Zoeken naar behaar*

Uw zoekactie voor behaar* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
mannelijke sletterige transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

mannelijke sletterige transjongen
Geert 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Fundate met kans op ...
vast contact, ik zelf bi 45 struise, weinig behaarde versabottom. Ervaren en zoek bij voorkeur een rijpere man voor regelmatige stomende dates bij klik. Veel bespreekbaar maar altijd met wederzijds respect, hygenië en discretie. Voor de rest is het motto alles kan, niks moet.  
Senior pijper 65 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Wie zuig ik klaar?
Bi man, bottom,behaard,verzorgd,gbbs. Wie wil zich laten pijpen tot je spuit in mijn mond? Meer kan ook als je wilt, ik slik alles. Ik kan me verplaatsen, (afstand is geen bezwaar).ontvangen kan ik ook.  
Jan 47 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Betasten....
Hall, ik man van 191-45-110 behaard zou me graag eens doen betasten door oudere man +60 die kan ontvangen.  
Steve 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpen
Iemand zin om mij te pijpen? Normaal gebouwd, intiem behaard, 17cm, goed gevuld en veel zin om te spuiten. Ik kan niet ontvangen, dus ofwel bij jou ofwel buitendate. Liefst geniet ik passief van jouw kunsten, indien gewenst wil ik u ook wel pijpen, maar dan enkel met condoom... Voor snelle beslissers.  
Rijpere kerel 59 jaar Antwerpen - Turnhout
Seniors
Is er toevallig ergens een groep rijpere mannen die geregeld samenkomen voor lekkere ongeremde seks ? Ik ben reeds geruime tijd op zoek naar zo'n groep waarbij veel kan, maar niets moet. Ik ben bijna 60/186/72/behaard/17_4/versa/ruimdenkend. Graag regio Mol, Geel, Turnhout, Kasterlee. Mannen, die liever 1 op 1 seks hebben mogen ook reageren, als je kan ontvangen. Dit is een ernstige advertentie en hopelijk volgen serieuse reacties. Met dank.  
Pol 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie heeft zin liefst oudere man
Om men behaart kontje te likken en men lul te pijpen....drna is goed geneukt worden door zaadstaaf  

Wie heeft zin liefst oudere man
Frank 61 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
gezellige namiddag deze week
Iemand zin om een gezellige ontmoeting deze week? Welkom vanaf 18 j uiteraard. Ik ontvang of verplaats omgeving Middelkerke halte Belle vue. Graag antwoordje met U stats en wat je zoekt, hier is de bedoeling niet nkn. ik 1,80m 89 kg en zeer wenig behaard.  
Jozef 58 jaar Limburg - HASSELT
je weet maar nooit, snelle soft date Zonhoven
Vrouw weg vanaf 09h15 tot de middag Ik kan dus kort verplaatsen, Hasselt, Genk, Houthalen, Zonhoven of ontvangen Ben 1m68, 59 kg, niet besneden, en eerlijk : licht behaard. Dus niet neuken of geneukt worden Iemand ?  
Pascal 59 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
soft date vanavond in Hamme
Ben 59 180 80. Zoek leuke soft date, tongzoenen, knuffelen, masturberen, pijpen, klaarkomen. Eventueel jou neuken, is bespreekbaar. Liefst jonger en behaard, maar is geen must. Ik ontvang vanavond in Hamme. Stuur je ook een foto mee aub?  

soft date vanavond in Hamme
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10