Zoeken naar delen

Uw zoekactie voor delen leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Top 51 jaar Limburg - HASSELT
Top zoekt bottom
Je bent singel en je kan ontvangen. Je bent bi of homo. Je zoekt een vaste vriend om regelmatig te seksen. Je hebt geen baard noch snor en intiem geschoren. Je bent niet roker. Je woont in het Hasseltse. Dan ben je de persoon waarmee ik graag vriendschap en intieme seksualiteit wil delen, tongzoenen, strelen, aanrakingen, elkaar pijpen, je neuken met of zonder condoom, lekker in je klaarkomen. Je komt klaar in mijn mond indien dat graag doet. Ik slik je sperma. We genieten nadien samen op bed van onze intimiteit. Ik ben 52, 279, 75 en 18x5, onbehaard, intiem geschoren, heb geen baard noch snor, bruin haar, niet roker. Ik zou je graag regelmatig ontmoeten om van elkaar te genieten en elkaar seksueel genot te gunnen. Aarzel dan niet en reageer op deze advertentie. Ik hoop je snel te ontmoeten. Fijn weekend en warme groetjes.  
10 dagen
Luc 50 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Onderdanige zaad en plasslet zoekt dominante wandelbuddy
Ik ben een 59 jarige onderdanige kinky zaad en plasslet. 1m83 en 98kg. Ik ga regelmatig alleen wandelen in de ardennen of aan zee. Soms voor een dag, soms voor meerdere dagen. Ik zoek een dominante kinky top met groot en mooi gereedschap om in eerste instantie mee te gaan wandelen en in tweede instantie mij te gebruiken als zaad en plasslet. Veel kan en is bespreekbaar. Ook delen met je vrienden kan.  
10 dagen
Lieve jongen 33 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Lieve opa gezocht
Ik zoek lieve opa´s die graag foto´s van hun penis delen. Ik loop momenteel heel geil en zou me hiermee willen aftrekken. Geile groetjes  
10 dagen
antoine 60 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
MAANDAGNAMIDDAG
Alleen thuis en zin om te seksen. Je kan bij mij komen en we kunnen van alles doen, als de klik er is Alles kan en mag, met wederzijdse toestemming, discreet en hygiënisch Ik, 59, 1,78, 72 en goed voorzien Wat heb jij graag dat ze met je doen en wat doe jij graag bij mij Liefst jonger dan mezelf en een foto, niet van je edele delen dat ontdek ik liever zelf.  
13 dagen
Sauna 29 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Sauna - sportoase
Sportieve jongeman zoekt fun sauna Hoi, Ik ben een jongeman Van 29 die rond 16.30/17u naar de sportoase gaat. Na de fitness zou ik gebruik maken van de sauna in de kleedkamers. Het lijkt me spannend om de saune te delen met een andere man en samen elkaar wat aan te raken. Stats zijn 29/178/80, verzorgd & hygiënisch ingesteld. Enkel als je goed voorzien bent, getrimd/geschoren en geen roker bent. Tot straks?  
14 dagen
Sporty boy 29 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Sportieve jongeman zoekt fun sauna
Hoi, Ik ben een jongeman Van 29 die rond 16.30/17u naar de sportoase gaat. Na de fitness zou ik gebruik maken van de sauna in de kleedkamers. Het lijkt me spannend om de saune te delen met een andere man en samen elkaar wat aan te raken. Stats zijn 29/178/80, verzorgd & hygiënisch ingesteld. Enkel als je goed voorzien bent, getrimd/geschoren en geen roker bent. Tot straks?  
Bi man 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Ik zoek sportieve knappe gast voor fun en fwb
Ik zoek Knappe sportief gast voor date en fwb. 1.82_76_40_19cm bi mannelijk discreet zw kort haar br ogen baartje... je liever niet ouder fan 40. Ik kan soms ontvangen anders kamer huren in Diest en kosten delen. Groetjes x  

Ik zoek sportieve knappe gast voor fun en fwb
15 dagen
Dr. LOVE 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
zoek vaste sexvriend
Wie gay single , geen roker , baard of snor zoekt iemand om op vaste basis regelmatige samen te kunnen komen in het delen van intimiteit , ook een babbel , een glaasje een etentje kan dergelijke vriendschap alleen maar mooier maken ... Interesse stuur massaal reactie , Dad /Son eigen leeftijd (58 j) van harte welkom indien geen faker en het stopt na éénmalig contact , gehuwde en bi's geen interesse sorry... Ik kijk er alvast naar uit om samen veel genot en plezier te beleven. Tot horens of ziens? Grts grts  
15 dagen
Bi-man 34 jaar Antwerpen - Zoersel
Iemand zich aant vervelen,en zin in blowjob...
Hoi iedereen,ik heb hier enkele jaren geleden een zeer fijne eenmalige ervaring gehad met ook een bi man waarvan de vrouw een weekendje weg was,en zou het fijn vinden om nog eens een soortgelijke ervaring te mogen delen met een leuke slanke man rond men eigen leeftijd(al is een sportieve man van 50 lentes ook geen bezwaar). Ik had met die man afgesproken bij hem thuis,ik heb hem een totale massage met happy end gegeven en zou dit graag nogis doen! Ik ben zelf 34/1.87/85. Mocht je zin hebben mail dan maar met een tof voorstel en uw stats. Ben zelf vrij vanaf half de namiddag tot... Grtz x  
22 dagen
Friend 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek
Ik ben op zoek naar een jongen/man tussen de 30 en 45 jaar oud die bereid zijn om tijd te investeren in het leren kennen van iemand alvorens direct af te spreken. Ik hoop een persoon te vinden waarmee er zowel fysiek als mentaal een klik is, zodat we een vertrouwensband kunnen opbouwen en meer met elkaar kunnen delen. Netheid, respect en vertrouwen zijn vanzelfsprekend belangrijk. Niet rokers, geen baard, normaal gebouwd. ( er zijn hier veel advertenties die niet reageren op reacties….de essentie van communicatie )  
  1   2   3