Zoeken naar denk

Uw zoekactie voor denk leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

botje 53 jaar Antwerpen - Kasterlee
reactie
ik heb de laatste 2 uurs telkens op de laatste nieuwe advertenties gereageerd die hier verschenen om af te spreken, geen enkele die zelfs de moeite doet om te reageren, wat een verspilde avond weeral, ik heb nog een anderhalf uurtje dat ik op korte verplaatsing kan regio turnhout/kasterlee/lille voor een geile lekkere date, maar als niemand antwoord dan ben je eraan voor de moeite, nogthans denk ik niet dat ik een slecht lichaam en pik heb, ik ben vollledig onbehaard en pik van 18/4 met grote ballen , ah het zal zijn omdat het zaterdag is zeker  

reactie
gisteren
nostringsattache 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Discrete man
Zoekt contact in het Brusselse. Dus niet enkel Brussel stad. Ik kan me vrijmaken en verplaatsen. Ik hoop via deze weg een man te leren kennen die me regelmatig wilt verwennen? Ik denk dan voornamelijk aan een lekkere pijpbeurt. Voor alle duidelijkheid, ik ben nog zeer recent interesse beginnen krijgen voor hetzelfde geslacht. Ik ben er dus (nog) niet aan toe om zelf de handen uit de mouwen te steken. Jij bent niet roker, tussen 30 en 50 jaar, kan ontvangen in het Brusselse, verwacht niets in ruil, wilt een band opbouwen waarbij we elkaar meermaals zullen ontmoeten. Ik ben 42, normaal gebouwd, niet roker, geen piercings noch tatoeages, vasectomie. Heb je een vrouw die wilt toekijken of meedoen dan is dit een pluspunt. Tot hoorde.  
Tomas 43 jaar Limburg - Herk-de-Stad
ik zoek voor vandaag top/versa
ik ben 44 bi en opzoek naar een top om ervaring op te doen, ik hou van assplay,pijpen en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, anaalplay, dildo's enz.Welke gay/trav/bi heeft tijd om zich te laten verwennen ? ik wil vanavond iemand lekker pijpen en je mag me, als je wil, mij ook safe neuken, wie heeft tijd samen porno kijken , babbelen,kan ook beetje drinken of roken ,en experimenten. wie ?  
Bi Fuel 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
Hey. Goed lezen aub Heb je ook een relatie maar krijg weinig 'aandacht' thuis?. Of denk ook dat vrouwen soms moeilijk te begrepen zijn?. Ik ben nog steeds op zoek naar een fwb, zodat we ons geheimpje hebben als we een pint gaan pakken enz. Zonder extreme toestanden gewoon normaal mannen sex zoals we het zelf willen! Goeduitziend verzorgd hygiënisch en discreet zijn trefwoorden. Ik ben een man die zoek contact met andere mannen in dezelfde situatie of gewoon voor elkaar goed te verwennen. Fwb zou fijn zijn. Ik ben discreet 40 182 76 19cm niet onknap. Mijn voorkeur gaat voor sportieve mannen die gewoon of redelijk "ok" zijn. Wielrenners, Voetballers, lopers, triatleten, fitnessers zijn een plus. Discretie gegarandeerd. Geen onnozele reactie of een mail sturen en dan niets... geen onzeker gasten of fakers. Al veel te veel gehad. Lijk een onmogelijk task. Groeten x  

Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
Benny 50 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Opzoek naar mondgag ervaring
Wie heeft daar ervaring mee? Welke fantasy of ervaringen heb je er mee beleefd? Denk dat het wel enorm spannend is om dat in te hebben en en je lot over moeten laten aan de dominant!  
softseksdate 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
onervaren man zoekt softseksdate
ik ben 30, woon in leuven, ben groot, slank en redelijk knap denk ik. ik ben hetero, maar ben de laatste tijd wel erg nieuwsgierig naar het mannelijk geslachtsdeel. ik ben totaal onervaren met een man, maar ik zou graag eens wat experimenteren (niet te ver: aanraken, masturberen, misschien pijpen) met iemand die ook (betrekkelijk) onervaren is, maar even nieuwsgierig. hygiëne is erg belangrijk. indien interesse, let me know.  

onervaren man zoekt softseksdate
Tom 67 jaar Antwerpen - Schilde
Zoek een lieve senior
Ik ben een senior met niveau. 66, 1,76, 82. Zoek een lieve man, onderdanig,(ook een senior) om samen lekker te genieten van soft mannensex. Eenmaal de kleren uit zijn we wel een beetje ordinair en geven ons over aan de lusten die we zo veel fantaseren. Wat denk van je van rustig strelen, zoenen, rukken en pijpen…dit alles met respect voor elkaar en elkaars genot. Discretie en hygiëne is natuurlijk belangrijk. Kan morgen, vrijdag, op de middag ontvangen.  
10 dagen
Jelle 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Het onmogelijke denk ik
Heb nu zin in elkaar lekker pijpen en iemand lekker safe neuken. Kan ontvangen.  
Bi man 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
Hey. Heb je ook een relatie maar krijg weinig 'aandacht' thuis?. Of denk ook dat vrouwen soms moeilijk te begrepen zijn?. Ik ben nog steeds op zoek naar een fwb, zodat we ons geheimpje hebben als we een pint gaan pakken enz. Zonder extreme toestanden gewoon normaal mannen sex zoals we het zelf willen! Goeduitziend verzorgd hygiënisch en discreet zijn trefwoorden. Ik ben een man die zoek contact met andere mannen in dezelfde situatie of gewoon voor elkaar goed te verwennen. Fwb zou fijn zijn. Ik ben discreet 40 182 76 19cm niet onknap. Mijn voorkeur gaat voor sportieve mannen die gewoon of redelijk "ok" zijn. Wielrenners. Voetballers, lopers, fitnessers zijn een plus. Discretie gegarandeerd. Geen onnozele reactie of een mail sturen en dan niets... geen onzeker gasten of fakers. Al veel te veel gehad.  

Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
Johan 63 jaar Limburg - Maasmechelen
Gehuwde bi-man zoekt speelvriend
Ben 63 jaar, 83 kg, 1m80, 17 x 4, slank, sportief, gehuwd, geschoren body, meer bottom ingesteld. Ik zoek een betrouwbare (eventueel gehuwde) man die net als ikzelf graag experimenteert. Geen wisselaars maar iemand om op regelmatige basis samen te komen en te spelen. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, tepelspel, anaalplay, opgerekt worden, dildo's enz. Neuken of geneukt worden is voor mij geen prioriteit maar kan bij de juiste klik. Dat is net zo met dominatie, kinky, ruiger spel. Lingerie/nylons kan als de tegenparty dat geil vindt. Belangrijk zijn voor mij: discretie, hygiene en gezond verstand. Jij ontvangt of vindt het ok om te kameren.. Leeftijd is voor mij zo niet belangrijk, instelling wel. Niet te ver voor regelmatig en makkelijk contact. Een fatsoenlijk antwoord is meer dan 3 regels en een foto.  

Gehuwde bi-man zoekt speelvriend
  1   2   3