Zoeken naar dan jaar

Uw zoekactie voor dan jaar leverde 74 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Fwbtje 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Vast contact / fwbtje voor leuke momenten
Hey meisjes, dames, Na 2 jaar een vaste fwb te hebben gehad en nu reeds een enkele maanden zonder iemand, begin ik het stoute kantje wel te missen. Om deze reden ben ik op zoek naar een meisje of jongedame die het ziet zitten om wat leuke momenten samen te beleven… Ik ben geen allesneuker en verwacht dit ergens ook van u… eerder iemand die het ziet zitten om een leuke band op te bouwen voor een gezellige babbel, wat ondeugende momenten, een goede klik … liefst iemand die zich af en toe overdag kan vrijmaken voor korte of lange dates. Iemand die discretie en hygiëne hoog in de vaandel draagt… Ikzelf ben een gebonden zelfstandige ondernemer, sportief en slank en vooral een gever wat betreft het bedplezier… Wordt u mijn fwbtje? Graag even kort voorstellen met een fotoke graag… liefst meer dan 1 zinnetje. En fakers… gelieve u te onthouden… Mss tot binnenkort  
gisteren
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jonge dames steunen
Het einde van het schooljaar komt eraan en de examens staan voor de deur ,waarschijnlijk hebben sommige dames eens nood aan ontspanning. Ik ben een zeer knappe man die graag dames eens wil verwennen op kamers. Jullie krijgen een mooie financiële vergoeding in de plaats om je studies te kunnen vergoeden.  
Mike 44 jaar Limburg - Heusden-Zolder
vrouw voor seksdates gezocht
Ik ben Mike,een Vlaamse man met een gezonde seksdrive die thuis wat te kort komt.Ik zoek daarom een vrouw van 30-50 jaar die af en toe eens met mij wil afspreken op hotel (kan voor mij liefst in regio,maar ben flexibel).Ben slank,sportief (wielrenner) en verzorg mijn lichaam goed.Hou van de normale dingen.Wie heeft er zin om eens af te spreken?Mooie vergoeding geboden,ben niet gierig.Grtz Mike  
Mister classic 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Massage op verplaatsing gevraagd.
Ik ben een man met een goed voorkomen die een masseuse aan huis zoekt. Graag met wat ervaring. Liefst iemand tot 40 jaar.  
Jan 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
To shave
Dag dames, ik zoek iemand om me intiem te scheren. Uw profiel, tussen 25 en 45 jaar jong. U kan ontvangen en bezit het nodige scheergerief. Ik naakt, u ook. Geen geneuk, wel happy end. Regio niet belangrijk, ik verplaats me. Graag reactie met foto. Graag ergens volgende week. Vergoeding overeen te komen.  
george 46 jaar Antwerpen - Turnhout
wie heeft zin om een fijne avond te hebben
welke dame heeft zin in een fijne avond ik zelf 46 jaar normaal gebouwd 185 cm groot blauwe ogen hou van de normale dingen bij de juiste click mogelijk tot meerdere afspraakjes mijn voorkeur dame van 28 tot 48 jaar grote borsten en met een beetje durf liefst niet rookster reageer snel als u opzoek bent naar een leuke date met vergoeding  
Jvred 40 jaar Limburg - HASSELT
Intiem scheermeid gezocht, vergoeding
Ik ben een man uit Hasselt 40 jaar, zelf heb ik een beperking zoals je ziet. Zelf kan ik mij niet scheren en mijn hulp stopt ermee Daarom zoek ik een meid die mij om de week of aft te spreken wanneer… graag een vrouw van mijn leeftijd of jonger. Graag even voorstellen en een foto. Dit is een ernstige vraag… Alvast bedankt  

Intiem scheermeid gezocht, vergoeding
Felix 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Facesitter met mooie voetjes gezocht
Ik zoek een dame met mooie ronde kont en zachte, mooie voetjes om tegen betaling op mijn gezicht te komen zitten en verwend te worden. Verder geen verwachtingen, maar extra's zijn welkom. Zelf ben ik een verzorgde man van 37 jaar, hoogopgeleid, veel ervaring. Jouw genot is mijn plezier. Foto's kunnen worden uitgewisseld per mail.  
Christophe 36 jaar Limburg - HASSELT
Partner in crime voor een parenclub (22/6)
Hey, Ik zoek een dame om me te vergezellen naar een parenclub op zaterdag 22/6. De locatie kunnen we later nog vastleggen, ik ben bereid mezelf een eind te verplaatsen. Jij bent: Tussen de 20 en 40 jaar oud. Je hebt inhoud, durft de sprong te wagen, al dan niet gebonden. Ik ben: Een 36-jarige sportieve man (zwemmen, lopen) met een zin voor avontuur en een leuk voorkomen. Hoger geschoold, dus ook liefst geen te platvloerse bedoelingen. Wens je meer info, stuur dan gerust een berichtje. Tot hoors?  
Fred 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geld verdienen door op mij te staan.
Ik ben een 31-jarige man, 1m88, slank gebouwd. Ik ben op zoek naar vrouwen tussen de 24 en 35 jaar die op mij willen komen staan en mij willen kapot tramplen. Dit in stilletto's, die ik kan voorzien, en blootvoets. Deze tramplingsessies worden gefilmd en verkocht. Jij krijgt een deel van de opbrengst van de verkochte filmpjes. Wanneer dit goed loopt kan dit oplopen tot €500 per maand. Ik ontvang in Gent. Meer info? Stuur me gerust een mailtje.  
  1   2   3   4   5   6   7   8