Zoeken naar an*

Uw zoekactie voor an* leverde 97 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Stefaan 50 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rondborstige dame voor respectvolle date..
Hallo dames. Dit is de eerste keer dat ik hier iets plaats. Ikzelf ben goed opgeleide man van 51j. Heb al lang de fantasie om een rondborstige dame eens heerlijk te verwennen. Ik heb een zwak voor moslim dames..ik vind die zo knap, maar weet dat dit door hun geloof moeilijk ligt, dus afkomst maakt echt niet uit.. respect, verzorgd en uiterste discretie zijn de belangrijkste lijnen... uiteraard is een vergoeding voorzien. Komende vrijdag overdag ben ik eenmalig dagje vrij.. uiteraard zijn andere dagen bespreekbaar. Ik kijk uit en ben benieuwd naar jullie reactie. Groetjes, Stefaan  
Anoniempje 38 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Piep mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben een verzorgde vlaams lieve grote meid van 194cm, voorzien van een c-cup en intiem kaal. Ben je een ernstige deftige man opzoek naar een ontspannende gfe voor regelmatig contact? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Een babbel, oprechte knf, intiem zonder extremen. Intiem met cd, Pijpen kan zonder cd. Anaal en klaarkomen in mond of gezicht is een no go. Hygiëne descretie en respect zijn heel belangrijk. Afspreken doe ik niet op verplaatsing. Voor we afspreken had ik wel graag een foto. Intresse na het lezen va dit berichtje? Dan lees ik graag je mailtje :) Enkel reageren bij ernstige intresse aub!!! Tot snel  

Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Ellen 44 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Zin in vrouwgerichte trio deze avond
Wij zoeken een respectvolle , sociale klassevolle man tussen de 30 en 50 om deze avond een spannende avond te beleven. We babbelen en drinken eentje om het wat losser te maken. We doen Enkel wat goed aanvoelt voor allen , dus respect staat voorop. Geen platvloerse toestanden maar geil in stijl. Dame zeer klassevol, slank , knap met C cub , donkere haren en draagt sexy rokjes met daaronder sexy lingerie. Stel je voor en vertel hoe je de avond ziet. Dame kijkt er naar uit en ontvangt graag 250€ , geen andere voorstellen. Bij klik kan dit meermaals en wordt je misschien vriend aan huis , wie weet Date is voor deze avond. Tot zo  

Zin in vrouwgerichte trio deze avond
15 dagen
Anthony 48 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Reisje fun 06/24 voor leuke meid.
Welke aantrekkelijke (h)eerlijke dame wil een weekje mee op vakantie naar zon, zee en strand. Grote en niet onknappe man (zegt men) van de wereld, slank en sportief, uiterst verzorgd en netjes, Belg, donker haar en ogen. Graag eerlijk antwoord met persoonsbeschrijving ook je leuke karaktertrekjes en een recent fotoke doen wonderen. (Een foto zegt meer dan 1000 woorden). Welke dame wordt er reeds warm van?  
17 dagen
Sofie 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
voor de liefhebbers van mollig
Heel mollige jongedame van 34j, biedt zich sporadisch eens aan mannen aan. Ik pijp met plezier, wordt graag geneukt in mijn strakke poes en sta open voor enige fantasietjes.Neuken is met condoom en geen anaal. Ik ontvang discreet in Gent. Lang zwart haar, D-cup, aziatische roots. Slechts 70euro/100/130 voor halfuur/driekwart/uur. Op 25/4 de mi/nm in Gent buurt station St Pieters, buiten de LEZ. Interesse laat mij iets weten, dank. x Sofie  
17 dagen
Kurt 53 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Simpele date bij jou , bij mij of in de wagen
Hey Ben een vrijgezel die eens nood heeft aan een simpele date ... mag lief zijn , liefst beetje in de buurt en mocht het helpen dan kan er eerst ergens een koffie worden gedronken om het ijs te breken ... ben geen avonturier dus hou het graag eenvoudig en het mag leuk voor beide zijn Ik betaal je zelfs voor die eerste koffie dus eigenlijk heb ik nu jouw laatste grens weg genomen om eens iets zots te proberen Mocht je antwoorden met foto dan hebben we deze al achter de rug .. mag gewoon een zedelijke zijn he ..  
17 dagen
philippe 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik beloof u geen geldzorgen meet te zullen hebben !
Ben jij die studente die een extra kan gebruiken ? Wens je u te kunnen concentreren op uw studies ? Liever op regelmatige tijdstippen een date dan een vervelende vakantiejob ? Wens je een zorgeloze studententijd, als je een kleedje ziet, dat je het kan kopen en niet hoeft te cijferen omdat uw maandbudget op is ? Dan wil ik mijzelf even voorstellen. Ben een veertiger die een leuke studente kan bieden wat ze verlangt. Er moet natuurlijk een match zijn, we moeten elkaar leuk vinden en ik moet beantwoorden aan uw verwachtingen. Lijkt u dit een oplossing voor uw komend studente jaar ? Dan kijk ik uw reactie te gemoed. Elke leuke reactie is antwoord verzekerd !  
17 dagen
Jan 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
voyeur kijken en genieten
Dames, ik kijk graag naar jullie. Welke dame wenst bekeken te worden? In gewone kledij, sexy kledij, strand outfit, lingerie en naakt. Veel is mogelijk, niet alles moet. Kan ook perfect over meerdere afspraken opgebouwd worden. Ondertussen een babbel of een andere gewone bezigheid, of ... elk voorstel is welkom. Ik ben een rustige, niet opdringerige, respectvolle man die jou respecteert! Ik kan makkelijk verplaatsen en ook ontvangen. Welke dame heeft interese?  
17 dagen
Alexander 42 jaar Limburg - HASSELT
Indecent proposal
Dag dames. Deze veertiger met de trefwoorden hoger opgeleid, verzorgd, discreet, dirty mind , ... heeft zin in een spannende date! Passen bij jou trefwoorden zoals sexy lingerie, dirty talk, openminded en discreet? Pluspunten voor squirten en/of anaal! Enveloppe met €400 ligt klaar!  
maikel kasia 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel zoekt appartement !
wij zijn Pools bi koppel , ze 24/170/68 cup D , hij 46/170/77 slank en volledig geschoren en voor mannen alleen bottom ! wij zoeken klein huis of appartement te huur en alleen in antwerpen of directe omgeving , betaling daarvoor best in natura ! andere seriueuze voorstellen ook welkom !  

Koppel zoekt appartement !
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10