Zoeken naar all*

Uw zoekactie voor all* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Hetero pijpzin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Hetero wil pijpfantasie herbeleven
Toen ik jonger was, heb ik eens stiekem een dominante vriend van mijn vader bij hem thuis oraal bevredigd. Hij had een XL, was intiem kaal en neukte m'n mondje in alle standjes tot hij m'n face volspoot. Het bleef bij 1 keer, maar ik fantaseer er soms nog over en wil het nog eens beleven. Indien het leuk is, mag het vaker en later ook eens in m'n mondje ;-) Mijn stats: 1m81 groot, slank tot mager gebouwd en normaal geschapen (17x5). Jij: XL, respectvol en intiem kaal/geschoren. Graag foto van je speeltje en enkel xl. Ik verplaats.  
gisteren
Neukhoer 63 jaar Antwerpen - Retie
Onderdanige neukhoer zoekt pooier/meester
Ik ben een jonguitIende zestiger en ik ben door mijn vorige pooier/eigenaar uitbesteed aan andere mannen e. Hij hebruikt mij ook sexueel. Hij is overledenen ik ben u op zoek naar een nieuwe pooier/eigenaar die mij zijn eigendom maakt. Ik heb kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Ikbwoon alleen en kan alle dagen ontvangen maar ook verplaatsen.  
trainee 33 jaar Antwerpen - Zandhoven
Anal trainer gezocht
Hy allen. Via deze weg op zoek naar een leuke rustige maar toch light domi man om m'n kontje te helpen open werken. Ik heb een grote interesse om vers te worden (voorlopig enkel top) maar heb iemand nodig om te helpen. Liefst iemand met het nodige materiaal en geduld, iemand die kan ontvangen (niet te ver)... . Graag ben je max 45, slank (niet onknap...). Met kinky kantje mag. Ik 33 177 70 16top - looking om vers te worden. Ik ontvang niet.  
Daddies 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Daddies zoeken jonge kerel
Hey gastjes, Wij zijn twee daddies, beiden begin de 40. Willen graag kennis maken met jonge kerel (-25) die avontuur zoekt. Je bent top en wil fun, ervaring opdoen, de eerste keer beleven,… veel is mogelijk in alle discretie en vertrouwen. Kunnen ontvangen / verplaatsen / je oppikken. Chems en 404 friendly. No fake.  
discreet 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek softdate met student / jonge man. elkaar verwennen of ik blijf passief.
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
Trikke 50 jaar Antwerpen - Herentals
Vast sexmaatje
Hoop via deze weg een vast sexmaatje te vinden.ik ben gebonden dus wel in alle discretie . Sta voor veel open maar geen extreme dingen . Kan ook niet ontvangen.  
Pieter 78 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zaaddonoren gezocht
Geile kinky oude man zoekt meerdere viriele mannen om door hem gemolken te worden tot zij leeg zijn. Dus blijft liefst niet bij één keer klaarkomen. Alle sperma wordt opgevangen in kommetje. Eén van hen mag ook mij melken zodat ik mijn kleine bijdrage lever. Achteraf mag/moet één van hen dat kommetje leegdrinken en uitlikken. Geile kerels mogen zich melden. Ten gepaste tijd nodig ik jullie dan uit voor een groepsdonatie.  
ik 35 jaar Antwerpen - Turnhout
Vanavonnd... kan ik ontvangen
wie zin in 35j man 1m90 90kg ? alle voorstellen welkom...  

Vanavonnd... kan ik ontvangen
Tom 68 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Ben op zoek naar goede BI vriend.
Via deze weg ben ik op zoek naar een BI man uit De Panne of in de omgeving. Een vaste vriend om regelmatig mee af te spreken en iets mooi in alle discretie op te bouwen. Liefst ook een BI man. Seks beleven waarin alles kan en bespreekbaar is en zonder meer in alle discretie, hygiëne en vooral privacy. Leeftijd of afkomst is niet belangrijk. Zelf ben ik heel verzorgd: 182 gr en 79 kg. geen baard of snor, geen piercings of tattoos, niet roker, intiem geschoren. Hygiëne en discretie en ook respect voor elkaar is belangrijk. Ik woon in De Panne, maar kan moeilijk ontvangen maar me wel verplaatsen. Ik hoop hier echt een goede vriend te kunnen vinden om elkaar af en toe te bevredigen. Ik hou van pijpen, likken, slikken , rimmen en kussen en wat lingerie en draag graag panty's. Ik sta voor ook voor alles open. Ik kik op een penis te voelen klaarkomen in mijn mond. Hopelijk vind ik hier de geschikte geile vriend om samen iets heel erotisch op te bouwen  

Ben op zoek naar goede BI vriend.
Anoniem 35 jaar Limburg - Lummen
Wie mag ik pijpen tot einde...
Hey ben een onderdanige bi man, die graag pikken afzuig en laat klaarkomen in mijn mondje,heb je goesting om je pik te laten afzuigen kun je mijn mondje gebruiken. Ik pijp je heel zacht en diep terwijl je passief blijft en geniet. Als je mijn mondje volgespoten hebt vertrek ik terug. Dit allemaal in alle discretie. Kan enkel verplaatsen in de regio of een cardate is ook goed. Liefst reageren met foto van pik zodat ik weet wat mij te wachten staat.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10