Zoeken naar antwerpen

Uw zoekactie voor antwerpen leverde 19 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Viktoria & Alain 26 jaar Antwerpen - Wijnegem 0497579415
Koppeltje zoekt koppeltje voor leuke tijden samen deze zaterdag 22/6
Wij zijn een Ds koppel (Dom/sub) dat graag een nieuw koppeltje leert kennen met al dan niet ook interesse in bdsm. Is geen must. Wat wel belangerijk is sociaal zijn, willen genieten van het genot dat je geeft, en opdagen na een afspraak. Pluspunten zijn dus bdsm interesse, bi, chemsfr. (Wij zijn niet tegen het gerbuik maar gebruiken zelf niet. Hoogstens een jointje en poppers en laat ook niet het accent liggen op drugsfeestje dat zoeken wij niet) Respect, hygiene en enige waarde en normen zijn basisvereisten. En ja graag vanuit de omgeving van Antwerpen. Zij is bi 26 m76 65kg bl haar bl ogen 80C Hij bi 37 m86 68kg br haar bl ogen 18/5 Er kan veel, maar alles begint met praten Enkel voor koppels uit prov Antwerpen en deze zaterdag.  

Koppeltje zoekt koppeltje voor leuke tijden samen deze zaterdag 22/6
Koppel 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
SEXFEESTJE twee koppels en 4 knappe mannen
Twee Stijlvolle koppels zijn nog opzoek naar een knap koppel dat mee wil doen aan ons sexfeestje voor zaterdag 29 juni om 16 uur in antwerpen centrum in een heel mooi hotel. Zijn jullie dat koppel waarvan de vrouw ook van een man meer houd en afspraken na kunnen komen mail ons dan snel met een normale foto van jullie samen of mail even een foto van het lichaam van de vrouw door. Helaas heeft er weer een koppel op het laatste moment afgezegd voor de date en zijn nu met spoed op zoek naar een ander koppel. Bij interesse meer over de date en over ons en de mannen.  

SEXFEESTJE twee koppels en 4 knappe mannen
p en c 66 jaar Antwerpen - Antwerpen
samen PR
gelegenheidskoppel 66 180 80 zij 56 170 70 zoek dito voor full pr direct actie. Blijkt moeilijk de gepaste koppel hier te vinden op die site. We proberen nog eens. Liever in antwerpen stad hebben geen wagen  

samen PR
A&S 50 jaar Antwerpen - Schelle
Koppel zoekt koppel voor FWB
Wij zijn een gelukkig gehuwd koppel met niveau, die graag nog eens willen afspreken met een leuk “vast” koppel om samen een spannende date te beleven het liefst beginners . Beide zijn we net de 50 gepasseerd maar zien er jonger uit. Roken doen we beide niet. Het vrouwtje hier heeft een mooie D cup 1.65 en 65kg en intiem geschoren, de man 1m72 69 kg normaal geschapen en intiem geschoren.. Wij houden van mooie zachte en intieme erotische momenten en staan open voor pr of soft pr . Graag ook samen een etentje, sauna, weekendje weg etc.... Wij kijken vooral uit naar een spontaan leuk lief koppel. Wij wonen in de omgeving van Antwerpen. Gelegenheidskoppels zoeken wij niet! Vinden jullie jezelf terug in deze advertentie, stuur een mailtje met duidelijke foto van jullie .Zoeken absoluut geen hoppers of eenmalige sexuele dates. A&S  
Koppel 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Prive(sex)feestje
Zijn er nog doeners koppels die interesse hebben om mee te doen aan een stijl vol sex feestje, het is voor zaterdag 29/6 om 16 uur in een super mooi hotel in antwerpen centrum op een extra grote kamer. Er zijn geen kosten aan verbonden. Contact kan op kik of whatsapp of de vrouwen bellen gewoon even met elkaar.  

Prive(sex)feestje
Koppel 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stijl vol sex feestje
Zijn nog op zoek naar een geil kinky koppel wat interesse heeft om met ons mee te doen aan ons sex feestje zaterdag 29 juni in antwerpen centrum op hotel. Wij zijn tot nu toe al met twee koppels en 4 knappe mannen, zijn jullie dat slanke koppel die tijd vrij kunnen maken rond 16 uur dan mail en met een foto van jullie. Hebben ook kik of whatsapp of de vrouwen kunnen even met elkaar bellen voor fakers uit te sluiten.  

Stijl vol sex feestje
Koppel 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoeken een koppel waarvan de vrouw een grote clitoris heeft
Wij zijn een knap en stijlvol koppel die op zoek zijn naar een stel waarvan de vrouw een grote clitoris heeft. Voor ons kan pr en vrouw vrouw of de man hier kijkt gewoon toe. Het zal voor op een zaterdag avond zijn in antwerpen op hotel, een. Rouw alleen mag ook mailen.  

Zoeken een koppel waarvan de vrouw een grote clitoris heeft
Koppel 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoeken nog een koppel voor zaterdag 29-6 om 16 uur
Na het afzeggen van een van de twee koppels voor de date van zaterdag 29-6 om 16 uur in antwerpen centrum, zijn we opnieuw opzoek naar een knap koppel Wat met ons wil mee doen. De date zal met nog 5 knappe mannen zijn, op een heel mooi hotel in het centrum. Om fake uit te sluiten hebben we whatsapp en kik en de vrouwen kunnen ook met elkaar bellen hoor.  

Zoeken nog een koppel voor zaterdag 29-6 om 16 uur
14 dagen
A&S 50 jaar Antwerpen - Wilrijk
Koppel zoekt ander leuk koppel
Wij zijn een gelukkig gehuwd koppel met niveau, die graag nog eens willen afspreken met een leuk “vast” koppel om samen een spannende date te beleven. . Beide zijn we net de 50 gepasseerd maar zien er jonger uit. Roken doen we beide niet. Het vrouwtje hier heeft een mooie D cup 1.65 en 65kg en intiem geschoren, de man 1m72 69 kg normaal geschapen en intiem geschoren.. Wij houden van mooie zachte en intieme erotische momenten en staan open voor pr of soft pr . Wij kijken vooral uit naar een spontaan leuk lief (slank- hetro) koppel Wij wonen in de omgeving van Antwerpen. Gelegenheidskoppels zoeken wij niet! Vinden jullie jezelf terug in deze advertentie, stuur een mailtje met duidelijke foto van jullie .Zoeken absoluut geen hoppers of eenmalige sexuele dates. A&S  
iris en tom 30 jaar Antwerpen - Borgerhout
op zoek naar partner ruil koppels
wij zijn iris en tom 27 en 30 uit antwerpen en zijn op zoek naar toffe koppels tot max 40 jaar uit onze omgeving voor regelmatige dates mee te hebben, indien jullie dit zien zitten, graag reageren met foto, wij sturen terug :)  

op zoek naar partner ruil koppels
  1   2