Zoeken naar aub

Uw zoekactie voor aub leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om samen te genieten fwb
Hoi, ik zoek een eerlijk verzorgde vrouw om samen van en met elkaar te genieten. Veel kan niets moet! Hygiëne en discretie geboden. Jou leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf, wat je verwacht en eventueel een foto. Geen fakers en of paydates aub.  

Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om samen te genieten fwb
Bart84 39 jaar Vlaams-Brabant - Heverlee
Samen masturberen of gebeft willen worden?
Aangename, knappe dertiger zoek een vrouw die samen wilt masturberen of gemastubeert/gebeft wil worden. Meer is ook mogelijk bij wederzijdse toestemming. Eerste afspraakje kan online zijn via webcam of smartphone apps. Leeftijd maakt niet uit. Voorkeur gaat wel naar oudere single vrouwen met een maatje meer. Studenten zijn ook welkom. Ik hou ook van afspreken op publieke plekken om samen te genieten (vb zwembad), maar dit is geen voorwaarde. Graag wederzijds respect voor hygiëne en discretie, en bij voorkeur in de buurt van Leuven. Ervaring is niet vereist. Indien je interesse hebt, geef maar een seintje ;-). Geen fakers, mannen, crossdressers of flauwe plezanten. Enkel serieuze reacties aub!  
Kevin 45 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
zoek pijpdate voor nu
Welke geile dame, wil me zuigen aub?xxx  

zoek pijpdate voor nu
p.lover 54 jaar Antwerpen - Ekeren
zk.een spontane dame voor plas/squirt genot.
Hallo dames. Ben je een spontane rijpere vrouw , die wenst te genieten van golden shower/squirt/plassex. Ben je ook een plaslover en heeft u gevoelens/ verlangen …….om dit concreet te maken ? dan zou ik graag kennismaken. ( liefst een single dame vanaf 45 tot …jr) ben een attente single man en kan ontvangen in een sfeervolle locatie. discretie ,niveau en hygiene gewenst. geen fin.en marginale toestanden . enkel welgemeende en gemotiveerde voorstellen aub. grt. p  
Ikke 48 jaar Antwerpen - Mol
Zeer uitgebreide befbeurt
Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te beffen. Strelen en likken over je lies, lipjes, clitje. Vingeren. Meer kan niets moet! Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Ik kan ontvangen. Liefst op regelmatige basis. Geen fakers of paydates aub.  

Zeer uitgebreide befbeurt
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag dame...
Dag dame, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
Steve 48 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Stijlvolle 60+ dame
Beste, Ik ben slanke sportieve 100% hetero man in vaste relatie en wens daarnaast een goed uitziende dame met ruim wat lentes meer te daten om respectvol te genieten van een extraatje. Mijn voorkeur gaat naar zestiger-zeventiger dame slank tot maatje meer met glad poesje, helemaal geil wordt ik van hangborsten en nylons. Ik rook niet, ben vrij van tatoos/piercings, 1m82, 79 kg en hecht heel wat belang aan netheid en discretie. Enkel 60+ dames aub.  

Stijlvolle 60+ dame
diet 50 jaar Antwerpen - Duffel
leuke dame voor fijn gesprek gezocht
Hallo, ben jij een dame met pit en durf jij een leuk gesprek aan te gaan met nette zeer verzorgde man?Ik zorg voor de bubbels, jij voor de leuke gesprekspartner.Dan maken wij samen er een leuk en fijn gesprek van met inhoud.Ikzelf heb jou heel wat te bieden en verwacht dit ook van jou.Ben leuke man van 180 cm en 84 kg.zelfstandig van beroep en vlot in omgang.Laat ons samen aan iets leuks beginnen en we zien wel hoe ver we komen dan.Stuur me leuke mail en stel je even voor en hoe jij zoiet ziet.Discretie verzekerd.Vrouw met inhoud gewenst aub  
Christian 43 jaar Limburg - Maastricht 0621443230
Verlegen man komt spuitend klaar
Uitsluitend serieuze reacties aub Samen intens klaarkomen Géén man(nen) aub Omg. Maastricht  

Verlegen man komt spuitend klaar
Johan 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Bestaat ze. Dames lees even de adv aub
Je bent een nette hard werkende vrouw. Met een druk gezin. Mooi huis. Man met een drukke baan. In je relatie heeft hij bijna geen tijd voor sex. Als er al eens sex is dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren passie en geile sex. Tot je moe en voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Je leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie wilt genieten. En uren passionele geile sex beleven. En erna ga je voldaan na huis en ben je weer die nette huisvrouw. Niemand komt dit te weten. Bestaat deze vrouw. Ik denk het wel. Ook al krijg ik wekenlang alleen maar mails van fakers en gestoorde ziekelijke mensen. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw. Tussen alle fakers in hier  

Bestaat ze.  Dames lees even de adv aub
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10