Zoeken naar bea*

Uw zoekactie voor bea* leverde 7 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gebruiker 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Schandknaap (m/v) gezocht voor gebruik
Deze grijpgrage hetero man wil ontvangen voor het keuren van een schandknaap: man of vrouw. Uitgesproken voorkeur voor kleiner en mager tot slank en lichamelijk onbehaard voor keuring met bdsm aspecten. Volledige reacties met regio en foto worden eerst beantwoord.  
gisteren
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of its life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een man en 18 jaar. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK IEMAND DIE MIJN KOERTJE KOMT SCHOONMAKEN
Zoek een sex slavin die mijn koertje komt schoonmaken, de vrijdag, zaterdag of zondag! En Fakers moeten mijn advertentie niet beantwoorden, ben deze kotsbeu! Wens GEEN FAKERS!  

ZOEK IEMAND DIE MIJN KOERTJE KOMT SCHOONMAKEN
Roadrunner 47 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Ik hou van het leven!
En ik beleef het graag intens. Ik heb vastgesteld dat ik erg geniet van seksuele experimenten met zowel mannen als vrouwen. Het lijkt misschien raar maar strikt genomen, doe ik het zelfs niet voor de seks want die is thuis best wel okee. Ik hou vooral van de kick, het onbekende, de spanning die een echte date vooraf gaat, ander vlees dat het mijne aanraakt, avonturen, soms diepgaande gesprekken die zelfs verder gaan dan over seks. Voorkeuren heb ik niet echt, het mag van mij gerust met een hoekje eraf zijn. No go's zijn voor mij minderjarigen, dieren, pijn en stank. Penetratie altijd met een jasje, ook in de zomer :-) Heb je zin om een keertje af te spreken? Reageer dan even op deze advertentie. Ik beantwoord sowieso ieder bericht. Tot snel?  

Ik hou van het leven!
14 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, LANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor een relatie, maar ook mijn sex slavin gaat zijn! Samen wandelen, iets gaan drinken, sporten, erotiek! Maar mijn sex slavin gaat zijn ook! Onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Als de klik er is kan samenwonen ook! Ben die fakers die mijn advertentie beantwoorden kotsbeu! Wens GEEN FAKERS!  
21 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW , BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of zwart 20j-65j voor relatie! Samen wandelen, iets gaan drinken, sporten, over alles praten! Erotiek! Maar die ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Fakers moeten mijn advertentie niet gaan beantwoorden zoals vorige keer! Wil GEEN FAKERS!  
biman1956 67 jaar Antwerpen - Ekeren
3,4 of 5 mei
Op bovenstaande dagen kan ik mij vrij verplaatsen. Ik ben een oude dikkere biman die onderdanig is zoals je aan de foto's kan zien. Ik hou van veel zolang het niets extreem is. Wil je me eens ontvangen om met mij te spelen stuur me dan even een berichtje aub. Niet te jong aub. Reacties met foto worden altijd beantwoord.  

3,4 of 5 mei