Zoeken naar black men

Uw zoekactie voor black men leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Cuckolds 48 jaar West-Vlaanderen - Izegem
White looking for black
Wij zijn een gehuwd bdsm-sex-koppel, beiden 49 jaar met verzorgde look uit de regio West-Vlaanderen. Wij zijn beiden sub : zij 49 jarige onderdanige bi lustslavin, met geschoren kut, een 90 B/C, 1.74m groot en geblond haar, hij stevige 49 jarige onderdanig en cuckold minded lustslaaf, geschoren pikkie, bi onervaren. Wij zijn op zoek naar Dominante black (koppel vrouw man), om samen U te dienen en onze grenzen te verleggen. We houden van een goed gesprek, eerlijkheid en alle goede dingen in het leven, dus ook van veel sex, opdrachten, bondage, lichte pijn, enz. Houden niet van harde pijn, naalden, plas en poepsex, enz. Alleen ernstige reacties met uitgebreide informatie over U, Uw wensen en verwachtingen over een vast contact, en vooral eerste voorbeeld scenario en foto worden beantwoord. Wij menen het goed en hopen een vast contact op te bouwen waarbij ook plaats is om een extraatje te bekomen door het ons “uitlenen” of zo. Wij kunnen verplaatsen.  
black & white 49 jaar Vlaams-Brabant - Asse
naaktstrand bredene
morgen prachtig weer voorspeld aan de kust dus gaan wij een dagje naar daar met een tussenstop op het naaktstrand van bredene. wie zijn wij? v27 1.65m 64kg afrikaans en m49 1.76m 88kg niet rokers, natur-nudisten,levensgenieters,houden van motorrijden. wie zoeken wij? een koppel (geen mannen alleen) wat willen wij? samenkomen op het naaktstrand alwaar wij een gesprek aangaan en een los handje mogelijk is, indien de klik er is maken wij een nieuwe afspraak om in alle intimiteit thuis aan pr te doen.  
black & white 49 jaar Vlaams-Brabant - Asse
naaktstrand bredene
er wordt de hele week prachtig weer voorspeld dus gaan we naar het naaktstrand in bredene. wij zijn, v27 afrikaans 1.65m en 64 kg, m48j 1.76m en 88kg. niet rokers en houden van nudisme. we hopen een hetero koppel te ontmoeten om samen af te spreken en naar bredene te gaan alwaar we naakt kunnen genieten van de zon en het gezelschap. een verloren handje kan en als de klik er is staan we open om nadien pr te doen.  
11 dagen
black & white 49 jaar Vlaams-Brabant - Asse
hetero koppel
wij zijn een koppel die houden van het naakt zijn en vragen ons af of er hier ook koppels aanwezig zijn die dit graag doen, daarom zoeken wij een gelijkgestemd koppel die bij ons worden uitgenodigd om samen naakt een drankje en een hapje te nuttigen en afspraken te maken om samen naar de sauna, het naaktstrand, etc te gaan. de eerste maal samen kan een los handje wel maar indien de klik er is zouden we wel naar pr durven overgaan.de v is 27j 1.65m en 64kg, de m is 48j 1.76m en 88kg. wij houden er ook wel van om met de moto er op uit te trekken.  
A&J 56 jaar Brussel (gewest) - Elsene
Eyes wide shut : swingersKOPPEL, samen met ons Temptation Island 30.6 tot 8.7 in France
komen jullie mee swingen: • 1 week lang • grenzeloze Temptations (all nudism, verleiden om verleid te worden, all swing, fullPR, oa in allerlei hot clubs/discos/plages met diverse sexplorations en eyes wide shut-sexperiences • … alles kan niets moet (waarbij een STOP steeds een echte stop is) • Op eigen natuurdomein algroen natuur ‘eiland’ midden in de bossen, in ruime comfy villa met zwembad met zon en relax; eigen kamer+douche+WC ; en toy-ruimtes voor UW geheime wensen… en onze sexy games OOK: om de dag komen er meerder koppeltjes uit de streek u verleiden, onder wie een echte erg lieve mooie ALL BLACK met super-zizi 22cmXXX en een mooi sweet sexy roodblonde vamp wij zijn nu al met 4 erg leuke koppels (en 1 sexy toyboy) oa uit Spanje, Guadeloupe en France; en maken er een gezellige swinging week van met respect, discr, hyg, humor, goed in vel en geest samen met jullie?? Kan 1 (bvb als jullie onderweg bent en passeren) , 2 of meer nachten tot alle 7 nachten kisses  

Eyes wide shut : swingersKOPPEL, samen met ons Temptation Island 30.6 tot 8.7 in France
hot & spicy 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hot Klasse Koppel
Wij zijn een verzorgd sexy sportief Black & White koppel op zoek naar een ander jong aantrekkelijke sportief koppel of bi vrouw. Zij is is licht bi, 1.80m, 60kg en cup D (ex model) en hij is 1,98m, 103 kg (Fitness).Reageer alleen met een duidelijke foto van beiden....we vragen hygiëne, discretie en hogere klasse mensen. Enkel serieuze reacties krijgen antwoord..Geen single mannen of fakers  

Hot Klasse Koppel