Zoeken naar andere

Uw zoekactie voor andere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anoniem 33 jaar Limburg - HASSELT
Enige voorstellen?
Hey! Via deze advertentie hoop ik (in het beste geval) een friends with benefits te vinden. Maar ik sta ook open voor andere voor eenmalige, en eventueel andere voorstellen (sauna, massage,..?). Ik ben een atletisch gebouwde man van 1m80, wonend in de omgeving van hasselt/genk. Heb jij interesse? Dont be shy, stuur me gerust een mailtje! Liefst met een foto. Geen mannen aub  

Enige voorstellen?
Dominick 56 jaar Limburg - Maaseik
Ondeugend soulmaatje gezocht
Deze eenvoudige, slanke, verzorgde heteroman van 55 van Oost-Limburg zoekt een dame om een mooie vriendschap en FWB mee op te bouwen. Geregeld afspreken om leuke “brave” dingen samen te doen (zwemmen, etentje, wandeling, dagje weg…..), maar ook om van en met elkaar te genieten zonder gedoe. Ben je slank of beetje mollig, hou je van/sta je open voor enkel wij 2, naaktstrand, parenclub, naaktwellness, speeltjes, open lucht, sexy lingerie, normale sex (geen extremen), erocinema en andere (ont)spannende erotische dingen ….. stuur dan gerust een berichtje. Leeftijd is niet belangrijk, maar wel dat je verzorgd, spontaan, vlot in omgang en discreet bent en samen met mij een mooie (ont)spannende vriendschap wil opbouwen met ruimte voor spannende en erotische avonturen. Ik heb geen baard, geen snor, geen tattoos, geen piercings. Ben heel eenvoudig en verzorgd. Draag wel een bril en ben roker. Is jouw interesse gewekt ? Dan wordt Jouw berichtje “warm” onthaald !  

Ondeugend soulmaatje gezocht
Chatten 40 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Chat vriendin
Welke dame of jonge meid wil zoals ik wat lekker chatten met elkaar. Wil u een gewoon chat, een geile chat of nog een andere chat, voor mij allemaal gelijk. Wat is er nu mis mee om gezellig een babbeltje te maken. Alvast groetjes en hopelijk tot gauw.  
Exhibitionist 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Samen sporten en...
Dag dames, ik zoek iemand om samen sportief te zijn. Gaan lopen samen of fitnessen en er na misschien een andere vorm van sport te doen. Zelf ben ik een deftige, goed uitziende en licht gespierde man van 36. Maakt niet uit of je vrijgezel bent of niet. Laat me maar iets weten. Groeten  
anton 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Partner in crime
Ik zoek een geile meid om als “partner in crime” samen te daten met andere koppels. Wij zijn dan zogenaamd een koppel. Discretie gevraagd en gebonden. Bi zeer welkom. 1000% serieus en discreet. Xxx Wie durft?!  
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
gratis massage
Tijdens opleidingen van verschillende massage technieken zoek ik personen die graag gratis massage willen. Reeds ervaring met verschillende basis massages (ontspanning/hoofd/nek/drukpunten) alsook gerichte massages (migraine/hoofdpijn/rugpijn/menstruatie/...). Massages kunnen volgens eigen voorkeur (tafel/futon/gekleed/ongekleed/met olie) en kan verder besproken worden voor extra's Geen andere verwachtingen of verplichtingen. Liefst personen voor maandelijkse massage en met goede communicatie.  

gratis massage
Ant 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische (hetero)man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Verzorgd, levensgenieter, loyaal, openhartig, man van de wereld. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Herken je zich in mijn situatie, mis je ook een zoen, een knuffel, genegenheid, liefde... ben je een aantrekkelijke, slanke (normaal gebouwde), sociale vrouw met goed niveau dan hoop ik dat je eens reageert. Respect, discretie, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
Bert 55 jaar Vlaams-Brabant - Landen
Eerlijk voorstel: hulp bij het douchen/scheren
Is er hier een toffe dame die graag wat geholpen wordt tijdens het douchen of met een intieme scheerbeurt? Hiermee bedoel ik het inzepen en wassen van uw rug en eventueel andere moeilijk bereikbare plaatsen en het scheren, trimmen of knippen van uw intieme zone. Dit alles uiteraard volledig gratis en belangeloos! Leeftijd of uiterlijk niet belangrijk, oudere en dikke dames van harte welkom! Ben een heel toffe en lieve man, geen macho, betrouwbaar en respectvol. Hygiëne en discretie vanzelfsprekend. Stuur me een vrijblijvend mailtje en dan zien we wel verder..  
Eddy 62 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Afspraak of date
Hallo ik ben 62 en bi en zou graag eens met een andere vrouw, willen genieten  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10