Zoeken naar afspraak vandaag

Uw zoekactie voor afspraak vandaag leverde 7 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr FH 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dominant zoekt (extra) sub/slave/little girl/slut (alleen V)
Dominante man van kinky koppel (50/28) zoekt vrouw die BDSM wil ontdekken onder zijn leiding. Meer dan 20j actief als dominant/meester/Daddy/sadist en open voor nieuwe ervaringen. Niet op zoek naar relatie maar wel leuke vriendschap en (lustgerichte) spelmomenten met later mogelijke uitbreiding met mijn partner indien bi interesse (geen must). Alles gebeurt binnen een veilig kader en volgens afspraak. Grenzen worden altijd gerespecteerd tenzij anders afgesproken. Voorkeur voor regelmatig contact bij goeie connectie. Ik sta open en heb ervaring met verschillende vormen van BDSM dus een mix van verschillende dynamieken afhankelijk van het moment kan zeker. Ik heb weinig taboes dus ook perverse fantasieën kunnen aan bod komen. Wat je dus mag verwachten: humor, vertrouwen, veiligheid, opwinding, afwisseling, leuke vriendschap met een +, communicatie & hot fun! Servicegerichte slavin-fantasie is zeker een plus! Ik ben man, slank en sportief gebouwd, verzorgd, tattoo, niet ro  

Dominant zoekt (extra) sub/slave/little girl/slut (alleen V)
Dr x 62 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
onderzoek dr
Pseudo dr komt op afspraak bij u voor volledig onderzoek,oost en west vl ,ben man 59 netjes ,verzorgd,discreet.Heb je een te onderzoeken klacht schrijf mij nu aan met beschrijving van uw klacht en ik doe een gerichte behandeling.Alles bespreekbaar niets moet.  
Needleplay 35 jaar West-Vlaanderen - Menen
Wie wil geprikt worden…
Ik zoek een vrouw die wil geprikt worden. Dit gaande van naalden, klein of groot, dik of dun. Dichtgenaaid worden met naald en draad, opgespoten worden met saline. Vleeshaken, spiezen, nagels, alles kan. Foto’s zijn van eigen werk. Ik behandel voeten, tenen, schaamlippen, borsten, tepels,… Ik zoek afspraak, geen geďnteresseerden in foto’s. Durven, doen en komen. Tot snel. Master.  

Wie wil geprikt worden…
Freddy Cremers 60 jaar Limburg - HASSELT 0493053010
Extreme kinky vuistneuken
Ik zoek iemand die ik xtreme kinky mag vuistneuken eerst contact dan afspraak via email en telefonisch  

Extreme kinky vuistneuken
27 dagen
Jarno 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Gynaecologisch onderzoek
Dokter J. heeft opnieuw enkele plaatsjes vrij in zijn agenda. Spreken blinddoek, gebonden zijn en respect je aan? Ik bied u een volledig onderzoek aan met speciale aandacht voor de intieme delen. Interesse? Neem snel contact op voor een afspraak. Vrouwen en koppels welkom. Alles hygiënisch en met respect. Volop genieten is het codewoord.  
Spanker 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dominante man van koppel zoekt onderdanige vrouw
Dominante man van kinky koppel (50/28) zoekt vrouw die BDSM wil ontdekken onder zijn leiding. Meer dan 20j actief als dominant/meester/Daddy/sadist en open voor nieuwe ervaringen. Niet op zoek naar relatie maar wel leuke vriendschap en (lustgerichte) spelmomenten met later mogelijke uitbreiding met mijn partner indien bi interesse (geen must). Alles gebeurt binnen een veilig kader en volgens afspraak. Grenzen worden altijd gerespecteerd tenzij anders afgesproken. Voorkeur voor regelmatig contact bij goeie connectie. Ik sta open en heb ervaring met verschillende vormen van BDSM dus een mix van verschillende dynamieken afhankelijk van het moment kan zeker. Ik heb weinig taboes dus ook perverse fantasieën kunnen aan bod komen. Wat je dus mag verwachten: humor, vertrouwen, veiligheid, opwinding, afwisseling, leuke vriendschap, communicatie & hot fun! Ik ben man, slank en sportief gebouwd, verzorgd, tattoo, niet roker. Jij slank tot normaal gebouwd, verzorgd en open om te ex  

Dominante man van koppel zoekt onderdanige vrouw
28 dagen
and mar 65 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
oudsere pig
zoekt morgenvroeg geil pig behandeling te moeten ondergaan . kan niet ontv. graag real en duidelijke afspraak xxxx