Zoeken naar bo*

Uw zoekactie voor bo* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Huisvriend 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Huisvriend zoekt klasse stel
Ik ben een 56 jarige singel man die op zoek is naar een leuk klasse stel, leeftijd speelt geen rol, om samen een langdurige openminded relatie op te bouwen. Jullie leeftijd speelt geen rol, wat ik zeker verlang is eerlijkheid, vertrouwen, hygiene en discretie, wat ik zelf ook aan jullie biedt. Ik ben 1m75 groot, 78kg, geen bril, baard, snor of piercings. Ik rook niet maar heb er geen probleem mee als jullie roken. Zelf heb ik ervaring als huisvriend van een leuk klasse stel waarbij er plaats was voor zowel leuke uitjes, restaurantjes, dagje zee, avondje uit etc., maar ook voor spannende stoute spelletjes en nachtjes. Ik kan zowel ontvangen (discreet en overnachten is mogelijk) als me verplaatsen. Indien interesse hoor ik het graag met een klein woordje uitleg of we kunnen op neutraal terrein afspreken (iets kleins eten of drinken, misschien vanavond?) , wie jullie zijn en wat jullie concreet zoeken. Ik reply een foto indien jullie een foto meesturen.  
10 dagen
Samen 51 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Koppel?
Deftige verzorgde man 51 jaar zoekt voor vandaag, vanavond of morgen overdag een koppel voor een gezellig samenzijn. Niveau, hygiene en discretie geboden. Leuk samenzijn primeert boven leeftijd en lichaamsbouw. Voor verdere vragen of foto, schrijf mij gerust aan.  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Geile cuckold date gezocht met zeer knappe jonge koppels/vrouw.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse jm uit Limburg,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,zeer kieskeurig ,goed geschapen met een uitstekende uithoudingsvermogen.Heb ervaring als bull,huisvriend met koppels. Ben opzoek naar een geile cuckold/trio date met zeer knappe jonge geile koppels/vrouw(alle origine welkom).Ik kan enkel verplaatsen in de regio Limburg,Kempen.Indien mijn adv jullie aanspreekt,stuur gerust een mail met de nodige info,graag met foto erbij of gsmnr.Anders direct in prullenbak,aub geen fakers of fotojaggers!  

Geile cuckold date gezocht met zeer knappe jonge koppels/vrouw.
11 dagen
boogschutterr 50 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Man zoekt ouder koppel om te verwennen. Veel mogelijk in wederzijds overleg.
Man, 50j., groot, slank, normaal geschapen (15 x 4) zoekt heet ouder koppel in Eeklo om te verwennen. Veel mogelijk in wederzijds overleg. Niet-roker, niet-drinker, geen drugs. Ik hou van lingerie, dirty talk, veel fantasie. Als je geen fantasie hebt, hoef je niet te reageren.  
11 dagen
Bert 33 jaar Limburg - Borgloon
Jullie fantasie!
Hallo ik ben Bert 33j van Borgloon 1m77 75kg normaal gebouwd.ik ben langs deze weg op zoek naar een leuk koppel waarvan de leeftijd geen rol speelt. Ik wil graag jullie fantasie waarmaken! Hebben jullie een fantasie wat jullie graag willen waarmaken stuur mij een berichtje met jullie fantasie en we maken hem samen waar. Ik sta zelf voor heel erg veel open dus zijt zeker niet verlegen. Ik kan regelmatig ontvangen of verplaatsen.  
11 dagen
Voyeur+ 40 jaar Noord-Brabant - Valkenswaard
Mag ik eens toekijken?
Hallo, Zijn jullie dat leuke koppeltje die het graag op openbare plekken doen? In het bos, parkeerplaats of in de tuin? Ik, spontane knappe en slanke man zou graag eens toekijken! Uiteraard mogen jullie mij ook bekijken hoe zeer ik geniet van jullie. Hopelijk tot snel.  
