Zoeken naar bezoek

Uw zoekactie voor bezoek leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nico 42 jaar Antwerpen - Herentals
Bi zoekt voor regelmatig
Hallo. Ik zoek voor op regelmatige basis een leuk en aangenaam contact. Eerder een rustig type. Leeftijd of lichaamsbouw is minder belangrijk, hygiëne en respect des te meer. Graag iemand die, net als ik, niet overdag kan afspreken (werk), maar enkel op avonden en/of weekends. Een snelle date onderweg van en naar het werk behoort zeker tot de mogelijkheden. Maar evengoed een langere date of bezoek aan sauna, naaktstrand, ... Bij voorkeur iemand zonder, of een open relatie om af te spreken eenvoudig te houden. Interesses gaan van soft tot ... Bij interesse hoor ik het wel ;-)  

Bi zoekt voor regelmatig
29 dagen
Wolf 33 jaar Antwerpen - Wilrijk
Paashaas
Paashaas komt niet meer bij me langs. Bij welke geile opa mag ik op bezoek komen om me zijn eitjes even te laten proeven en dan zijn klepel in mijn klokje te stoppen zodat ik toch ook nog een goeie Pasen heb gehad? 195,85,19*6 bibottom mannelijk sportief voor ouder liefst stevig gebouwd  
30 dagen
Chris 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile toeschouwer, voyeur of verwenner gezocht
ik zoek een geile voyeur waar ik op bezoek kan komen. Ik kleed me geil voor u uit en poseer in verschillende houdingen, masturbeer en geef een geile show. Jij betast me, een keuring…. of na een tijdje verwen je mij. Sta open voor rollenspel of meer kinky/perverse scenario’s ook. Ben 49/1,78/84/17x3.  
  1   2