Zoeken naar beta*

Uw zoekactie voor beta* leverde 96 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Dames die zin hebben...
Hoi, Ik zoek een vrouw die wanneer ze zin heeft graag iemand laat langskomen, ik ben een slanke en discrete man. Geen gedoe, lekker ons amuseren en ik ben terug weg ;-) laat me je geile fantasietjes maar weten, wil je graag betaald worden ? Leeftijd of uiterlijk van geen belang. Vriendelijke groeten,  
Handige Harry 43 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Handige Harry doet klusjes tegen betaling in natura.
Voor dames die alleen wonen en het sowieso niet breed hebben wil ik mij kandidaat stellen voor het uitvoeren van allerlei technische kluisjes in bij je thuis. Ik vraag hiervoor geen geld maar we kunnen iets inruil afspreken in natura. Kan overal in Belgie afhankelijk of ik in buurt zit. Dus heb jij een klusje en zie je het wel zitten om het op deze manier te laten oplossen! Ik ben verzorgde man, 1m72, normaal gebouwd, hoger opgeleid, zachtaardig en open minded. Xxx Handige Harry  
Lekker lekker 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke onderdanige vrouw (koppel) heeft zin, geen intiem
Zoek een onderdanige vrouw, eventueel van koppel, die zich wil aanbieden of aangeboden wordt voor een rollenspel. Centraal in het rollenspel staan aanbieden, laten bekijken en betasten, zich uitkleden en onderdanigheid onder de vorm van houdingen aannemen, uitgebreid betasten en keuren, masturberen, vingeren, orale sex, insertion, spanking,... Alles natuurlijk volgens vooraf gemaakte afspraken. Geen intiem vereist maar kan bekeken worden. Koppel waarvan hij zijn slet aanbiedt ook welkom. Bij interesse en/of vragen kan je een gepaste mail sturen met je gegevens, voorstel en/of vragen en een gewone (onherkenbare) foto.  
Thomas 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk neukmaatje (dame) gezocht voor 2x per maand.
Ik ben een knappe kerel die op zoek is naar een leuk, jong neukmaatje om twee keer per maand mee af te spreken. De idee is gezellig samen te samen te zijn en - ongeremd - te genieten. Ik betaal hiervoor 300 euro per date. Stuur me een berichtje met een leuke foto en ik antwoord zeker. Tot snel!  
Fantasy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
Zoek: jonge vrouw of koppel voor soft fantasy date, geen intiem
Ik zoek een jonge vrouw of vrouw van koppel die zin heeft in en tijd heeft voor een erotische fantasy date. Een dergelijk date houdt in dat ik je bekijk, dat je me teast, dat ik je betast, onder je rokje mag voelen, je je uitkleedt,... en dat ik je mag strelen, vingeren,... Wil je verder gaan - bijvoorbeeld beffen, insertion, onderdanig zijn,... - dan kan dat en spreken we duidelijk af wat voor jou nog kan of niet kan. Kan eenmalig maar kan zeker ook voor regelmatig. Dates kunnen bij jou, bij mij, cardate, kantoor (rollenspel),... Vergoeding in overleg te bepalen afhankelijk van je voorstel. Wil je een voorstel doen of heb je meer informatie nodig dan stuur je een berichtje met je gegevens en je voorstel en/of vragen.  
Gus 36 jaar Antwerpen - Arendonk
Discrete pijpdate gezocht.
Nette jongeman van 36 jaar, 1m78, normale tot sportieve bouw, donker haar, frisse dikke 19 cm. Zoek leuke normaal tot slank gebouwde dame die het spannend en leuk vind om mij betaald te pijpen. Huisvrouw, studente, werkende, amateur, alles is welkom! Geen mannen of trans. Dame van stel zeker welkom. Alles blijft discreet en ons geheimpje ;-) Hopelijk tot horens! X.  

Discrete pijpdate gezocht.
10 dagen
Dirk 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verwendate
Ik zoek jonge dames die eens verwend willen worden door een oudere knappe man van iets boven de 50 jaar . De vergoeding bedraagt 250 voor de jonge dame plus de kamer die ik dan ook betaal. Ik start altijd met een massage om’de jonge dames op het gemak te stellen.  
10 dagen
ForFun 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: jonge vrouw (koppel) voor soft... zonder intiem
Welke jonge vrouw heeft zin in een erotische date/rollenspel zonder intiem? Ik mag je betasten onder je t-shirt/bloesje en onder je rokje of kleedje. Mij handen verdwijnen onder je t-shirt en je rokje en ik mag uitgebreid met je borsten en tepels spelen en met je kutje en klitje. Geen intiem en ik blijf gekleed. Koppel die zijn vriendin voor dergelijke date wil aanbieden is ook welkom. Dit in ruil voor een vergoeding.  
Lies 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gedragen slipjes
Wie wil mijn gedragen slipjes thuis ontvangen? Ik draag ze en stuur je ze op na afgesproken bedrag en betaling. Keuze tussen sexy lingerie, gewone witte of gekleurde slipjes. Ik heb maatje M Laat je fantasie werkelijkheid worden. Grtjs van de dame waarvan je straks een slipje / string kan ontvangen. Heerlijk hot !  

Gedragen slipjes
10 dagen
Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Goede dag, Ik ben niet op zoek naar een relatie, wél naar een vrouw die kan genieten van seks, heb jij geile fantasietjes, wil je eens graag betaald worden ? Ik ben een slanke, verzorgde en discrete man en geef graag 100 euro voor een afspraakje ;-) Komaan dames niet twijfelen, stuur me maar een mailtje ;-) Groeten,  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10