Zoeken naar bel*

Uw zoekactie voor bel* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zwanger gezocht, voor massage met olie en evt meer, niet zwanger, ook ok ;-).
Hallo, ik hoop hier een zwangere dame tegen te komen. Alleen of waarbij haar partner erbij is. Is om haar te mogen verwennen en laten genieten van een heerlijke full-body massage met olie. Eventueel als jullie ervoor open staan, op het einde oraal bevredigen, heerlijk beffen dus, geen verplichting uiteraard! Jullie kiezen zelf of ikzelf volledig naakt ben om te masseren en of de dame mij zelf aanraakt, verwendt tijdens of na de massage... Geen enkele verplichtingen uiteraard, genot van de dame gaat voor, hygiene, respect en discretie uiteraard vanzelfsprekend! Verplaatsen geen probleem, over gans België. Interesse, vragen of zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel...;-).  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Call of nature 44 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Mooi weer vandaag, nature calls...
Ik ben op zoek naar een koppel of vrouw die net als ikzelf de lentekriebels voelt. Ik heb zin in wat spanning. Wie heeft er zin om af te spreken? Doe een voorstel ik sta voor alles open, maar het liefst een date in de natuur. Ik weet een toffe veilige locatie. Wie heeft zin? Dit mag een koppel of vrouw alleen zijn. Samen vrijen, samen masturberen, begluren, om het even, gewoon wat ontspanning. Wie hoor ik? Ik ben 44 jaar, hygiënisch, discreet. Looks en leeftijd zijn van geen belang. Msschn tot straks?  
Ludo 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk jong koppeltje is eind mei in Mallorca en wil trio date
Deze singel man is eind mei in Mallorca en zoekt een jong koppel voor een trio date. Ik ben een zeer verzorgde slanke deftige discrete man die tijdens zijn vakantie wil genieten van een soft sex date, dus geen extreme of onveilige zaken. Een s date waar respect is voor elkaars prive leven. Ben je ook een levensgenieter en wil je in Mallorca eens daten stel je dan uitgebreid voor. Wees vooral eerlijk en stuur enkel als je echt wil afspreken. Voorwaarden en mogelijkheden zijn bespreekbaar. Indien het klikt kan meermaals ook in België. Ik kijk uit naar jullie reacties.  
Your man 43 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Don't pass me bi!
Hi daar...je zoekt een fijne, verzorgde kerel om samen die ontembare vrouw van je nog eens lekker te geven wat ze nodig heeft. Maar eigenlijk hou je zelf ook van een paal tussen je lippen, een tong die je ballen likt terwijl je je vrouw neukt, een mond die je pijpt terwijl zij op je gezicht zit. If so moeten we elkaar dringend leren kennen: de kans is reëel dat we zeer complementair zijn. Leeftijd is voor mezelf minder belangrijk, goede hygiëne, respect en een aanvaardbare BMI dan weer wel. Tot snel?  

Don't pass me bi!
T.vd 37 jaar Antwerpen - Herentals
Bi man zoekt leuk stel
Hoi daar, ik ben een 37 jarige man op zoek naar een leuk koppel om leuke geile dates mee te beleven. Ik hou van hygiëne discretie en wederzijds respect! Ik ben 37/194/72/18#5. Ik zoek in eerste instantie overdag. No fake!  
Sporty28 28 jaar Limburg - Tessenderlo
Sportieve jonge man zoekt tof koppel
Hallo koppels . Ik ben een jongere sportieve slanke man van 28 jaar die opzoek is naar een koppel m/v om een vast sexueel contact mee aan te gaan indien er een klik is voor ons allemaal natuurlijk . Een paar kenmerkende punten van mezelf . Sportief, goede babbel( eenmaal het ijs gebroken is ) ,positieve mindset, openminded, klassevol. Ook is hygiene en discretie super belangrijk . Wat ik hoop te vinden is een tof koppel dat dit samen goed besproken heeft . Een gesprek moet zeker ook op zijn plaats zijn bij dit vast koppel en een open minded gedachtegang is altijd positief . Indien dit een beetje overeenkomt met wat jullie denken/zoeken stuur dan gerust een berichtje. Groetjes  

Sportieve jonge man zoekt tof koppel
Partner 46 jaar Antwerpen - Geel
Lekkere date
Geile date Hoi ik ben ervaring over trio dp en kijken man Interesse 0: 4:9:8::69:67:13 Welk koppel of single dame wil voor haar man eens gebeft en geneukt worden . Trio is zeker mogelijk. Leeftijd is niet van belang er is veel bespreekbaar. massage kan ik zeker geven .geen mannen alleen aub.0498696713  

Lekkere date
Twink27 27 jaar Antwerpen - Lille
Twink zoekt leuk koppel voor ontdekking
Hi, ik ben een sportieve grote jongen van 27. Ik zou graag een koppel ontmoeten waar vriendschap en samen ontdekken centraal staat. Waarbij zowel MVM, MMV, MM, MV contact kan en waarbij kan gewisseld worden in dominantie zodat ieder zijn eigen meer kan ontdekken in verschillende scenario's. Ik zoek dus niets voor eenmalig en geen alles-daters. Ik ben verzorgd en verlang dat omgekeerd ook. Uiterlijk niet zo van belang. Hygiëne des te meer!  

Twink zoekt leuk koppel voor ontdekking
Misterxxx 56 jaar Limburg - Maastricht
Ruimdenkend koppel of dame voor...
...trio, cuckolding. Wie sharing, 1 op 1, massage.....! Ik ben een verzorgde man met een normaal postuur. Discretie en hygiënisch staan bij mij hoog in het vaandel. Verder ben ik geen fake. Jullie privacy is ook voor mij belangrijk. Ik woon in de omgeving van Maastricht. Ik bezoek ook in hotel of ander vakantieverblijf!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10