Zoeken naar an*

Uw zoekactie voor an* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

luna en darco 54 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Onderdanig koppel zoekt ...
Wi, koppel (zij 27, hij 54) sinds een tijdje beiden onderdanig ingesteld, maar met vrij uiteenlopende behoeften en verwachtingen. Toch willen we beiden erg graag terug spannende, kinky momenten meemaken met anderen bij. We zoeken via deze weg prettig gestoorde persoonlijkheden die dominant, creatief zijn qua ideeën en respect en geduld hebben om samen een band op te bouwen. Wij hebben een voorkeur voor koppel of eventueel shemale/tv, maar staan ook open voor anderen die hierin interesse hebben en creatieve voorstellen kunnen doen. We verwachten dat je jezelf wat uitgebreid kan voorstellen en toelicht wat je verwachtingen zijn. Zonder duidelijke foto, geen reactie terug. Interessante reacties krijgen foto van ons retour. Emailcontact met de leukste reacties en wie weet zien we elkaar dan binnenkort. Enkele mogelijke sleutelwoorden: bondage, ontdekken,teasing,blinddoek,spanking,speeltjes en nog veel meer... Seksbeluste personen onthouden zich...  
Sletgebruiker 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslet gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp/neukvlees. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels)  
Geil sletje 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Naar de dokter....
Ik wil mijn geil sletje van 50 verrassen met een bezoekje aan "de dokter". Ze heeft een mooi lichaam,zeer geil en laat alles toe. Wij komen naar jou en jij gaat haar onderzoeken...gebruik van vele speeltjes is gewenst.Zeer lichte pijn kan.Zou moeten plaatsvinden nu do of vrij overdag in provincie Antwerpen.  
Active Bi man 58 jaar Antwerpen - Mechelen
Trio xtreme of photoshoot
Bericht aan Exhibitionistische sletjes (v) of koppels (m/v). Ik bied je mijn diensten aan als dominante fotograaf. Ik breng je in beeld van je meest kinky kant. Bewerkt met dildo's, objecten, dick, tong, vuist. Jouw glanzende body met mogelijk rode strepen zal een lust zijn op de Fetlife community bvb. Durf, nu eindelijk... Alles blijft discreet en safe. Maar wel kinky. Ik ben slank en sporty,geeond en niet roker. Ik stuur je meerdere voorbeeld foto's na eerst contact. Graag omgeving Vl Brabant, Antwerp of buur prov.. pls. Reageer met stats en foto. Leeftijd heeft geen belang Dit is geen fake oproep. Tot snel. .  

Trio  xtreme of photoshoot
Meester.A 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ervaren BDSM Meester.A is op zoek naar sub/volslank of slank.
U heeft behoefde aan nieuwe uitdagingen, om een nieuwe wereld ontdekken om de oude te sluiten, onderdanigheid, kaarslicht, zwepen, Andrea kruis, boeien, vastbinden, leer, klemmen enz trekken u aan als een magneet. Uniformen, sexy kledij, nauwe aansluitingen, laarzen, korset geven u een sexy gevoel van sletigheid. Afgelegen plaatsen, ingerichte BDSM ruimtes, opdrachten, rollenspel, macht en gedomineerd worden op regelmatige basis zijn u fantasieën, U bent +18 en max 50 jaar, vrouw, onderdanig, interesse voor bdsm in al zijn vormen ervaring is niet vereist, Hygiëne, respect, veilig en absolute discretie zijn gegarandeerd. Stopwoord is heilig. Vragen of interesse ? Mail u motivatie en sollicitatie bij Meester Alain, fakers en mannen gelieven u zich onthouden.  

Ervaren BDSM Meester.A  is op zoek naar sub/volslank of slank.
koppel 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Scenario
Wij zijn een seksueel zeer actief koppel. Zij is onderdanig en wil een rituele en taboeloze ceremonie ondergaan, moet avontuurlijk, gedurfd en zeer geil zijn. Hij is voyeur. We zoeken iemand die een uitgebreid scenario kan bedenken en schrijven. Kernwoorden: dresscode, mystieke ontvangst, speelse intro, undress, bodyshow en keuring, medische-, kinky- en perverse seks, anaal, vaginaal, oraal, offertafel, pijn- en lustbank, bizarre penetraties, verkrachting... Als het scenario klaar is zoeken we een Dominant om het uit te voeren.  

Scenario
gisteren
femboi subje 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
femboy zoekt kinky Meester
Beste ..., ik zoek een kinky ingestelde Meester die overdag in de week kan ontvangen rond Antwerpen, keywords zijn: cum, piss, bondage, pain, anaal, group en nog een paar andere. Geen interesse in mannen die mij ook willen pijpen etc.  
gisteren
Johan 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een druk bestaan. Net zoals je man. Om de ene of andere reden zijn jullie de hele dag druk bezig. In de weekends leven jullie naast elkaar vanwege hobby’s. Of kids. Voor sex is er bijna geen tijd. En als er al eens sex is. Dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren sex tot je meerdere orgasmes hebt gehad en voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Dan gaan we samen regelmatig genieten zonder dat iemand dit te weten komt. En erna gaan we beide na huis. Terug naar onze partners die niks weten. Wie is real. Wie durft reageren. Wie mist die passie in haar leven. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw die wel real is tussen alle fakers hier. Welke vrouw wilt verandering in haar leven. Ik zit te wachten op je mail. En dan kijken we of de klik er is  
gisteren
Zoeker 67 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
neukmachine
Ik zoek een betaalbare neukmachine voor anaal, kan iemand tips geven welke goed is?  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominant biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur wel. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Stopwoord is heilig. Vragen of interesse ? Mail me; altijd snel antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  

Op zoek naar beginnende sub (v)
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10