagers gelieve zich te onthouden.  
18 dagen
Stefan 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
bi gewillig mondje
Ik kan op weekochtenden geile mannen ontvangen die mijn gewillig bimondje mogen komen volpompen. Indien je onherkenbaar wil blijven kan ik het geblinddoekt doen. Ben zelf een verzorgde sportieve geile gebonden bi dus discretie gevraagd en geboden.  
19 dagen
Regelmatig 60 jaar Antwerpen - Kasterlee
Vaste dater
Is er iemand die interesse heeft om af en toe af te spreken met een (bijna) behaarde senior van 60 ? Heb een ruime interesse waarbij veel kan en mag, ben dus ruimdenkend. Ben op zoek naar iemand die kan ontvangen. Discretie gevraagd en geboden.Meer info op aanvraag. Graag regio Mol, Geel, Kasterlee. Ernstige advertentie.  
19 dagen
Ikke 46 jaar Antwerpen - Herenthout
Wie heeft zin
Hey, ik weet een leuk plekje voor buitendate omgeving herenthout. Iemand zin om af te spreken? Ben zelf bi bottom en zou graag pijpen en bij klik eventueel geneukt worden. Ik kan enkel ve4plaatsen, niet ontvangen. Pretsigaret is mogelijk. Iemand zin? Andere voorstellen welkom. Hyghiene en discretie gevraagd en geboden. Is voor nu.  
19 dagen
Daddy 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Softdate
Welke kerel min 18 en max 35, slank en hygiënisch wil graag een softdate (knuffelen, tongen, rukken, etc…) Discretie gevraagd en geboden. Bij klik kan regelmatig. Voor meer info stuur een gerust mailtje …  
20 dagen
Mats 22 jaar Antwerpen - Baarle-Hertog
Jonger zoekt ouder discreet
Hey, ik heb zelf nog geen ervaring maar zou graag eens een oudere man pijpen. Hiervoor ben ik opzoek naar iemand van ong 40+ die dit dus graag wil proberen/ervaren.. liefst ben je degelijk geschapen en een proper vriendelijk iemand. Discretie gevraagd en geboden. Ben je geïnteresseerd stuur dan even een foto en stel jezelf even voor ;) groeten  
20 dagen
karel 68 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
massage
bij wie kan ik vrijdagnamiddag in het leuvense terecht voor een deugddoende massage, veel kan... hyghiene en discretie gevraagd en geboden  
21 dagen
Peter 37 jaar Antwerpen - Kasterlee
Wie wil gepijpt worden tot het einde?
Spermaslikker zoekt pik om te pijpen. Ik slik alles door en pijp gewoon verder als je begint te spuiten tot je hem zelf uit mn mond haalt. Reageren met foto van pik. Enkel eerlijke advertenties. Discretie gevraagd en geboden. Kan enkel morgennamiddag ontvangen. Likjes, tot morgennamiddag kk  
22 dagen
Mastruboy 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gezocht fister
Hallo, Ik ben op zoek naar iemand die graag wil fisten. Ik ben een bi van 56j en ben versa ingesteld. Alles kan, niets moet. Indien interesse stuur mij een bericht met foto. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.  
  1   2   3   4   5   6