Zoeken naar bo*

Uw zoekactie voor bo* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zware boezem gezocht
Ik ben opzoek naar een vrouw die grote zware borsten heeft en het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Kan ook voor fwb huisvriend. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Sloeber 43 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Geheime liefde
Ben je ook terug opzoek naar wat meer passie en liefde in je leven zonder dat je gezinssituatie veranderd.een vast iemand voor soms een leuke afspraak (date) te hebben in alle discretie. Ikzelf ben een man van 43j normale lichaamsbouw ( in relatie) opzoek naar iemand liefst ook in relatie.  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Tot snel. Fakers niet welkom.  
Adamo 45 jaar Antwerpen - Berchem
Check?
Huisje, tuintje, boompje? Check. Boeiende, goed betaalde job? Check. Zorgzame echtgenoot? Check. Het gemiddelde van 1,2 kinderen en de daarbij horende hond of kat aan het voeteinde van je bed? Dubbel check. Dan heb je het prima voor mekaar! En toch mis je zo af en toe eens een stevige gemeende knuffel, een berichtje met een complimentje op een weekdag, een mailtje met "ik mis je" op het werk, en laten we meteen eerlijk zijn, een stomende vrijpartij met zowel voor- als naspel, niet noodzakelijk in die volgorde. Check? Laten we er dan samen werk van maken en klinken op een nieuwe vriendschap met een A+++ label. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je lichaam en geest. Check! Ik heb zelf niets met maten, gewichten of leeftijden. Een gesprek en één blik in jouw ogen is voor mij voldoende om te weten of het iets wordt. Mijn afmetingen dan: oud genoeg voor een midlife crisis, slank genoeg om mijn ego mee te torsen en lang genoeg om de dag te plukken.  
peter 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
younger woman
hi baby when you like to have sex with an older man who is in his sixties you can contact me.iam goodlooking very clean with a nice body.i dont care if you are black white or yellow the only thing that matters is that you are horny.i like tonquekissing pussy and asslicking and fuck you in all kinds of possitions.i can also give you a nice and sexy massage.dont be shy and contact me baby we can have a nice time.first we can contact on mail or whapp and then we can meet in a hotel in antwerp,are you wet already,lots of horny kisses,peter  
Robin 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een vrouw voor één bohemian avond
Voor een bohemian avond,  één avond. Eind deze maand (31/5)  zoek ik nog vrouwelijke gezelschap vanaf 30j om mee te gaan naar een fancy, exclusieve  bohemian avond waar lust en erotiek samenkomen. Een elegante omgeving met interessante en stijlvolle mensen. Geen kelders of bij iemand thuis. Ergens op een unieke plaats in hartje  Gent. Normaal zou ik met een goede vriendin gaan maar ze gaat op vakantie. Ik beloof een sfeervolle avond met een aangenaam gezelschap. Geen verplichtingen naar elkaar toe. Consent is alles. Genieten komt in verschillende vormen, jij bepaalt eigen grenzen.  Alles verloopt heel discreet en respectvol. Mail me als dit jou aanstaat. Tot dan.  
Respectvol 44 jaar Antwerpen - Geel
Fijne connectie
Hej hallo, ben via deze weg opzoek naar een nette verzorgde dame voor een fijne band mee op te bouwen naast mijn relatie. Wie weet zijn we wel een leuke aanvulling voor elkaar….  
Rob 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Komende vrijdag of zaterdag (17-18/05): datenight met klassedame
Gegroet. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een jeugdige sportieveling (1m81/67kg) die komend weekend graag op date gaat met een 100% klassedame. Eerst kennismaken bij een drankje op cafe, bij mij/jouw thuis of bij kaarslicht op restaurant. Als de fysieke en emotionele klik er is, kijken we wat er volgt (bij mij/jou/op hotel). Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Tot gauw?  

Komende vrijdag of zaterdag (17-18/05): datenight met klassedame
exhib 55 jaar Limburg - Gingelom
Man, exhib zoekt dito vrouw om samen naakt te zijn
kan in privé, maar ook op publieke plaatsen, bos, auto, ....  
Tony 55 jaar Limburg - Eksel
Zoek een lieve rijpere dame tussen 50j en 75j
Ik ben een leuke vrouwvriendelijke en verzorgde man van 55 jaar en ik val voor lieve puur natuurlijke vrouwen. Ik ben op zoek naar een rijpere dame tussen 50j. en 75j. mag slank, volslank of mollig zijn, liefst met hangborsten (Cupmaat is onbelangrijk) en behaarde intieme delen (ben zelf wel intiem geschoren), een koppel dat op zoek is naar mannelijk gezelschap om intieme momenten te delen mag ook reageren, ik nodig je/jullie graag uit op een etentje om kennis te maken en aan te voelen of we een stapje verder willen gaan.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10