Zoeken naar andere

Uw zoekactie voor andere leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

femboi subje 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
femboy zoekt kinky Meester
Beste ..., ik zoek een kinky ingestelde Meester die overdag in de week kan ontvangen rond Antwerpen, keywords zijn: cum, piss, bondage, pain, anaal, group en nog een paar andere. Geen interesse in mannen die mij ook willen pijpen etc.  
Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een druk bestaan. Net zoals je man. Om de ene of andere reden zijn jullie de hele dag druk bezig. In de weekends leven jullie naast elkaar vanwege hobby’s. Of kids. Voor sex is er bijna geen tijd. En als er al eens sex is. Dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren sex tot je meerdere orgasmes hebt gehad en voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Dan gaan we samen regelmatig genieten zonder dat iemand dit te weten komt. En erna gaan we beide na huis. Terug naar onze partners die niks weten. Wie is real. Wie durft reageren. Wie mist die passie in haar leven. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw die wel real is tussen alle fakers hier. Welke vrouw wilt verandering in haar leven. Ik zit te wachten op je mail. En dan kijken we of de klik er is  
Rik 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw keurt me deze middag
Hoi ik zoek een vrouw die met me wil afspreken. Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol. Ik moet me dan voor je volledig uitkleden en tonen. U keurt en betast me. Gaat me dan rukken tot ik kom. U mag gekleed blijven als u wens. Andere opdrachten mogen ook. Hopelijk is er interesse. Regio’s Turnhout. Deze middag of een andere dag?  
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Ik zoek een onderdanige vrouw die puur virtueel contact wilt. Die opdrachten via mail ( en later eventueel andere kanalen) wil uitvoeren en hierover terug rapporteert.  
Lucas 54 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zakenman zoekt oudere dame (65 +) voor te beffen en vingeren
Ik ben op zoek naar een oudere dame boven de 65 jaar die ik mag beffen en vingeren. Niveau gevraagd en geboden. Geil met stijl. Geen andere seksuele handelingen gevraagd. Ik zal mezelf wel masturberen. Eventueel op regelmatige basis. Kutje mag ook behaard zijn. Uiteraard is een koppel ook welkom. Bij een koppel eventueel fucklicking. Ben benieuwd naar de reacties.  
cuckoldqueen 47 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Zaterdagavond
Zoeken een goede bi bull tot max 50j voor aanstaande zaterdag 18 mei (avond), gn andere data. De Bull moet zwaar geschapen zijn en over een goede uithoudings vermogen beschikken, hij mag niet alleen vr gericht zijn, een goede spuiter zijn, gn baard of snor. Stuur zeker duidelijke foto mee, zonder foto prullenbak...............ben jij de gelukkige?  

Zaterdagavond
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
Tom 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Op zoek naar dame die dominant of switch is.
Ik heb een open relatie die een vanilla smaakje heeft. Daarom ben ik aan het rondkijken naar een dame die andere flavours ook waardeert. Open relatie, FWB,...  
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Ik zoek een onderdanige vrouw die puur virtueel contact wilt. Die opdrachten via mail ( en later eventueel andere kanalen) wil uitvoeren en hierover terug rapporteert.  
slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Welke jongeman (18+) is vrij op donderdagvoormiddag 16 mei en wil in een bdsmsessie mijn slaafse lijf volgens afgesproken scenario aanpakken? Een andere man filmt (met mijn videocamera; u komt NIET herkenbaar in beeld!!, enkel focus op MIJN lijf)? Verder geen verplichtingen, maar veel mag en kan! Wat krijgt u allemaal te doen? Ik word schaars gekleed (ondergoed) met gespreide armen (polsboeien) en benen (metalen spreidstang) vastgemaakt aan zolderbalk. Daarna wordt mijn ondergoed stukgescheurd. Eenmaal naakt krijg ik spanking, zweepslagen, cbt (afgesnoerde geslachtsdelen enz) en anale penetratie (met véél anale toys). Tenslotte word ik anaal geneukt met stockdildo, bespoten met vers sperma en uiteindelijk ook zelf "klaargemaakt". Enkel mijn slaafse lijf komt in beeld met gedetailleerd beeld van de "behandeling". Niet reageren met één zin aub?? geef info! Uitgebreid scenario stuur ik naar echte kandidaten die vrij zijn.  

Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
  1   2   3   4   5