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door
Deze 28 jarige ‘boy next door’ kijkt uit naar een klassevol koppel voor veel fun, graag in de context van huisvriend. Alles kan, niks moet.. Cuckolding is bespreekbaar en spreekt mezelf aan. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Welk koppel nodigt me uit? Daten kan op eender welke locatie, uiteraard ook bij jullie thuis aangezien ik me makkelijk kan verplaatsen. Bij voorkeur werken we iets op lange termijn waarbij veel mogelijk is. Geef een seintje en we werken iets leuk uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken, zowel overdag als ’s avonds.. Kik, Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door
11 dagen
Stef 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Corrigerende spanking
U ziet uw vrouw dolgraag... maar u wordt wanhopig van een ongepast gedrag dat zij blijft vertonen? Kan ze het bvb niet laten te flirten met andere mannen, betaalt u zich blauw aan haar verkeersboetes of shopverslaving, is ze een onverbeterlijke neuspeuteraar of nagelbijter? Ik ben een gediplomeerd psycholoog die u graag verder helpt om haar op het rechte pad te krijgen, door haar eerst verbaal te confronteren met haar onaanvaardbaar gedrag, gevolgd door een grondige (maar niet extreme) spanking tot ze een gloeiend rood achterwerk heeft (maar geen striemen of kneuzingen) Bij extreme weerspannigheid gebruik ik wel bondage en/of gag, en eindigt de spanking pas wanneer ze een zelfvernederende opdracht met overtuiging uitvoert. Na de spanking gaat ze nog even in de hoek staan met haar handen op haar hoofd, zodat de geleerde les goed kan inzinken, terwijl wij nog wat napraten. Ook vrouwen die hulp zoeken voor het onaanvaardbaar gedrag van hun echtgenoot mogen reageren.  
11 dagen
SPEELKAMERAADJE 55 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
GUN JIJ HAAR DIE SEKSUELE VRIJHEID OP EEN (VAST) SPEELKAMERAADJE VOOR HAAR... ?
Hoi, Als klasse koppel hebben jullie beslist om een derde persoon toe te laten binnen jullie relatie. Als dame van dit koppel krijgt zij dan ook de seksuele vrijheid, stimulatie zelfs van haar man om samen met haar speelkameraadje leuke afspraakjes te maken, soms met drie (hetero), maar ook soms met twee, wel steeds met het volle medeweten van de man. Het zou mijn bedoeling zijn om een langdurig contact op te bouwen waarin respect voor elkaar voorop staat ! Erotiek binnen de grenzen die ieder van ons aangeeft... Ik zou graag jullie vast contact worden, zonder elkaars bezit te worden. Humor, niv, discretie zijn gevraagd en geboden ! Graag zou ik die verrijking voor jullie relatie willen worden, en NIET die bedreiging daarvoor ! Zelf ben ik een zeer verzorgde man, kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73, 78 kg,soa vrij,gesteriliseerd,sportief ... Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Grtjs (Haar) Speelkameraadje x  
11 dagen
Stoute fantasie 56 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Stoute fantasie
Fantaseer jij ook over verleiding van jouw dame, liefst met haar medeweten, of toch alleszins open staan voor wat meer? Wil jij als man je vrouw zien (meedoen kan ook)verleiden, heel secuur en spannend? Ik zoek een tof koppel om jullie stoute dromen (en de mijne) waar te maken. Als ervaren masseur met een echte praktijk wil ik jullie graag ontmoeten. Verblijf aan zee tussen 11 en 18 mei. Op voorhand samen met de man werk ik een scenario uit hoe wij dit aanpakken. Van softe verleidingsmassage met intieme aanrakingen tot wat meer pit en zelfs iets meer kinky, soft bondage....kan allemaal. Niets moet, veel kan maar altijd in overleg. Soft bi kan ook geïntegreerd worden. Kernwoorden: respect, geen financiële bedoelingen, hygiëne, discretie en nakomen van afspraken. MAILS MET VOLDOENDE CONCRETE INFO; WIE, WAT, WOONPLAATS, KRIJGEN ANTWOORD!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10