Zoeken naar dan*

Uw zoekactie voor dan* leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Dany 60 jaar Antwerpen - Ranst
Twee vriendinnen
De kans is klien dat ik dit hier vind maar ik waag me kans . Zijn hier soms 2 vriendinnen die graag eens ne single man van 60j verzorgd voorkomen eens zalig tijd willen door brengen. Dit met respect voor mekaar dan ontvang ik jullie graag .  
25 dagen
daniel 71 jaar Vlaams-Brabant - Diest
likken
is er een vrouw van of omg diest die graag gelikt word  
25 dagen
danny 48 jaar Antwerpen - Mechelen 0494492220
leuke sportieve dame
e poging: Ik ben op zoek naar een leuke sportieve,ruimdenkende dame. Die liefst net als ik ook gebonden of in relatie zit, om samen leuke dingen te doen,terrasje,diner,sauna en elkaar ontdekken en genieten van elkaars lichaam. om op regelmatige basis af te spreken zowel overdag als s'avonds. Ben 1.77m, kort geschoren haren, af en toe ringbaardje. Bij reactie met foto, altijd antwoord met foto terug.Ik kan me makkelijk vrijmaken daar ik mijn eigen zaak heb.GEEN platvloerse/marginale toestanden aub?? Vandaar Če poging. Kan me makkelijk verplaatsen... Tot Hoors?? Groeten, Danny.  
28 dagen
Django 56 jaar Limburg - Maastricht
Een leuk en spannend afspraakje......
Hij, mijn naam is Django! Misschien ben ik wel op zoek naar jou. Ik zoek een spontane dane met lef. Een vrouw die niet bang is voor een 'avontuurtje'. Dat kan een eenmalig date zijn, maar ook regelmatig, een soort van speciale huisvriend voor jou! Wie ben ik? Ik ben een prettige mid-vijftiger uit de omgeving van Maastricht. Niet roker, gezond lijf en een normaal postuur. Verder heb ik gevoel voor humor, niet opdringerig en ben ik sociaal vaardig. Uiteraard is ons beider privacy heel belangrijk! Discretie en hygiëne zijn gegarandeerd. Ben jij die dame met lef? Dan hoor ik graag van jou. Gr Django.  
Xhristos 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Genieten van elkaar (oraal)
Dag dames, Ik zoek een dame die net als ik soms behoefte heeft om eens stoom af te blazen en wil genieten van intense orale of meer sex. Je bent een niet onknappe Dana, stijlvol maar ondeugend. Je geniet van onze momenten en natuurlijk af en toe een cadeautje mooie lingerie. Reactie graag met foto a.u.b.  

Genieten van elkaar (oraal)
albert 77 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Man zoekt vrouw
Welk vrouwtje wil met mij nog eens sex hebben ben al enkele jaren zonder dank u  

Man zoekt vrouw
  1   2   3   4