Zoeken naar altijd klaar

Uw zoekactie voor altijd klaar leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wij 49 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Speelvriendinnetje
Wij zijn een stel, 'geil met stijl', zij 50 en hij 55 jaar. In ons lustgerichte seksspel is hij is dominant en zij onderdanig. Zij is een lekkere vrouw, 1.60 m, slank gebouwd, compleet onverzadigbaar, ongeremd en onderdanig! Hij is 1,83 m, eveneens slank gebouwd, potent en mooi geschapen. Wij zoeken een speelvriendinnetje om samen met ons te spelen en te genieten. Of je dominant, onderdanig, ontdekkend bent doet er niet zo toe. We zijn creatief genoeg om fijn en intensief te genieten. De nadruk zal liggen op "lust", maar niet noodzakelijk helemaal :) Of je ervaring hebt of niet, wel of niet in een relatie zit, doet er niet zo toe, je mindset des te meer. We nemen graag de tijd om mekaar te leren kennen en mekaars wensen en kicks te ontdekken. Er ligt ook allerlei speelgoed klaar. We zijn inventief en creatief om van een ontmoeting een feest voor ons allen te maken. Wie speelt en geniet mee met ons?  
20 dagen
Roman 32 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
Wij zoeken een bi meid.
Ik heb een drom dat een andere meisje likt poesje mijn vriendin af. Ik zal in de kamer zijn en naar jullie kijken. Als zij klaar komt kom ik tussen. Verder zien hoe het gaat. Voor ons dat is eerste keer. Zij is zeer mooie meid en heeft lekkere poesje. 30 jaar echt mooie meid. Wij kunnen jouw bij ons brengen. Of je komt bij ons. Stuur u foto a.u.b.je moet niet ouder dan 30 jaar zijn.  
23 dagen
Wij 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Speelvriendinnetje
Wij zijn een stel, 'geil met stijl', zij 49 en hij 53 jaar. In ons lustgerichte seksspel is hij is dominant en zij onderdanig. Zij is een overheerlijk, 1.60 m, slank gebouwd, compleet onverzadigbaar en ongeremd! Hij is 1,83 m, eveneens slank gebouwd, potent en mooi geschapen. Wij zoeken een speelvriendinnetje om samen met ons te spelen en te genieten. Of je dominant, onderdanig, ontdekkend bent doet er niet zo toe. We zijn creatief genoeg om fijn en intensief te genieten. De nadruk zal liggen op "lust", maar niet noodzakelijk helemaal :) Of je ervaring hebt of niet, wel of niet in een relatie zit, doet er niet zo toe, je mindset des te meer. We nemen graag de tijd om je wensen en kicks te bespelen. Er ligt ook allerlei speelgoed klaar. We zijn inventief en creatief om van een ontmoeting een feest voor ons allen te maken. Wie speelt en geniet met ons? Bij klik kan zeker vaker. Graag zelfs!