Zoeken naar beleven

Uw zoekactie voor beleven leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Toyboy 32 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Toyboy (30) zoekt oudere dame of milf vanaf 40+
Beste, ik ben namelijk opzoek naar een Milf of oudere dame voor samen plezier te beleven van kussen, strelen tot intieme lekkere seks. Dit kan door de weeks heen op bepaalde tijdstippen of plaatsen. Tot mails.  
12 dagen
Sam 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Fwb vriendin gezocht
Alleenstaande man van 45 jaar oud uit de omgeving van brugge is opzoek,naar een aangename gelijkgestelde vrouw,die zoals ik iemand zoek om plezier te beleven samen,zonder de poespas van een relatie met de nodige respect, waardering en vertrouwen voor elkaar. Liefst op regelmatige basis en iemand uit de omgeving van brugge en dichte omtrek. Ikzelf ben een normaal gebouwde man ,175 ,82 en blauwe ogen. Foto wordt na contact gemaild,om fotojagers en fakers uit te sluiten. Gráág iemand die ook normaal of slank gebouwd is en tussen de 28-52 jaar oud is.  
Sander 49 jaar Antwerpen - Brecht
(H)eerlijke NL man zoekt een fijn avontuur
Leuke NL man zoekt een heerlijke ontdekking in Vlaanderen! Deze slanke sportieve gozer (wel opgeleid en met een aardige portie humor) is op zoek naar een een leuke Belgische dame om samen mooie erotische momenten te beleven. Elkaar ontdekken waarbij jij het middelpunt vormt van alle belangstelling. Goede hygiene verzekerd. Evenals een vers geschoren pik. Lijkt dit je wat? Schroom dan niet een berichtje achter te laten. Reactie verzekerd. Let wel op. Ik merk dat mijn respons met enige regelmaat in de SPAM belandt  

(H)eerlijke NL man zoekt een fijn avontuur
12 dagen
genieter 61 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Heist-op-den-berg
hallo schatje, heb je nood aan wat plezier, elke woensdag in Heist-op-den-Berg, ik ben er voor jou...we kunnen leuke momenten beleven...grtjes luc  
12 dagen
Tom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Op zoek naar getrouwde/gebonden minnares
Goedemiddag, ben een gentleman op zoek naar een leuke minnares om overdag tijdens de week spannende momenten te beleven. Hou van een lekker glaasje wijn, etentje of saunabezoekje. Mocht jij ook interesse hebben in een spannende tijd met respect voor elkaars privéleven geef gerust een seintje. Stats 1m83 80kg sportief & good looking! Tot binnenkort  
12 dagen
Eric 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zie adv
Man groot sportief bruin haar blauwe ogen zoekt leuke dame of koppel. Om samen lekker geile sex te beleven . Geen er open er af . Maar spannend sex. Zoals rollenspel Enzo ook zeker voor ouder dames die eens wensen met sportief man te pronken bij gun vriendinnen kan mee op koffie eten Enzo D  
Philip 39 jaar Limburg - HASSELT
DL (39) zoekt vrouw om samen een fijne tijd mee te beleven
Ik zoek een vrouw die samen met mij wil genieten in een pamper (luier). Ik ben heel zorgzaam, vriendelijk, beleefd en respectvol en heel open over mijn fetish. Pampers zijn belangrijk voor mij als beleving maar ik ben heel open-minded dus ik sta voor alles open. Als we elkaar ontmoeten en het klikt, super! Indien niet, dan hebben we het tenminste geprobeerd. Verder ben ik sportief, hou ik van eten en drinken kortom, een levensgenieter! Dus als je een pamper (luier) dragen niet erg vind, dan hoor ik graag van jou!  

DL (39) zoekt vrouw om samen een fijne tijd mee te beleven
13 dagen
PowerfulFantasy 36 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Op zoek naar vrouw met fantasie voor roleplay irl,...
Hey jij daar, ben jij een dame met een rijkgevulde fantasie? Mis je spanning in je leven? Wel dan kunnen wij misschien wel helpen met deze fantasien te beleven! Ben een sportieve, nette man, kan ontvangen en heb een rijkgevulde fantasie. Het is de bedoeling dat als we afspreken, we ons steeds aan een vooraf afgesproken scenario houden, een mix van roleplay en seks. Een zalige combinatie als je het mij vraagt! Doe je mee? Stuur dan snel dan kunnen we evt een eerste scenario bespreken!  
13 dagen
Zin in jou 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
14 dagen
Johan 35 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere 0485920640
Veelzijdige avontuurtjes
Zijn er spannende activiteiten die je wilt beleven of is het mss vooral passie dat je verlangd? Aangezien je dit nu aan het lezen bent vermoed ik van wel. Wat mij onderscheidt van andere mannen is veelzijdigheid. Van zijdezacht en sensueel tot lekker speels maar kinky. Mss heeft je lichaam een tantra massage nodig of wil je net de dierlijke lusten laten botvieren. Heb ook (zowel als dominant als onderdanige) ervaring met lustgerichte bdsm. Maar zullen we met gewone seks beginnen of mag het meteen iets speciaals zijn? Als slanke man van 1m84, 70kg zoek ik een slanke/normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Ben benieuwd naar welke kant ons samenzijn zal evolueren.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10