Zoeken naar black men

Uw zoekactie voor black men leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Black Star 44 jaar Oost-Vlaanderen - GENT
Echt bdsm ontdekken: vrouwelijke sub zoekt mannelijke dom
Bestaat het: een echte dominant die niet met vulgariteit en foto's van zijn eigen geslachtsdeel te koop loopt? Bdsm kan een mooie wereld zijn waarin er tussen twee gelijkgestemde mensen mooie en zelfs romantische dingen kunnen gebeuren: het is méér dan slaan alleen en ook mentaal moet er veel mogelijk zijn. Als hoger opgeleide 44-jarige klassedame ben ik op zoek naar een evenwaardige en van nature dominante man, die me kan verleiden met zijn woorden en daden. Voel je je geroepen? Aarzel niet me te contacteren.  
13 dagen
Cavalier 40 jaar Vlaams-Brabant - Wemmel
Just 4 Lust
Scenario: ik, goodlooking mature dominant met stevig libido. Jij, 18+ numismate lustsub die er niet genoeg van kan krijgen om stevig genomen te worden. Je brengt samen met mij enkele lustige uurtjes door in een groot leegstaand huis dat daarnaast wel proper ( dik vasttapijt) en verwarmd is en over alle sanitaire voorzieningen beschikt. Je laat je naakt bewonderen, belasten en meermaals gebruiken, enkel "gekleed" in lederen laarzen of hoge hakjes. Ik leid je rond en toon je alle hoeken van de kamers ;) Als je lekker kan spuiten of schaamteloos wil plassen tijdens iedere beurt, is dat een plus. Kinky kan en mag. Ook soft sm is mogelijk. Pure lust en schaamteloos gebruik zijn de rode draad. Aussi pour filles francophones et fille / femme étrangère / black! Spreekt dit je aan, laat dan een berichtje achter met je wensen en grenzen. Een (onherkenbare) foto is fijn. Discretie is verzekerde. Ervaring is niet vereist, maar wees hier dan ook eerlijk in zodat ik mij hieraan  
Black 23 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Black op verlof
Hallo, IK ben een knappe black vanuit evergem. Ben opzoek naar een koppel of single dame om mee te daten, veel kan, niets moet ;) Ik ben 1m83 , gespierd , intiem geschoren kan ook lang presteren ;) Interesse? Stuur mij dan een sms of whatssapp me.. 0488306487  

Black op verlof
30 dagen
White1 39 jaar Vlaams-Brabant - Wemmel
White master looking for black or asian slave
Vlaamse dominant, hogeropgeleid, zoekt een lustgerichte sub. Kinky ingesteld, black of aziatisch zijn zeker welkom. Andere mogen ook reageren. Kan discreet ontvangen in een verwarmde leegstaande woning. Aan speelruimte geen gebrek dus. Fotootje bij reactie wordt geapprecieerd. Discretie verzekerd. Dom flamend avec niveau la recherche de fille/jeune femme soumise pour des rencontres région Wemmel o j'ai une maison vide/réchauffée dispo. Fille black, asiatique ou perverte toujours al bienvenue. Veuillez réagir avec photo et description de vos désirs.  
30 dagen
Meneer 39 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Lustsletje gezocht
Verzorgde dominant met niveau en een kinky kantje, zoekt lustsletje voor Keuring en schaamteloos gebruik. Kleine borsten en een spuitkut hebben de voorkeur, maar ook anderen mogen reageren. Ook Black of Asian. Ik kan discreet ontvangen in leegstaande verwarmde woning. Mag ook voor vaker. Discretie verzekerd. Ben eventueel deze namiddag al vrij.