Zoeken naar antwerpen

Uw zoekactie voor antwerpen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

sletje 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik wil vandaag meerdere mannen laten klaarkomen.
Ik kan lekker deepthroaten ook grote lullen. vind het lekker om mijn mondje vol zaad te laten spuiten, Maar mijn gespoeld kontje is ook lekker om stevig in te rijden. Bi, gay of straight iedere top is welkom. Kan anoniem en discreet ontvangen. Weinig taboe. Stuur een foto van je lul en hoe je het liefste wil komen en ik ben je sletje. 44 180 66 17. Antwerpen centrum.  

Ik wil vandaag meerdere mannen laten klaarkomen.
Romio 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie bottomīs,ervarende zuiger of glad bare kontje ontvangt sīavonds?
Als je van langdurig pijpen houdt en wil je leegzuigen of goed diep bare geneukt wilt,dan wil ik zeker langs komen!Mijn stats;Ben dominant,gezond, 50 voor veel in,ervarende kontneuker met lekkere zuigpik 17/5,force eikel(in stijf),of wil jij mijn pik langdurig pijpen en leegzuigen?Ik kan langdurig niet klaarkomen dus,intiem glad!Voor regelmatig afspreken is zeer welkom,wel eerlijk afspreken en genieten!Trav/Shemale/Trio/2 Bottomīs zeer welkom!Ervarende zuiger is zeer belangrijk! Wie sīavonds ontvangt?Graag niet ver van Antwerpen(regio)No fake aub x  

Wie bottomīs,ervarende zuiger of glad bare kontje ontvangt sīavonds?
Sub 29 jaar Antwerpen - Berlaar
Zoekt goed geschapen TOP voor vandaag
Iemand die rond Antwerpen mij kan ontvangen? Ik wil mij vandaag aanbieden in vrouwenkleding in een duistere kamer om gebruikt te worden door een goed geschapen, dominante man. Bij interesse hoor ik graag van je. Graag je stats en foto penis!!!  

Zoekt goed geschapen TOP voor vandaag
25 dagen
kenny f 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zin in ochtend zaad
wie verlos ik hier van voor het werk ik zuig tot je spuit ik ontvang enkel. liefst beetje groot voorzien met wel wat zaad 2060 ANTWERPEN NOORD op den dam  
26 dagen
Kev 28 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wil jij geblinddoekt en passief zijn?
Dan kom ik je lekker pijpen en rukken tot je spuit. Ik rijd straks van Leuven naar Antwerpen. Waar mag ik stoppen? Jij zet deur op een kier zodat ik binnen kan, je ligt naakt en geblinddoekt klaar, ik kom je strelen, pijpen en rukken tot je een grote lading spuit. Jij blijft passief. Stuur enkel mail als je kan ontvangen en scenario ziet zitten, stuur ook foto van je lul of body mee.  
26 dagen
Erik 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Worship
Ik ben een knappe hetero, maar wel met een grote fascinatie voor pikken. Graag zou ik je pik willen aanbidden, aanraken, zuigen etc. Heb jij een mooie pik die moet aanbeden worden door een hetero, stuur dan een foto van je geile lul. Ik kan ontvangen in Antwerpen en verplaatsen. Leeftijd, looks, afkomst etc niet belangrijk. Gewoon een lekkere lul bezitten.  
Rik 43 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Fun
Deze slanke sportieve gast met 20cm paal en 2 volle ballen zoekt voor maandag overdag een mondje om hem leeg te zuigen. Maak mij goed geil en steek dan ook jouw paal in mijn mondje. Ik zuig hem goed hard en nat en dan steek je hem zachtjes in mijn strak kontje. Ik ontvang niet en verplaats regio Antwerpen linkeroever/ Zwijndrecht/ Beveren en directe omgeving.  

Fun
26 dagen
Dave 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vanavond
Iemand zin in rustige sexdate in Antwerpen deze avond? Ik kan niet ontvangen !  
26 dagen
Pedro 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Soft date
Ik ben een slanke en sportieve hetero. 48 jaar, 173 cm, 70kg en 19cm. Ik zoek een leuke softdate voor straks met één of meerdere geile mannen of koppels. Ik ontvang in Antwerpen.  
26 dagen
karel 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
geile gast zoekt daddie (55 - 60+ of ouder) - ik wil zuigen
hallo ik ben karel, 38 186 70 slank sportief, getrimd snorretje - en hou van daddies en senior daddies. voor vandaag zoek ik een geile lul; of meer geile lullen die ik mag zuigen. Ik verplaats het liefst maar vandaag eventueel ontvangen tot 16h/17h in centrum antwerpen. Reactie aub met stats en foto - enkel voor vandaag.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10