Zoeken naar belangrijk

Uw zoekactie voor belangrijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dexter 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
FWB extended
In eerste instantie opzoek naar een FWB of eventueel een vaste fuckbudy. Samen wat op verkenning gaan, nieuwe genzen en kinks zoeken, aftasten, elkaars en ons eigen lichaam beter leren kennen. Op termijn eventueel opzoek naar een extra vrouw om met drie plezier te beleven. Reactie graag met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is niet super van belang.  

FWB extended
Guido 53 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Man zoekt vrouw
Ik ben een verzorgde man die graag in contact wil komen met een vrouw voor een héél regelmatig contact en vriendschap. De leeftijd is niet zo belangrijk, wel de klik. Ik hoop dat je iets laat weten. Alvast supervele groetjes x.  
Vurige Vrijer 54 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vurige zakenman zoekt een leuk vrouwtje voor avond of overdag x
Hey, leuk dat je even meer leest. Ben jij een dame die alleen op zoek is naar een fysieke klik? Dan ben ik geen partij voor jou. Als je echter houdt van een warme en open persoonlijkheid, een minnaar die zowel wild als teder kan zijn, speels en vurig, dan hebben wij een match. Ik heb zelf geen piercings of tattoos, maar ik hou wel van elegante lichaamsversiering en dus ook van leuke lingerie en negligeetjes. Ik ben van niets vies en nergens voor verlegen. Ik heb veel fantasie, hou van zowel uitvoerig spelen als langdurig vanuit verschillende standjes intiem zijn. Ik ben normaal gebouwd, zonder baard of snor. Ik ben niet op zoek naar een relatie, die heb ik al. Maar mijn seksleven is absoluut voor verbetering vatbaar...Daarom ga ik op zoek naar een leuk speelvriendinnetje, liefst uit de regio Hageland of Haspengouw. Lees aub niet heen over het woord vriendinnetje:een goede verbinding tussen mensen is belangrijker voor mij dan je looks om samen echt te kunnen genieten van en met elkaar x  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking met respect
Ben een lieve man die positief in het leven staat. Wil graag eens een toffe vrouw ontmoeten voor een leuke babbel af en toe. Soms dan eens afsluiten met iets spannends en beetje ontspanning. Vind het belangrijk dat er toch een bepaalde klik is zodat je allebei er meer van kan genieten. Heb hiernaast ook nog 3 fantasieën waar ik graag over chat en die ik eens wil zien uitkomen ooit.  

Kennismaking met respect
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw die een discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw die vanavond eens discreet wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Daan 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Samen ontspannen en genieten...?
Hey jij daar, ook aan het genieten van die zalig warme zonnestralen vandaag? Voel je ook die heerlijke lentekriebels en ben je ook into wat (ont)spanning? Ben je een leuke vrouw die openstaat voor een online kennismaking met een niet onknappe, respectvolle veertiger? Hou je van een man die jouw genot en jouw verlangens voorop stelt? Stuur dan zeker een berichtje en laat ons kennismaken. Ben je een vrouw die houdt van (ont)spanning, dan ben jij wie ik zoek. Jouw uitstraling en positiviteit vind ik belangrijk. Ikzelf ben hoger opgeleid, groot van gestalte, normaal gebouwd. Een foto kan zeker na eerste kennismaking. Stuur gerust een berichtje en dan zien we wel waartoe het kan leiden. Oh ja, respect, vertrouwen en discretie vind ik heel belangrijk. Jij ook? Zachte xxx van mij al, Daan  
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
Op zoek naar een vrouw die van respect en affectie houdt
Hey, ik ben Tom, 35 jaar uit Wijnegem en ben op zoek naar een aangename dame die wel houdt van een leuke babbel en genegenheid. Zelf ben ik een vlotte, rustige man die u de aandacht wil geven die u zoekt. Respect is heel belangrijk voor mij en discretie kan u ook op rekenen. Graag hoor ik meer van u, leeftijd en uiterlijk is van geen belang, vriendschap gaat verder dan enkel deze begrippen.  

Op zoek naar een vrouw die van respect en affectie houdt
Maagd 22 jaar Antwerpen - Mechelen
Onervaren jongen op zoek naar leuke afspraak
Tot nu toe heb ik nog geen seksuele ervaring. Ik zoek een toffe vrouw voor wie dit geen probleem zou zijn, misschien zelfs leuk/spannend? Ik dacht aan een rustige afspraak waarbij we wat kunnen babbelen en dan overgaan naar iets spannends. Naast een eerste ervaring voor mezelf is het natuurlijk ook belangrijk dat jij je goed kunt voelen, daar wil ik zeer graag voldoende tijd aan spenderen. En verder zien we wel hoe het gaat?  

Onervaren jongen op zoek naar leuke afspraak
Fwb 38 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Fwb
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10