Zoeken naar buiten sex

Uw zoekactie voor buiten sex leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patsy 55 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Gewoon genieten
Zoals velen zoeken we een dame leeftijd en uiterlijk niet zo belangrijk Een dame welke gewoon kan genieten van lekker samen zijn buiten lekker naakt genieten glaasje drinken opblaasspa Het moet niet altijd alles rond sex draaien maar bij juiste klik kan er natuurlijk meer Indien hetero kan vrouw hier ook genieten van hoe ventje een andere dame lekker laat genieten Indien interesse geven we gsm voor contact met vrouw hier  

Gewoon genieten
Ontspanning 32 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Samen Ontspanning
Langs deze weg zoeken wij een vaste (sex)vriendin. Een vast contact om eens een stapje in de wereld te zetten, iets gaan eten, een activiteit maar ook gezellig met zijn drieën genieten. Wij hebben brede interesse, werken allebei en reizen ook graag. zij is een blonde slanke stoot van 33j 58kg. hij 32j 1m79 78kg sportieve rustige. wij zijn verzorgd en gezond. zoeken geen extremen maar een vlotte rustige dame die wil genieten samen met ons.  
15 dagen
Tom&Ellen 38 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Een speld in een hooiberg
Hallo, we zijn Tom en Ellen. We zijn op zoek naar iemand specifiek die ons wil helpen. Tom heeft problemen met klaarkomen tijdens de sex(kan niet klaarkomen) en we zoeken een vrouw max 50j die ons wil helpen.Tom is 38 1m83 en grote knuffelbeer wat je letterlijk mag nemen.voor meer vragen mag je gerust mailen. We zoeken geen mannen!!! Koppels kan evt wel maar maakt het ingewikkeld.  
Cara & Andy 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouw voor haar...
Kan op hotel of later ook bij ons thuis. Koppel mag ook reageren, Vr vr maar sex met eigen partner.  

Vrouw voor haar...