Zoeken naar belangrijk

Uw zoekactie voor belangrijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

geil opgestaan? 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
geile dominante oudere man gezocht
Ben je een potente dominante oudere man die in de regio kan ontvangen en bel je geil opgestaan? Spreek dan snel met me af en ik kom je discreet van je zaad verlossen. Jou dienen staat voorop, ik moet komen om je te bevredigen en enkel jouw genot is belangrijk. Mondje, kontje, billenkoek: je mag je gang gaan en ik zal gehoorzaam uitvoeren wat je wenst. Ik ben zelf 56 182 78. Voor de snelle beslisser!  

geile dominante oudere man gezocht
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 79kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
Duo4trio 41 jaar West-Vlaanderen - Menen
Top 4 fun
Hallo, Wij zijn een koppel: twee mannen, beiden 41 met zin om samen te experimenteren. Wensen hiervoor kennis te maken met een aangename kerel. Zijn niet het datingsapp of het erop-en-erover-en-tot-nooit meer type. Je bent bij grote voorkeur top ingesteld. Uiterlijke is niet belangrijk. We zoeken geen fotomodel. Wel iemand waarmee er een seksuele en eventueel vriendschappelijke klik mee kan zijn. Beter 1 goeie friend with benefits dan x-den scharrels. Ene is slank, 182 bruin broske, blgr ogen, gbbs, top - andere is 183, br haar en ogen, power bottom, niet slank. Hij zuigt gulzig de aan hem aangeboden palen. Lekker keeldiep. We neuken hem beurtelings. Discretie en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Wonen in de driehoek Ieper- Kortrijk - Roeselare. Kunnen ontvangen  
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Glabbeek
Welke slanke man (tussen 18 en 35j) wil een discrete pijpbeurt?
Is er een slanke bi/hetero man tot max 35 jaar die gepijpt wil worden? Anoniem kan ook via een zelfgemaakte gloryhole, of in het donker. Discretie is van belang. Ik ontvang of verplaats in regio Tienen - Linter - St. Truiden - Glabbeek - Diest  
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
bottom 48 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Beste bi topmannen.......
Mijn man is bottom en zoeken een man of mannen voor hem en haar. Het is zeer belangrijk dat je ervaring hebt met een man lekker diep te nemen. Je kan ontvangen op een zaterdagavond en niet roker. We zoeken doeners en niet preuts.(Zijn wij ook niet) Bij voorkeur niet jonger dan 36 en zoekend zijn naar frequent daten. Wie maakt ons geil. Mail met volledige beschrijving van jezelf!  
Tom 67 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Op zoek naar geile man.
Via deze weg ben ik op zoek naar een BI man uit De Panne of in de omgeving. Een vaste vriend om regelmatig mee af te spreken en iets mooi in alle discretie op te bouwen. Liefst ook een BI man. Seks beleven waarin alles kan en bespreekbaar is en zonder meer in alle discretie, hygiëne en vooral privacy. Leeftijd of afkomst is niet belangrijk. Zelf ben ik heel verzorgd: 182 gr en 79 kg. geen baard of snor, geen piercings of tattoos, niet roker, intiem geschoren. Hygiëne en discretie en ook respect voor elkaar is belangrijk. Ik woon in De Panne, maar kan moeilijk ontvangen maar me wel verplaatsen. Ik hoop hier echt een goede vriend te kunnen vinden om elkaar af en toe te bevredigen. Ik hou van pijpen, likken, slikken , rimmen en kussen en wat lingerie. Ik sta voor ook voor alles open. Ik kik op een penis te voelen klaarkomen in mijn mond. Hopelijk vind ik hier de geschikte geile vriend om samen iets heel erotisch op te bouwen. Tom  

Op zoek naar geile man.
Jasper 31 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Leuk avontuurtje
Deze bi top zoekt een leuk avontuurtje voor deze middag/avond. Alles is bespreekbaar mogelijk, discretie is wel zeer belangrijk voor mij. Ik kan zelf niet ontvangen verplaats me in de buurt. Het zou leuk zijn als je wat onderdanig bent en misschien wel speeltjes hebt die we kunnen gebruiken. Een cardate is ook mogelijk  
Phil 34 jaar Antwerpen - Turnhout
Ben jij diegene die ik zoek?
Ik ben op zoek naar een leuke geile man met enige ervaring om samen er een leuke tijd van te maken enkele trefwoorden: naakt lopen, geile films/plaatjes zien, geil sexen, lingerie, sauna, rollenspel, toys,... Ik ben meerbepaald op zoek naar iemand zonder (of zeer weinig) lichaamsbeharing als mezelf, leeftijd is van geen belang, ervaring des te meer. Discretie en hygiëne zijn zeer belangrijk voor me. Zelf kan ik jammer genoeg niet ontvangen. Kan je jezelf hierin vinden, hoor ik graag van je met een fotootje en een woordje uitleg. tot hoors.  

Ben jij diegene die ik zoek?
softseksdate 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
onervaren man zoekt softseksdate
ik ben 30, woon in leuven, ben groot, slank en redelijk knap denk ik. ik ben hetero, maar ben de laatste tijd wel erg nieuwsgierig naar het mannelijk geslachtsdeel. ik ben totaal onervaren met een man, maar ik zou graag eens wat experimenteren (niet te ver: aanraken, masturberen, misschien pijpen) met iemand die ook (betrekkelijk) onervaren is, maar even nieuwsgierig. hygiëne is erg belangrijk. indien interesse, let me know.  

onervaren man zoekt softseksdate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10