Zoeken naar aftre*

Uw zoekactie voor aftre* leverde 17 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dirk 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Aftrekken
Op zoek naar een vrouw die me vandaag een handje wil helpen. Ik word graag afgetrokken door een paar warme handjes waar ik dan over mag spuiten. Iemand zin?  
gisteren
Jan 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Klaarkomen voor jou
Hoi, ik zoek een vrouw die het leuk zou vinden dat ik me op haar foto aftrek en haar naam kreun als ik klaarkom. Kan via telefoon, cam of foto en geluidsopnamen  
Tom 52 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Aftrekken
Op zoek naar een geile meid die me vandaag een handje wil helpen. Ik word graag afgetrokken door een paar warme handjes waar ik dan over mag spuiten. Iemand zin?  
12 dagen
Koen 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Aftrekken
Op zoek naar een geile meid die me vandaag een handje wil helpen. Ik word graag afgetrokken door een paar warme handjes waar ik dan over mag spuiten. Iemand zin om me hierbij te helpen?  
Chris 46 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Lieve vrouw gezocht voor het delen van intimiteit.
Zoek eigenlijk 3 soorten contact: Ondanks dat ik gebonden ben, mis ik intimiteit op verschillende manieren die mijn partner mij niet kan bieden. Van de ene kant mis ik een rijpe vrouw (tot ongeveer 60 jaar) met grote borsten en tepels waar ik aan mag zuigen, van de andere kant mis ik seks met een vrouw die ouder of jonger is en als derde mis ik een "soulmate", waarmee ik interessen en passies kan delen. nu is er nauwelijks intimiteit en seks en zou al blij zijn als er een vrouw is die me op zijn minst zou willen aftrekken, om mij te ontladen, die behoefte is te groot om mee om te gaan en het lukt mij niet goed om mij zelf te helpen hiermee, waardoor ik soms op ontploffen sta. Mijn penis is ongeveer 15x5 cm. hopelijk is dat groot genoeg? is er een vrouw die mij met 1, 2 of 3 van deze verlangens zou kunnen en willen helpen? neem dan snel contact met mij op. Liefst in de buurt van Eindhoven of net over de grens in België. Hopelijk tot snel. Groetjes van Chris (net 46 ja  

Lieve vrouw gezocht voor het delen van intimiteit.
17 dagen
Wouter 40 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aftrekken
Welke dame kickt erop om vreemde mannen stijf te trekken?  
18 dagen
Mrc 65 jaar Antwerpen - Lier
Beffen vingeren
Zoek vrouwen die vingeren voor mij en die ik kan beffen me aftrekken en poepen ik betaal  
18 dagen
Tom 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Aftrekken
Op zoek naar een vrouw die me vandaag een handje wil helpen. Ik word graag afgetrokken door een paar warme handjes waar ik dan over mag spuiten. Iemand zin om me hierbij te helpen?  
19 dagen
Hetero zoekt gay 22 jaar Antwerpen - Puurs
Hetero wil ruk
Ik, hetero twintiger, zoek een dame die me wil aftrekken. Ikzelf 19cm. Andere voorstellen welkom  
21 dagen
Dentalstick 50 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Op zoek
Hoi ik ben opzoek naar vrouwelijke voyeur voor toekijken mastruberen en eventueel aftrek instructies geven  
  1   2