Zoeken naar buiten afspreken

Uw zoekactie voor buiten afspreken leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Knap koppel 35 jaar Antwerpen - Putte
Plus man gezocht
Wij niet onknap koppel zoeken een plus man. Man kan de vrouw niet alleen aan. GOED LEZEN, wij zoeken een man tot 45j min 1m80 groot, niet dik wel liefst wat gespierd, min 18cm in de broek, niet roker, moet in de buurt wonen om meerdere keren per week te kunnen afspreken. We zouden vrijdag met ons 3 naar Errox gaan en elkaar daar wat beter leren kennen, de vrouw zal dan jou sletje zijn die avond en je mag ze zelf gebruiken en uiteraard laten gebruiken. Dus een man die ook weet hoe hij een slet moet laten afzien, zelf en door andere. Verder zal je de slet ook vak alleen neuken, in de auto, hier thuis, bij jou en waar het dan ook kan. Ze wordt steeds zonder condoom geneukt door jou, dit ook anaal. Ze zal ook diep pijpen en slikken, enkel bij jou. Dan verder moet er een deftige vriendschapsband zijn, zo dat de mannen samen ook eens uit kunnen gaan zonder de vrouw. Dus wij zoeken een goeie huisvriend die een deel van onze relatie zal worden. Reageren met foto van lichaam en gezicht. Grts.  

Plus man gezocht
Wendy en Johan 59 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Bi Koppel zoekt bi of gay stel 24 november
Voor onze eerdere adv. van 10 november helaas geen match gevonden. Proberen het nog eens :) Wij zouden graag eens afspreken met 2 of meer potente 50+ bi/gay mannen of bi-koppel m/v. Bij voorkeur geen mannen alleen. Ben je man alleen, dan maken we eventueel een uitzondering bij extreem pervers/dirty voorstel/scenario. Man hier moet in opdracht van vrouwke als cuckold slet alle wensen van de andere aanwezigen in vervulling laten gaan. Zij is ook onderdanig en geniet er van gedwongen aan het spel deel te nemen. Wij genieten intens van taboeloze (ook dirty) sex. Afspraak 24 november (middag). Wij kunnen niet zelf ontvangen, enkel verplaatsen in de regio Knokke/Brugge/Maldegem. Afspraak in koppelzaal cinema Sluis ook mogelijk.  

Bi Koppel zoekt bi of gay stel 24 november
23 dagen
koppel 52-48 48 jaar Antwerpen - Puurs
Nog eens Experimenteren
1ste ervaring zit er op maar smaakt naar meer dus bij deze nog eens een advertentie plaatsen. Wij zijn een gehuwd koppel m52 v48 die na jaren op zoek gaat naar iets nieuws, na overleg met elkaar hebben we besloten en dit in samenspraak, om er eens een extra man bij te nemen, de bedoeling is om het vrouwtje eens (samen) of in het bijzijn van de man te laten verwennen, alles rustig en niets overhaast het is de bedoeling om dit rustig op te bouwen, zodat er toekomst gericht stap per stap verder kan gegaan worden, Discreet zijn en Hygiëne is het allerbelangrijkste !!! Nu is het aan jullie, wat wij vragen is recente foto van jezelf, zodat wij weten met wie we zouden afspreken, zouden niet graag met buurman afspreken. Dus zet je beste beentje voor en wie weet tot dan. 1ste selectie maken wij op foto, spreekt deze ons aan is het de bedoeling om elkaar eens te ontmoeten op een neutrale plaats voor een leuke babbel met een koffie of een drankje, elkaar beter leren kennen.  
24 dagen
gamingcouple 33 jaar Antwerpen - Beerse
World of Warcraft
Hey, Wij zijn een koppel op zoek naar één of twee mannen die willen afspreken voor een heerlijke threesome of foursome en ook World of Warcraft spelen. wat we van jou verwachten: leeftijd tussen 24-35 jaar, respect en hygiëne. Meer info word gegeven als je reageert en bij interesse van ons uit. Groetjes Gamingcouple  
28 dagen
koppel 48 jaar Antwerpen - Boom
2 mannen gezocht woensdag 08/11
goed lezen plse, slanke vrouw 57j zoekt 2 mannen, mogen vrienden zijn, leeftijd 30-45j die uurtje lang kunnen doorneuken. Zij ligt geblinddoekt eventueel ook gebonden. Gewoon uurtje stevig doorneuken en dan terug weg. Man kijkt toe, doet eventueel mee en filmt voor louter privé. Enkel reageren met foto als je ook effectief kan afspreken op 8/11 omstreeks 18u-20u.  
Koppeltje2300 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar extra man voor eerste vrouwgerichte trio.
Wij koppel van rond de 30 zijn opzoek naar een man voor onze eerste vrouwgerichte trio. Omdat dit onze eerste keer is zouden we graag op hotel afspreken met bepaalde afspraken wat kan en niet kan. Respect, hygiëne en discretie staan voorop. Hopelijk vinden we iemand die ons aanstaat. Zonder foto ook geen reactie, willen ook geen naaktfoto’s maar gewoon een normale duidelijke foto van lichaam met kleren en gezicht. Alvast bedankt en hopelijk tot snel, x  

Opzoek naar extra man voor eerste vrouwgerichte trio.