Zoeken naar an*

Uw zoekactie voor an* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Terrasje of zo
Hallo daar beste koppels. Ik ben een man van 53 uit Antwerpen. Ik heb de komende periode vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. Ik kan me vrijmaken door de week maar ook in ‘t weekend. Ik sta voor veel dingen open (terrasje, wandeling, iets cultureels, gewoon gezellig thuis …). We maken het gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede, een derde, … keer af. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen.Ik ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ik kijk uit naar jullie reactie en naar het avontuur. Groeten Bert.  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Bull 27 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Anal fun
Beste dames. Zoals de titel al verraad ben ik opzoek naar een mede-liefhebber van het “verboden” gaatje. Doordat ikzelf vrij zwaar geschapen ben was dit tot nu toe geen evident gegeven wat te verstaan is natuurlijk niet veel van mijn bedpartners konden dit aan. Bij deze ben ik dus opzoek naar een leuke dame, waarvan de leeftijd geen enkele rol speelt maar waar die iet of wat op dit is voorbereid. Ik kijk alvast uit naar de reacties. Mannen en fakers gelieve zich te onthouden  

Anal fun
Andy 39 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Bi man zoekt koppel voor vanavond
Ik ben op zoek naar een koppel die graag wat uitdaagt om vanavond rond 21u elkaar te ontmoeten op een afgelegen plekje( parking bos) graag in de buurt van Roeselare/Tielt ik weet wel paar leuke afgelegen plekjes..ik ben bi(schierig) slanke man. Bij reactie stuur ik foto.  
Naseem 31 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zkt knappe koppel of dames
ben 31 jaar en vrijgezel. Ik ben 1.80m groot, weeg ongeveer 80kg. Het is altijd al een fantasie geweest om eens een trio te hebben met een koppel of met een dame(mv). Om samen het vrouwke lekker lang goed te verwennen. Welk koppel of dames (voorkeur 20-60 jaar) heeft zin om dit met mij waar te maken. Elkaar lekker verwennen met tongzoenen, beffen, neuken (safe), ... Ik woon in ( regio Oostende ) (( REAGEREN MET FOTO)) , Dan zeker een antwoord terug  

Zkt knappe koppel of dames
Playtime 38 jaar Antwerpen - Herentals
Leuk actief stel of vr morgen 1 mei overdag?
hallo, ik ben een slanke sportieve man, eind dertiger. Regio antwerpse kempen. Ik ben 184cm groot 72kg slank. Kort haar blauwe ogen , weinig behaard en goed dik voorzien. Uiteraard hygiënisch en discreet. Goed niveau en eerlijk. Op zoek naar een leuk actief stel voor aangename doe date. veel kan niets moet. jullie: actief geil stel, doeners, liefst zaadgeil en meermaals spelen. Interesse laat gerust iets weten, graag reactie met (anonieme) foto en telnr voor vlot contact. nog vragen stel gerust.  

Leuk actief stel of vr morgen 1 mei overdag?
Kkk 52 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Doeners
Welk leuk koppel zoekt een aangename man voor leuke trio. Deze spontane man met goed voorkomen is op zoek naar leuk koppel waarvan ik de vrouw mag heerlijk verwennen. Houden jullie en een spannend avontuur of leuke uitdagingen laat gerust iets weten. Discretie en hygeine mag je op rekenen. Graag koppel die hun afspraak na komen. Antwoord met nr of foto mag altijd.  
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Terrasje of zo
Hallo daar beste koppels. Ik ben een man van 53 uit Antwerpen. Ik heb de komende periode vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. Ik kan me vrijmaken door de week maar ook in ‘t weekend. Ik sta voor veel dingen open (terrasje, wandeling, iets cultureels, gewoon gezellig thuis …). We maken het gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede, een derde, … keer af. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen.Ik ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ik kijk uit naar jullie reactie en naar het avontuur. Groeten Bert .  
Mark 51 jaar Antwerpen - Turnhout
Bi-man verwent hem en haar oraal en meer
Lekkere bi-man verlangt opnieuw naar een ongeremd trio met een koppel. Ik pijp hem lekker lang en diep, lik haar heerlijk, maar ik laat me ook graag neuken of ik neuk hem en haar als jullie wensen. Andere fantasie mag ook, zoals hij naakt met blinddoek en we pijpen hem samen, cuckold, keuring, outdoor, ... Gewoon lekker geil genieten in alle discretie. Ik ben 54 j, ervaren, gebonden en discreet.  
Antwerp nudist 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dualingus/fucklicking
Zeggen de woorden in de titel je iets en wil je dit eens ervaren? Ben een zachtaardige man die alles eens wilt proberen! Ben heel openminded en niet vies van een mannenhand of een piemel! Wil je als vrouw eens verwend worden terwijl je man met je bezig is, laat dan maar iets weten!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10