Zoeken naar andere

Uw zoekactie voor andere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Welke jongeman (18+) is vrij op donderdagvoormiddag 16 mei en wil in een bdsmsessie mijn slaafse lijf volgens afgesproken scenario aanpakken? Een andere man filmt (met mijn videocamera; u komt NIET herkenbaar in beeld, enkel focus op MIJN lijf)? Verder geen verplichtingen, maar veel mag en kan! Wat krijgt u allemaal te doen? Ik word schaars gekleed (ondergoed) met gespreide armen (polsboeien) en benen (metalen spreidstang) vastgemaakt aan zolderbalk. Daarna wordt mijn ondergoed stukgescheurd. Eenmaal naakt krijg ik spanking, zweepslagen, cbt (afgesnoerde geslachtsdelen enz) en anale penetratie (met véél anale toys). Tenslotte word ik anaal geneukt met stockdildo, bespoten met vers sperma en uiteindelijk ook zelf "klaargemaakt". Enkel mijn slaafse lijf komt in beeld met gedetailleerd beeld van de "behandeling". Niet reageren met één zin aub?? geef info!  

Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
11 dagen
Willy 53 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Intieme scheerbeurt gezocht
Wie spreekt het aan om eens een andere man een intieme scheerbeurt te geven ? Bij klik is dit voor herhaling vatbaar. Ik kan wel niet ontvangen.  
11 dagen
Dave 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ouder gezocht
Hey jonge hetro hier die graag is een andere kant wil testen en ik zoek hiervoor een oudere man hoe ouder hoe beter en ik hoop iemand tof te vinden bij goeie klik kan het vaker als je intresse hebt stuur gerust een berichje me wat uitleg en mss een paar ideetjes en je krijgt gegarandeert antwoort ongeacht welk antwoord  
12 dagen
Mr D 45 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Wie heeft er vanavond nog zin?
Wie heeft er vanavond nog zin in een sexdate? Zoek versa top om een passieve bottem rustig te neuken en zijn kont te vullen met sperma.’’ Normaal gebouwd, geen baard of snor, intiem geschoren, hygiënisch en gezond, overal fris gewassen, Kan mij gemakkelijk verplaatsen, vanavond en andere dagen ook mogelijk. Kan mij gemakkelijk verplaatsen en kom gemaakte afspraken na. Hopelijk tot snel. Mvg  
12 dagen
KWVL 58 jaar West-Vlaanderen - Torhout
zoek (ont)spannende softdate
58/170/75, zoekt voor deze namiddag tot ongeveer 21 u een ontspannende date in de omgeving. Geen cardate of andere zever. Trefwoorden : strelen, rukken, masseren, tongen, rimmen, pijpen tot ... Geboden en geëist : discretie, netheid, gezondheid. Geen fakers, enkel voor vandaag  
joketravje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker Pijpen door travje
wie zin voor vandaag rond 14u of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker Pijpen door travje
Phil 33 jaar Antwerpen - Turnhout
Saunabezoek
Welke leuke onbehaard man (intiem en lichaam) heeft zin om me woensdagavond te vergezellen naar sauna Tibet of andere kan ook. Lekker relaxen en stout spelen. Andere leuke, geile gelijkaardige voorstellen ook welkom. Graag reactie met woordje uitleg.  

Saunabezoek
12 dagen
Harde pik 30 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Ik heb super veel zin!!
Ik ben wakker geworden en heb super veel zin om gepijpt te worden wie kan me daar bij helpen? Bij wie kom ik in de zetel zitten en neem jij plaats voor me tussen mijn benen om vervolgens mij een heerlijke pijpbeurt te geven. Of andere voorstellen mag ook mijn stats zijn 30j m83 83kg intiem geschoren.  
13 dagen
Knappe boy 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Welke oudere man wil mij vanavond rukken samen met andere man
Ik word vanavond ontvangen door een man die mij vastbindt op een stoel en mij een goede lange rukbeurt geeft tot ik klaarkom. Welke oudere man wil ook afkomen en in alle discretie mij ook rukken en zich klaarrukken op mij. Ik ben knap slank sportief 180 70kg en een mooie penis. Wie kan vanavond?  
13 dagen
tim 27 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Zoek Gloryhole/cruising
Hey, ben jonge gast van 27 hier. Ik ben op zoek naar locaties in limburg waar er een gloryhole is. Kan iemand me hier mee helpen? ontmoetingsplaatsen of andere leuke plekjes zijn ook zeker welkom. In ruil wil ik je gerust een handje helpen ;)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10