Zoeken naar black men

Uw zoekactie voor black men leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Black Master 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zwarte onderdanige meid gezocht
Hallo, ik ben hier op zoek naar een zwarte, onderdanige vrouw voor opleiding tot lust- en/of pijn slavin. Interesse ? Mail me snel terug. Grtjz.  

zwarte onderdanige meid gezocht
17 dagen
50 shades black 36 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ik zoek.. Die ene sub die weet wat zij wil maar ook wat ik wil
Ik ben een eerlijk harde meester. Sportief. Goed geschapen. Op zoek naar een onderdanige lustsub. Iemand die zich bereid te geven is onder mijn gezag maar die ook weet wat ze wil. Iemand die me vertrouwd dat ik haar grenzen zal respecteren maar toch zal proberen op te zoeken. Iemand die graag haar meester pleziert. De bedoeling is samen te groeien naar een bdsm relatie waar beiden hun trigger weten te krijgen in ons spel. Kan je je hierin vinden? Mail me dan met een uitgebreide mail over jezelf en wat je hier van verlangt. En wie weet leven we ons uit in dit wereldje en groeien we er samen verder in.  
27 dagen
Cuckolds 48 jaar West-Vlaanderen - Izegem
White looking for black
Wij zijn een gehuwd bdsm-sex-koppel, beiden 49 jaar met verzorgde look uit de regio West-Vlaanderen. Wij zijn beiden sub : zij 49 jarige onderdanige bi lustslavin, met geschoren kut, een 90 B/C, 1.74m groot en geblond haar, hij stevige 49 jarige onderdanig en cuckold minded lustslaaf, geschoren pikkie, bi onervaren. Wij zijn op zoek naar Dominante black (koppel vrouw man), om samen U te dienen en onze grenzen te verleggen. We houden van een goed gesprek, eerlijkheid en alle goede dingen in het leven, dus ook van veel sex, opdrachten, bondage, lichte pijn, enz. Houden niet van harde pijn, naalden, plas en poepsex, enz. Alleen ernstige reacties met uitgebreide informatie over U, Uw wensen en verwachtingen over een vast contact, en vooral eerste voorbeeld scenario en foto worden beantwoord. Wij menen het goed en hopen een vast contact op te bouwen waarbij ook plaats is om een extraatje te bekomen door het ons “uitlenen” of zo. Wij kunnen verplaatsen.  
29 dagen
PureLust 39 jaar Brussel (gewest) - Ganshoren
Just 4 Lust
Goed uitziend dominant heeft morgen, vrijdag, vrijaf en zoekt een sub of lustsletje dat hen graag een paar uurtjes gezelschap wil komen houden. Welke geile meid wil uitvoerig gekeurd en bekeken worden, geblinddoekt, vastgebonden, gestreeld en gelikt en uiteindelijk schaamteloos gebruikt? Ik kan je discreet ontvangen of tot bij jou komen. Ook meisje van buitenlandse origine (bkack?) zeker welkom. Aussi pour fille francophone! Je cherche pour demain, vendredi, une fille / jeune femme, soumise qui voudrait bien m'accompagner quelques heures. Filles étrangères (black?) bien sūr aussi les bienvenues!