Zoeken naar afspreken

Uw zoekactie voor afspreken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Soft
Hey, Welke verzorgde man van rond mijn leeftijd kan mij ontvangen voor een wederzijdse softdate? Liefst iemand in hetero relatie die af en toe is wil afspreken om elkaar soft te verwennen. Pluspunten als je trav bent of lingerie van je vriendin aandoet. Dus geen veeldaters maar iemand normaal. Ik ben 35 jaar, 1m78 75 kg en mag gezien worden. Stel jezelf voor en op welke tijdstippen je kan.  
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft, geen allesneuker die de ene na de andere pik afwerkt. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom) gezocht voor serieus sexcontact!
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoelt en vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior en/of bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Luc 61 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
60j man zoekt vaste rukmaat
Hallo ik ben een 60j man goed voorzien en zoek een vaste ruk maat om regelmatig af te spreken en samen elkaars lul te verwennen en te bevredigen! Mollig tot volslank hebben mijn voorkeur , eveneens in Middelkerke wonen of zeer dichte omgeving zou zeer welkom zijn om regelmatig te kunnen afspreken. Liefst 50+ en zich kunnen vrijmaken rond de middag . Iemand interesse ?  
Lover 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zachte, romantische seks
Hay ik ben een sportieve, verzorgde man van 60, 185 cm.. Zachtaardig karakter en sta positief in het leven. Ik zoek een slanke, onbehaarde jongen 25 - 50 j die graag zachtjes verwend wordt. Ik hou van strelen, zoenen, elkaar aftrekken en afzuigen. Lekker ontspannen in bed. In een romantische atmosfeer. Geen baard of snor. Ik kan enkel in de namiddag afspreken en kan NIET ontvangen. Maar ik wil wel jouw vaste vriend zijn als het klikt. Ik verwacht je mooiste bodyfoto en whatsapp. Kusje Lover  

Zachte, romantische seks
Sprinter 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sportieve jongen zoekt een slanke man vanaf 50+
Is er hier een slanke 50plusser die eens wil afspreken met een sportieve jongen 187 76kg.  

Sportieve jongen zoekt een slanke man vanaf 50+
10 dagen
Gehuwde biman 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cock worshipping
Wie weet wat de titel betekent, weet ook ineens wat ik met jou wil doen... Ik zoek een vaste sexmaat met een grote onbesneden penis. Met groot bedoel ik minstens 17x5cm... kleiner hoeft niet te reageren. Uiterlijk is onbelangrijk, discretie en hygiëne daarentegen wel. Graag iemand uit de onmiddellijke omgeving zodat we makkelijk kunnen afspreken. Dit is een eerlijke advertentie, ik hoop dan ook enkel eerlijke reacties te mogen ontvangen.  
10 dagen
Jong pijpsletje 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong pijpsletje wilt oudere man verwennen!
Dag heren, ik ben een jong pijpsletje van 23 jaar. Ik zou graag eens afspreken met een iets oudere man. Ik kom naar jou toe en kleed me dan helemaal uit. Ik ga op mijn knieën zitten en dan steek je je lekkere lul in mijn mondje. Vervolgens zal ik je heerlijk pijpen tot wanneer je klaarkomt in mijn mondje en op mijn gezicht. Ik ben een heel gewillig sletje en als het goed gaat is er ook meer mogelijk ;) Dus als je zin heb om eens een lekker jong sletje te gebruiken en je woont in de buurt van Malle of je hebt een busje contacteer me maar! Leeftijd en uiterlijk maken totaal niet uit! Hopelijk krijg ik je snel te horen! Tot dan ;)  
10 dagen
gezond 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Een mens moet alles gedaan hebben in dit leven.
Hallo, ik heb ondervonden dat ik zo mijn bi kantje heb. Ervaring heb ik niet en zou willen voelen hoe het is om door een man gepijpt te worden.Dit is een eerste stap dus meer wens ik niet. Wie weet komt er dan een vervolg van. Afspreken doen we via mail. Geen woorden maar gewoon ik ontmoet je en jij verwend me. Even kijken of het iets word. Ik ben 60 jaar goed geschapen en proper. Ik wens dus ook iemand die netjes is. Discretie gewenst en geboden.  
Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Filmen / Foto's
Zoek een vast iemand die regelmatig kan komen filmen terwijl ze me aan het neuken/fisten zijn. Dit word met MIJN EIGEN materiaal gedaan. Ook is het zo dat je zelf ook uit de kleren gaat en volledig naakt zult zijn. Buiten het filmen kan je ook van me genieten mocht je dat willen. Het zal STEEDS na 21.00h door gaan. Afspreken gebeurd enkel via Whats-App Graag je VOLLEDIGE STATS en ook een foto van je pik als je ook wil deelnemen om me te neuken(onherkenbaar). Geen foto is DIREKT naar de prullenbak !!  

Filmen / Foto's
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10