Zoeken naar brussel

Uw zoekactie voor brussel leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Erik 58 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Verwennen
Dames, ik rij rond 23u00 van Hasselt naar Brussel. Als ergens een dame is die eens zalig verwend wil worden, laat het dan weten. Ik kan zalig oraal bevrediging geven. Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Tot straks?  
Jongeman 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman zoekt leuk koppel
Graag spreek ik morgenavond af met een leuk koppel. Jullie verblijven in een hotelkamer (geen rendez-vous hotel) en ik kom langs op jullie kamer voor een leuke avond (nadien vertrek ik). Dit kan bv in Antwerpen, Gent, Brussel, etc. Alles verloopt veilig. Cuckold of trio. Financiële vergoeding: 350 euro. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: hogeropgeleid, 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mij kan volgen via e-mail. Tot snel!  
24 dagen
Jeroen 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag
Wie heeft zin om vandaag af te spreken. Ik ben een verzorgde Vlaamse man van eind de 30. Vandaag vertrek ik om 15u van Brussel naar Gent. Welk meisje heeft zin om mee te rijden en lekker stout te doen in de wagen of waar mag ik even stoppen. Doe een leuk voorstel, voor het juiste voorstel kan je tot 2oo€ krijgen. Gelieve een duidelijke beschrijving te geven van jezelf (foto) en van je voorstel. Hoop snel iemand te kunnen ontmoeten.  
27 dagen
Man 31 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Wie wil deze vrijdagavond afspreken?
Deze vrijdag op zaterdag verblijf ik op hotel in Brussel. Wie (dame of koppel) wil vrijdagavond langskomen voor een leuk afspraakje? Intiem steeds met condoom. Graag een reactie met een foto en een concreet voorstel (inclusief de gewenste financiële vergoeding). Mijn foto ontvangen jullie dan ook. Mijn stats: 1m80, slank, donkerbruin haar. Hopelijk tot snel.